Jao ja jos nista nemam osim kolica i robe 🤭🤭
Mislim da cu laganini od iduceg tjedna poceti kupovati stvari.
Moram se odluciti sto cu s kreveticem i komodom za prematanje... i moram pogledati sto mi zapravo stane u sobu! Cestitke na pregledima dns! Sretno svima sutra 🍀🤞 Ja sam u 14.15 narucena... bas cu ju pitati za tezinu malenog, dosad mi nije nitko nista rekao.. i za cerviks, moram se sjetiti. Mozda bolje da zapisem 😅
Boook! Svasta korisno sze danas pisale, svaka cast! Za kadicu sam ja mislila mozda na dasku za peglanje i u kupaonu, samo cu smislit neki cicak da pricvrstim da ne zvekne dole.. al jos cu isprobat kad uzmem neku kadicu. A cini mi se ok i ovo sa nekom preckom za kadu. Negdje sam svojedobno vidla da ima tak neke za kupit "za stavit gore sampanjac i jagode" dok se kupas.. pa gore kadica. Ili neki sklopivi stolac u kadu pa gore kadicu. Ko zna.. bit ce na kredencu na kraju..
Inace, doso nam je novi krevet jucer. Uzeli smo manji da nam kindac stane u sobu. Madrac mi dodje do dupeta, ko oni americki visoki! Kako je smijesan.. al moja kicma je preporodjena! A mm je dusica sve sam napravio dok sam ja na poslu bila, i rastavio stari i slozio novi i madrace ishendlao, ja samo pobrisala podove po stanu i pobacala ambalazu, i krepala. Zaspala ko klada.
E Grizli to smo mi malcu kupili kao stepenicu da moze ruke oprat, zube... I koristim ju za istu stvar, kad ga tusiram sjednem na to, super je... Vislja je i veca od onih obicnih, tipa u sparu, kauflandu, bubamari... Sad ga doduse muz kupa jer mi je uzasno nezgodno al se recumo sjednem na nju kad prebacujem ves iz vesmasine u susilicu 🤣
Sarita, Lavica lazimo zajedno...pa nisam toliko mastovita bila kad je mami trebalo muljat oko deckiju i izlazaka 🙈🙈🙈. Dakle sto sve mameci mozak nece izmislit to je strasno...najzesca moja je bila da nam bubamare zive u prsticima i da ih trebamo pustiti van kad smo bolesni (vadjenje krvi iz prsta) 🤦🏻♀️🤦🏻♀️... Crtici... Kod nas svi spavaju, jedu i u vrticu su, ovisno o situaciji, uglavnom zaposleni neki crtani likovi 🤭🤭 A i duda spava preko dana jer se po noci umori dok ga cuva kad on spava... Mogle bi skupit sve lazi u jednu knjigu 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Aha... Kupanje... Mi smo imali obicnu plasticnu kadu za klince i kupali na blagovaonskom stolu, kad su prerasli uzeli onaj nastavak za polulezanje pa to u kadu i kad su poceli sjediti, u kadi (tada smo imali jos kadu)... Sad ne znam kak cu... Vjerojatno tu podlogu protukliznu u tuskabinu pa tak... Osim ak muz ne bude turbo brz pa uz sve radove uredi i kupaonu na katu u kojoj je plan da bude kada 🤣🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com][/url
E Grizli to smo mi malcu kupili kao stepenicu da moze ruke oprat, zube… I koristim ju za istu stvar, kad ga tusiram sjednem na to, super je… Vislja je i veca od onih obicnih, tipa u sparu, kauflandu, bubamari… Sad ga doduse muz kupa jer mi je uzasno nezgodno al se recumo sjednem na nju kad prebacujem ves iz vesmasine u susilicu 🤣
Sarita, Lavica lazimo zajedno…pa nisam toliko mastovita bila kad je mami trebalo muljat oko deckiju i izlazaka 🙈🙈🙈. Dakle sto sve mameci mozak nece izmislit to je strasno…najzesca moja je bila da nam bubamare zive u prsticima i da ih trebamo pustiti van kad smo bolesni (vadjenje krvi iz prsta) 🤦🏻♀️🤦🏻♀️… Crtici… Kod nas svi spavaju, jedu i u vrticu su, ovisno o situaciji, uglavnom zaposleni neki crtani likovi 🤭🤭 A i duda spava preko dana jer se po noci umori dok ga cuva kad on spava… Mogle bi skupit sve lazi u jednu knjigu 🤣
More puta sam ugasila tv dok je piskio i rekla da se tv jaakoo umorio i da sad mora pod hitno odmoriti. I da svi super junaci i gormiti jedu pire za snagu
Bas to mami nisam toliko mastovita bila a sta ces oni bi sve nesto moramo se snac 🤣🤣
Mala.le ooooo kako velika beba!
Sarita hvala ti puno na toj info! Meni su te plisane tutice prekrasne, a stalno sam imala strah ih kupovat, e sad cu morat uzet par koje mi se u h&m i c&a svidjaju!
Jel ima koja uzduzne crte po noktima? Ja sad vidila da su mi se pojavile ko brazde po noktima. Nikad do sad to nisam imala.
Grizli jel pijes vitamine? Mozda ti neki vitamin fali. Meni su na Dietpharmovom prenatalu nokti super dok su mi se na Elebaby listali i bili mekani. Nije da nekog reklamiram no sigurno ima veze.
Losa bas pijem elebaby. 🤔 Do sad to nisam primjecivala. A elebaby sam uzela jer mi je najbolje pao na zeludac u pocetku i gledala sam da ima kalcija puno bas kao zbog kosti, zubi i tako to. Morat cu probat nesto drugo ocito. Nisam sad ni par dana Mg pa prvo cu to uzet veceras.
Dali kod kupovine madraca za djecji krevetic moram na nesto posebno paziti? Mislim beba je lagana pa ne znam jel potrebam madrac sa džepičima i sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji