ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    25. Rujan 2019. 14:34

Sarita ako se s djetetom nisi naučila lagati,kad ćeš??😂 Ja ujutro kad kaže da bi htjela gledat vrtić jos ugasim tv i kazem "al peppa pig je otišla u vrtić i jako se žuri da se teta ne ljuti jer kasni na doručak". I onda krene trčanje brzinsko😂 Nekad se divim sama sebi što izmislim u nekom trenutku.. Nestalo nam vode i ja iza toga ugasila tv jer je gledala već pola sata crtice i krene ona cvilit a ja "Ali Nestalo je vode pa nema slike na tv-u" a moj muž poludio,pa napravit ćeš je glupom,doć će u vrtić i reci da kad nema vode nema struje😂😂
    Apsolutno se slažem u ovoj dobi da ih mi nemozemo ni zabaviti nit naučiti koliko rade s tetama u vrticu. Em se oni svi tolki vole da bi mi bilo zao da je doma..
    Super za curke koje su našle stvari!
    Frajla nisam primjetila da se skuplja više vode nego na ostalim dudama, ja bi uvijek nakon iskuhavanja pritisnula silikon i odmah bi iscurilo sa strane višak vode.
    Mi saznali da sogorica nosi curu(termin 2mj iza mene) a ona ima već sina pa smo se samo za kutije s robicom zamijenile. Poslozila sam sad 50-56-62 da vidim kolko čega imam I što moram dokupiti. Sretna sam jer imam još pokoju stvarcicu za kupiti jer me to baš veseli💙
    Curke uživajte u osjećaju pripremanja i ne dajte da vam tko to oduzme,oni su svoje odgustali!

• Sarita15
    25. Rujan 2019. 15:08

Lavica27

Sarita ako se s djetetom nisi naučila lagati,kad ćeš??😂 Ja ujutro kad kaže da bi htjela gledat vrtić jos ugasim tv i kazem "al peppa pig je otišla u vrtić i jako se žuri da se teta ne ljuti jer kasni na doručak". I onda krene trčanje brzinsko😂 Nekad se divim sama sebi što izmislim u nekom trenutku.. Nestalo nam vode i ja iza toga ugasila tv jer je gledala već pola sata crtice i krene ona cvilit a ja "Ali Nestalo je vode pa nema slike na tv-u" a moj muž poludio,pa napravit ćeš je glupom,doć će u vrtić i reci da kad nema vode nema struje😂😂
    Apsolutno se slažem u ovoj dobi da ih mi nemozemo ni zabaviti nit naučiti koliko rade s tetama u vrticu. Em se oni svi tolki vole da bi mi bilo zao da je doma..
    Super za curke koje su našle stvari!
    Frajla nisam primjetila da se skuplja više vode nego na ostalim dudama, ja bi uvijek nakon iskuhavanja pritisnula silikon i odmah bi iscurilo sa strane višak vode.
    Mi saznali da sogorica nosi curu(termin 2mj iza mene) a ona ima već sina pa smo se samo za kutije s robicom zamijenile. Poslozila sam sad 50-56-62 da vidim kolko čega imam I što moram dokupiti. Sretna sam jer imam još pokoju stvarcicu za kupiti jer me to baš veseli💙
    Curke uživajte u osjećaju pripremanja i ne dajte da vam tko to oduzme,oni su svoje odgustali!

Lazim profesionalno! Ujutro sam mu rekla da ujutro nema crtica jer crtici znaju da su svi u vrticu i skoli. Onda krene tulit. Sad je faza da za sve sto nije po njegovu krene tulit. I to naj plac bez suza. Za poludit 
    Nema crtica jer nema vode 😂😂😂😂 kraljica!!

Lavica27
    25. Rujan 2019. 15:21

Sarita e to kad tule bezveze ja obično kažem nešto da joj skrene pozornost,tipa,ko je to na vratima,jesi čula zvono? Ili jooooj što je mama kupila! Uglavnom, kužiš,samo nastavi muljat😂

lorija
    25. Rujan 2019. 15:26

Joooj cure, bas me drazite za kupovinu 😂
    Ja jos nisam nista kupila, u biti imam sve od prvorodjenog ali namjeravam malo i novih stvari uzeti. Veseli me jako kupovina al smatram da je rano jos 😉
    Zanima me cure koje redovno googlate  jeste li mozda naletile na dodatak za kutnu kadu??
    Da, imam kutnu kadu i ne znam kako i bili je koristila ili kupila manju kadicu pa van ili unutar nje stavljala? 🙈
    Ja kao da nisam s ove planete. Moj nije koristio ni boce nit dude. A bome ni sad nije nesto zagrijan za crtice, skoro nikako ne gleda tv.  
    Laviceee  predobra!!! Struja 🔝
    Super za pregled Sarice ☺ 

lorija
    25. Rujan 2019. 15:29

Sarita protepa ja tebi 😂😂

• valentina
    25. Rujan 2019. 15:29

Sarita15

Evo obavila. Dr je bio od maaaloo rijeci. Citiram: ' beba je dobro, sve je uredno, visoko je, imate li djece(da),sto(sin) e pa ceka vas jos jedan, mozete ici' .
    Tako da eto decko potvrden sve je kako treba odgovara tjednima srce ko kuca sad na rucak.
    Ma znam ja da ce se on prilagodit i bit bez tih suza ujutro ali eto danas mi to bilo bas tesko a inace sam flegma.
    Samo vi kupujte pripremite i uzivajte u tome u konacnici od svih briga koje imamo oko trudnoca jos najbolje da ne uzivamo u ovome sto mozemo :) :)

Supac, bravo

• valentina
    25. Rujan 2019. 15:38

lorija

Joooj cure, bas me drazite za kupovinu 😂
    Ja jos nisam nista kupila, u biti imam sve od prvorodjenog ali namjeravam malo i novih stvari uzeti. Veseli me jako kupovina al smatram da je rano jos 😉
    Zanima me cure koje redovno googlate jeste li mozda naletile na dodatak za kutnu kadu??
    Da, imam kutnu kadu i ne znam kako i bili je koristila ili kupila manju kadicu pa van ili unutar nje stavljala? 🙈
    Ja kao da nisam s ove planete. Moj nije koristio ni boce nit dude. A bome ni sad nije nesto zagrijan za crtice, skoro nikako ne gleda tv.
    Laviceee predobra!!! Struja 🔝
    Super za pregledSarice ☺

Ja sam isto bila prvo ideje da stavim kadicu u kutnu, ali sam se sjetila sagnutog polozaja i kolko me sad leđa rasturaju cak i nekad dok perem suđe malo duze, odustala sam
    Kupila malu kadicu i onaj metalni stalak.

Frajla
    25. Rujan 2019. 16:10

miki0

Sarita cestitke!!
    Lavice umirem 🤣🤣🤣🤣 al vjerujem da ko roditelj postanes jako kreativan🤭🤭 😜😜
    E ovo za kadice i mene zanima… Imam dosta nisku kadu, vesmasina mi je u ormaru pa nemam mogucnost ni na nju staviti kadicu… Razmisljam o nekoj daski da iztadin da stavimo na kadu pa na to kadicu da nam kicma ne otpadne… Kakve kadice imate/planirate kupit i kak planirate kupati bebe?
    Znam da su neke spominjame vec i onu s vagom da je bila ok.

Dok je bio skroz mali ja sam nosila podlogu za prematanje na šank (visine kuhinje), a kadicu bi stavila na barske stolice (obične ravne imam, tak da je sv estabilno bilo). Kod mame smo na blagovaonski stol (čvrsti, drveni) kadicu i pored odmah ručnik pripremim gdje ću ga spustiti.
    Tak da snađi se drže, vjerujem da svatko može naći neku zgodnu opciju za početak...Imaju i oni stalci za kadice, ali i za to treba imati mjesta gdje staviti, ja da nabijem to u kuponu dok ga kupam nebi više imala gdje proći
    Kasnije smo onda u kada

C1M4
    25. Rujan 2019. 16:14

Kolegica isto nije imala puno mjesta za stalak i dosta malu kupaonu te tus kabinu pa je kadicu stavila u kuhinju na element ili blagavaonski stol😁 

Lavica27
    25. Rujan 2019. 16:24

Mi smo imali nogice za kadu pa smo je kupali u kupaoni, sklopive su nogice pa smo izmedju kupaonskih ormarica zataknuli...
    Iva frendica ima walk in tus i kupali su isto u kadici na stalku,a sad kad je veća spuste kadu u walk in pa se ona brcka. Mi imamo tuš 120×90pa smo kupili U ikei protukliznu podlogu i preporod je kad se prebacis s kupanja na tusiranje🙈
    Drago mi je da vas inspiriram😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI