ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    25. Rujan 2019. 16:10

miki0

Sarita cestitke!!
    Lavice umirem 🤣🤣🤣🤣 al vjerujem da ko roditelj postanes jako kreativan🤭🤭 😜😜
    E ovo za kadice i mene zanima… Imam dosta nisku kadu, vesmasina mi je u ormaru pa nemam mogucnost ni na nju staviti kadicu… Razmisljam o nekoj daski da iztadin da stavimo na kadu pa na to kadicu da nam kicma ne otpadne… Kakve kadice imate/planirate kupit i kak planirate kupati bebe?
    Znam da su neke spominjame vec i onu s vagom da je bila ok.

Dok je bio skroz mali ja sam nosila podlogu za prematanje na šank (visine kuhinje), a kadicu bi stavila na barske stolice (obične ravne imam, tak da je sv estabilno bilo). Kod mame smo na blagovaonski stol (čvrsti, drveni) kadicu i pored odmah ručnik pripremim gdje ću ga spustiti.
    Tak da snađi se drže, vjerujem da svatko može naći neku zgodnu opciju za početak...Imaju i oni stalci za kadice, ali i za to treba imati mjesta gdje staviti, ja da nabijem to u kuponu dok ga kupam nebi više imala gdje proći
    Kasnije smo onda u kada

C1M4
    25. Rujan 2019. 16:14

Kolegica isto nije imala puno mjesta za stalak i dosta malu kupaonu te tus kabinu pa je kadicu stavila u kuhinju na element ili blagavaonski stol😁 

Lavica27
    25. Rujan 2019. 16:24

Mi smo imali nogice za kadu pa smo je kupali u kupaoni, sklopive su nogice pa smo izmedju kupaonskih ormarica zataknuli...
    Iva frendica ima walk in tus i kupali su isto u kadici na stalku,a sad kad je veća spuste kadu u walk in pa se ona brcka. Mi imamo tuš 120×90pa smo kupili U ikei protukliznu podlogu i preporod je kad se prebacis s kupanja na tusiranje🙈
    Drago mi je da vas inspiriram😂

• Sarita15
    25. Rujan 2019. 16:30

Lorija ma neka ne smeta :) 
    https://postimg.cc/DSWwPvdL 
    U tome ce beba kuci ici 😍

C1M4
    25. Rujan 2019. 16:30

Mi smo se dvoumili izmedu ove https://www.babycenter.hr/jane-kadica-smart-baby-bath-multifunkcionalna-040309c01-743505.html i aquascale kadice jer ova ima nogice, stane u kadu i u tus kabinu i recimo da mi djeluje sigurnije ako nije na stalku nego bilo koja druga i ide navodno i do 6 godina, ali nam je mm-ova sestra rekla vec kupiti aquascale kadicu i stalak pa smo odustali od ove😊

C1M4
    25. Rujan 2019. 16:31

I sklopiva je ta kadica pa ju samo tutnes negdje i ne smeta😊

Grizli
    25. Rujan 2019. 17:02

Sarita ja jucer skoro to kupila za bebu, al onda rekla necu jer ima plavog pa mi malo bezveze ako je curica. Al prekrasna tutica. Samo opet to je plis pa ne znam jel se bebe u tome mozda previše znoje. Ja se u takvom matetijalu oznojim do gaca.
    Za kadicu mi jucer vidili uzivo stokke onu fleksibilnu. Mm poludio da izgleda socijalno prozirna, al hvala bogu imaju i bijelu. Mislim da cemo mi tu. Stane mi na masinu taman u kupaoni, a kad netreba skupim ju i slozim iza vrata u kupaoni, jer imamo malu kutnu tus kabinu od 90cm i tesko cu unutra sa malom bebom, kasnije cu kupiti si ovaj stolac od ikee da sjednem dole dok je u tus kabini dijete da ne moram stajat sagnuta niti klecat. 
    Za bebinu prljavu robu planiram kupiti vrecu na wish koja se objesi pa ne zauzima puno mjesta i to isto taman ce mi moc visit iza vrata na radijatoru imamo one ljestve. 
    Moram sve nesto tanko i prakticno za kupaonu jer nam je stvarno mala. 
    https://m2.ikea.com/hr/hr/p/bolmen-stolac-sa-stepenicom-plava-90291330/

• Lala27
    25. Rujan 2019. 17:08

Volim ući i čitati ovako vesele teme 😄 Imate i super savjete, stvari koje nisam znala ni da imaju, npr.te svijetleće dude. Tako da hvala vam na savjetima za nas koje ne znamo i hvala na smijehu, toliko sam se ismijala za vaše male laži 😂

Sarita Čestitam  Mislim da je dečkić već upisan, ali sad je potvrđeno 😀

I prijavljujem moj sledeći pregled 18.10. 

Danas ulazimo u sedmi mjesec 🎉🎉🎉

mala.le.90.
    25. Rujan 2019. 17:39

Gotov pregled, blago sam sokirana, danas je 27+5 a beba vec ima 1400 grama, te je vec okrenut prema dolje...doktorica je prezadovoljna, kaze mogao bi porod i uraniti ako ostane ovako napredan malac, plodne vode dovoljno, ne nosim nisko, nemam nikakvih zabrana, jedino moram dizati hemoglobin jer je nizak.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Sarita15
    25. Rujan 2019. 17:50

Grizli ne ne oznoje se imam tih tutica plisanih od starijeg on je sav bio pahulja u tome i uvijek normalne temp ni osipa ni nis. Samo se body stavi ispod :) nisam mogla odoli kad sam to vidjela i jos hrpu stvari i jos mekani bademantil sa usima za starijeg ma joooj muz me odvlacio van jer sam krenula pretjerivat.
    Kadicu smo imali normalnu i nosili je u sobu na element pa nosili vodu pa vracali sve to u kupaonu istrest ajmeee tramakaaa leda sam ostavila sa tom kadicom kad bi muz nocne zaredao...sada cu kupiti stalak sklopivi i drzat to u kupaoni i nis nikamo nosit vise. Kad je poceo sjedit samostalno smo kupili sjedalicu za u kadu i super je uzivao u tome kad sam bila sama a kad je muz bio kuci onda su se njih dva kupali skupa 😍 muz u kupaci u kadu mali sa njim i uzivancija. Taj stalak gledam pa ce mi to bit u kupaoni sve umotam bebu i u sobu. Kuca se cijela grije pa je sve temperirano i dobro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.