ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    25. Rujan 2019. 17:50

Jao ja jos nista nemam osim kolica i robe 🤭🤭
    Mislim da cu laganini od iduceg tjedna poceti kupovati stvari.
    Moram se odluciti sto cu s kreveticem i komodom za prematanje... i moram pogledati sto mi zapravo stane u sobu! Cestitke na pregledima dns! Sretno svima sutra 🍀🤞 Ja sam u 14.15 narucena... bas cu ju pitati za tezinu malenog, dosad mi nije nitko nista rekao.. i za cerviks, moram se sjetiti. Mozda bolje da zapisem 😅

samonezelje
    25. Rujan 2019. 18:23

Boook! Svasta korisno sze danas pisale, svaka cast! Za kadicu sam ja mislila mozda na dasku za peglanje i u kupaonu, samo cu smislit neki cicak da pricvrstim da ne zvekne dole.. al jos cu isprobat kad uzmem neku kadicu. A cini mi se ok i ovo sa nekom preckom za kadu. Negdje sam svojedobno vidla da ima tak neke za kupit "za stavit gore sampanjac i jagode" dok se kupas.. pa gore kadica. Ili neki sklopivi stolac u kadu pa gore kadicu. Ko zna.. bit ce na kredencu na kraju..
    Inace, doso nam je novi krevet jucer. Uzeli smo manji da nam kindac stane u sobu. Madrac mi dodje do dupeta, ko oni americki visoki! Kako je smijesan.. al moja kicma je preporodjena! A mm je dusica sve sam napravio dok sam ja na poslu bila, i rastavio stari i slozio novi i madrace ishendlao, ja samo pobrisala podove po stanu i pobacala ambalazu, i krepala. Zaspala ko klada.

PetraB
    25. Rujan 2019. 18:31

E Grizli to smo mi malcu kupili kao stepenicu da moze ruke oprat, zube... I koristim ju za istu stvar, kad ga tusiram sjednem na to, super je... Vislja je i veca od onih obicnih, tipa u sparu, kauflandu, bubamari... Sad ga doduse muz kupa jer mi je uzasno nezgodno al se recumo sjednem na nju kad prebacujem ves iz vesmasine u susilicu 🤣
    Sarita, Lavica lazimo zajedno...pa nisam toliko mastovita bila kad je mami trebalo muljat oko deckiju i izlazaka 🙈🙈🙈. Dakle sto sve mameci mozak nece izmislit to je strasno...najzesca moja je bila da nam bubamare zive u prsticima i da ih trebamo pustiti van kad smo bolesni (vadjenje krvi iz prsta) 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️... Crtici... Kod nas svi spavaju, jedu i u vrticu su, ovisno o situaciji, uglavnom zaposleni neki crtani likovi 🤭🤭 A i duda spava preko dana jer se po noci umori dok ga cuva kad on spava... Mogle bi skupit sve lazi u jednu knjigu 🤣

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    25. Rujan 2019. 18:35

Aha... Kupanje... Mi smo imali obicnu plasticnu kadu za klince i kupali na blagovaonskom stolu, kad su prerasli uzeli onaj nastavak za polulezanje pa to u kadu i kad su poceli sjediti, u kadi (tada smo imali jos kadu)... Sad ne znam kak cu... Vjerojatno tu podlogu protukliznu u tuskabinu pa tak... Osim ak muz ne bude turbo brz pa uz sve radove uredi i kupaonu na katu u kojoj je plan da bude kada 🤣🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

• Sarita15
    25. Rujan 2019. 18:49

PetraB

E Grizli to smo mi malcu kupili kao stepenicu da moze ruke oprat, zube… I koristim ju za istu stvar, kad ga tusiram sjednem na to, super je… Vislja je i veca od onih obicnih, tipa u sparu, kauflandu, bubamari… Sad ga doduse muz kupa jer mi je uzasno nezgodno al se recumo sjednem na nju kad prebacujem ves iz vesmasine u susilicu 🤣
    Sarita, Lavica lazimo zajedno…pa nisam toliko mastovita bila kad je mami trebalo muljat oko deckiju i izlazaka 🙈🙈🙈. Dakle sto sve mameci mozak nece izmislit to je strasno…najzesca moja je bila da nam bubamare zive u prsticima i da ih trebamo pustiti van kad smo bolesni (vadjenje krvi iz prsta) 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️… Crtici… Kod nas svi spavaju, jedu i u vrticu su, ovisno o situaciji, uglavnom zaposleni neki crtani likovi 🤭🤭 A i duda spava preko dana jer se po noci umori dok ga cuva kad on spava… Mogle bi skupit sve lazi u jednu knjigu 🤣

More puta sam ugasila tv dok je piskio i rekla da se tv jaakoo umorio i da sad mora pod hitno odmoriti. I da svi super junaci i gormiti jedu pire za snagu
    Bas to mami nisam toliko mastovita bila a sta ces oni bi sve nesto moramo se snac 🤣🤣

Grizli
    25. Rujan 2019. 18:50

Mala.le ooooo kako velika beba!
    Sarita hvala ti puno na toj info! Meni su te plisane tutice prekrasne, a stalno sam imala strah ih kupovat, e sad cu morat uzet par koje mi se u h&m i c&a svidjaju!
    Jel ima koja uzduzne crte po noktima? Ja sad vidila da su mi se pojavile ko brazde po noktima. Nikad do sad to nisam imala. 

Damnarexx 🌺
    25. Rujan 2019. 19:09

Grizli ja to imam cijeli život, ne znaju od čega 

25. Rujan 2019. 19:12

Grizli jel pijes vitamine? Mozda ti neki vitamin fali. Meni su na Dietpharmovom prenatalu nokti super dok su mi se na Elebaby listali i bili mekani. Nije da nekog reklamiram no sigurno ima veze.

Grizli
    25. Rujan 2019. 19:41

Losa bas pijem elebaby. 🤔 Do sad to nisam primjecivala. A elebaby sam uzela jer mi je najbolje pao na zeludac u pocetku i gledala sam da ima kalcija puno bas kao zbog kosti, zubi i tako to. Morat cu probat nesto drugo ocito. Nisam sad ni par dana Mg pa prvo cu to uzet veceras. 

25. Rujan 2019. 19:43

Dali kod kupovine madraca za djecji krevetic moram na nesto posebno paziti? Mislim beba je lagana pa ne znam jel potrebam madrac sa džepičima i sl.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.