ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    25. Rujan 2019. 16:30

Lorija ma neka ne smeta :) 
    https://postimg.cc/DSWwPvdL 
    U tome ce beba kuci ici 😍

C1M4
    25. Rujan 2019. 16:30

Mi smo se dvoumili izmedu ove https://www.babycenter.hr/jane-kadica-smart-baby-bath-multifunkcionalna-040309c01-743505.html i aquascale kadice jer ova ima nogice, stane u kadu i u tus kabinu i recimo da mi djeluje sigurnije ako nije na stalku nego bilo koja druga i ide navodno i do 6 godina, ali nam je mm-ova sestra rekla vec kupiti aquascale kadicu i stalak pa smo odustali od ove😊

C1M4
    25. Rujan 2019. 16:31

I sklopiva je ta kadica pa ju samo tutnes negdje i ne smeta😊

Grizli
    25. Rujan 2019. 17:02

Sarita ja jucer skoro to kupila za bebu, al onda rekla necu jer ima plavog pa mi malo bezveze ako je curica. Al prekrasna tutica. Samo opet to je plis pa ne znam jel se bebe u tome mozda previše znoje. Ja se u takvom matetijalu oznojim do gaca.
    Za kadicu mi jucer vidili uzivo stokke onu fleksibilnu. Mm poludio da izgleda socijalno prozirna, al hvala bogu imaju i bijelu. Mislim da cemo mi tu. Stane mi na masinu taman u kupaoni, a kad netreba skupim ju i slozim iza vrata u kupaoni, jer imamo malu kutnu tus kabinu od 90cm i tesko cu unutra sa malom bebom, kasnije cu kupiti si ovaj stolac od ikee da sjednem dole dok je u tus kabini dijete da ne moram stajat sagnuta niti klecat. 
    Za bebinu prljavu robu planiram kupiti vrecu na wish koja se objesi pa ne zauzima puno mjesta i to isto taman ce mi moc visit iza vrata na radijatoru imamo one ljestve. 
    Moram sve nesto tanko i prakticno za kupaonu jer nam je stvarno mala. 
    https://m2.ikea.com/hr/hr/p/bolmen-stolac-sa-stepenicom-plava-90291330/

• Lala27
    25. Rujan 2019. 17:08

Volim ući i čitati ovako vesele teme 😄 Imate i super savjete, stvari koje nisam znala ni da imaju, npr.te svijetleće dude. Tako da hvala vam na savjetima za nas koje ne znamo i hvala na smijehu, toliko sam se ismijala za vaše male laži 😂

Sarita Čestitam  Mislim da je dečkić već upisan, ali sad je potvrđeno 😀

I prijavljujem moj sledeći pregled 18.10. 

Danas ulazimo u sedmi mjesec 🎉🎉🎉

mala.le.90.
    25. Rujan 2019. 17:39

Gotov pregled, blago sam sokirana, danas je 27+5 a beba vec ima 1400 grama, te je vec okrenut prema dolje...doktorica je prezadovoljna, kaze mogao bi porod i uraniti ako ostane ovako napredan malac, plodne vode dovoljno, ne nosim nisko, nemam nikakvih zabrana, jedino moram dizati hemoglobin jer je nizak.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Sarita15
    25. Rujan 2019. 17:50

Grizli ne ne oznoje se imam tih tutica plisanih od starijeg on je sav bio pahulja u tome i uvijek normalne temp ni osipa ni nis. Samo se body stavi ispod :) nisam mogla odoli kad sam to vidjela i jos hrpu stvari i jos mekani bademantil sa usima za starijeg ma joooj muz me odvlacio van jer sam krenula pretjerivat.
    Kadicu smo imali normalnu i nosili je u sobu na element pa nosili vodu pa vracali sve to u kupaonu istrest ajmeee tramakaaa leda sam ostavila sa tom kadicom kad bi muz nocne zaredao...sada cu kupiti stalak sklopivi i drzat to u kupaoni i nis nikamo nosit vise. Kad je poceo sjedit samostalno smo kupili sjedalicu za u kadu i super je uzivao u tome kad sam bila sama a kad je muz bio kuci onda su se njih dva kupali skupa 😍 muz u kupaci u kadu mali sa njim i uzivancija. Taj stalak gledam pa ce mi to bit u kupaoni sve umotam bebu i u sobu. Kuca se cijela grije pa je sve temperirano i dobro

• Tonkica1
    25. Rujan 2019. 17:50

Jao ja jos nista nemam osim kolica i robe 🤭🤭
    Mislim da cu laganini od iduceg tjedna poceti kupovati stvari.
    Moram se odluciti sto cu s kreveticem i komodom za prematanje... i moram pogledati sto mi zapravo stane u sobu! Cestitke na pregledima dns! Sretno svima sutra 🍀🤞 Ja sam u 14.15 narucena... bas cu ju pitati za tezinu malenog, dosad mi nije nitko nista rekao.. i za cerviks, moram se sjetiti. Mozda bolje da zapisem 😅

samonezelje
    25. Rujan 2019. 18:23

Boook! Svasta korisno sze danas pisale, svaka cast! Za kadicu sam ja mislila mozda na dasku za peglanje i u kupaonu, samo cu smislit neki cicak da pricvrstim da ne zvekne dole.. al jos cu isprobat kad uzmem neku kadicu. A cini mi se ok i ovo sa nekom preckom za kadu. Negdje sam svojedobno vidla da ima tak neke za kupit "za stavit gore sampanjac i jagode" dok se kupas.. pa gore kadica. Ili neki sklopivi stolac u kadu pa gore kadicu. Ko zna.. bit ce na kredencu na kraju..
    Inace, doso nam je novi krevet jucer. Uzeli smo manji da nam kindac stane u sobu. Madrac mi dodje do dupeta, ko oni americki visoki! Kako je smijesan.. al moja kicma je preporodjena! A mm je dusica sve sam napravio dok sam ja na poslu bila, i rastavio stari i slozio novi i madrace ishendlao, ja samo pobrisala podove po stanu i pobacala ambalazu, i krepala. Zaspala ko klada.

PetraB
    25. Rujan 2019. 18:31

E Grizli to smo mi malcu kupili kao stepenicu da moze ruke oprat, zube... I koristim ju za istu stvar, kad ga tusiram sjednem na to, super je... Vislja je i veca od onih obicnih, tipa u sparu, kauflandu, bubamari... Sad ga doduse muz kupa jer mi je uzasno nezgodno al se recumo sjednem na nju kad prebacujem ves iz vesmasine u susilicu 🤣
    Sarita, Lavica lazimo zajedno...pa nisam toliko mastovita bila kad je mami trebalo muljat oko deckiju i izlazaka 🙈🙈🙈. Dakle sto sve mameci mozak nece izmislit to je strasno...najzesca moja je bila da nam bubamare zive u prsticima i da ih trebamo pustiti van kad smo bolesni (vadjenje krvi iz prsta) 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️... Crtici... Kod nas svi spavaju, jedu i u vrticu su, ovisno o situaciji, uglavnom zaposleni neki crtani likovi 🤭🤭 A i duda spava preko dana jer se po noci umori dok ga cuva kad on spava... Mogle bi skupit sve lazi u jednu knjigu 🤣

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI