Eeeee…daaaa…vidjela sam ta peg perego kolica koja zelim… I fakat su mrak… To je to… Napokon sam ih isprobala i poslala dragom poruku da mi uopce vise ne salje linkove nekih drugih, to su ta i bok 😎
I ja sam gledala jedna Peg Perego ,predivna su mi bila a boja pogotovo ,još je bilo 20% u bubamari ali su mi bila malo niska . Ali boja je stvarno posebna bila 😍
Sarita ja sam si to ovak poslozila (jer isto me opralo, onda kad sam tipkala, pa kaj ga forsiram a ja sam doma)…kaj ak zavrsim na mirovanju recimo doma, strogom, ili u bolnici, kam cu s njim… Mi ne mozemo sad prilagodbu odgodit za recimo drugi mjesec… Ili sad ili sljedece godine a odradjivat prilagodbu s dvije bebice jos, nema sanse. Druga stvar, ja njemu ne mogu doma pruziti sve ono sto dobije u vrticu (to je moje osobno misljenje). Curka je bila drugacija, ona je satima mogla slagati kockice, puzzle i "citati" slikovnice. On je od ujutro samo akcija, ajmo, sto na sat, ja to ne mogu popratit. Imamo klinaca s kojima se druzi ali mislim da je ovo puuunooo bolje za njega. Danas si bila malo nervozna i zbog pregleda, sve jasno, al mislim da on ovime (vrticem jel) puno vise dobiva. 🤗🤗🤗❤️❤️❤️
Upravo takav je i moj. Svaka aktivnost traje 2 minute ajde sad ovo ajde ono mama vamo mama tamo...sad smo dobili mjesto i subvencionirani vrtic i on je dijete koje stalno hoce drustvo aktivnosti a ja uz sve doma i trudnocu ne mogu to sve sa njim niti ga imam kamo voditi kad su svi u vrticu. I definitivno se slazem da ce mu vrtic puno vise koristiti upravo zbog njegovog karaktrra nego da doma gleda tv stoji kraj mene u kuhinji ili da ga vucem okolo dok obavim sto moram. Djeca ipak trebaju djecje drustvo. Samo mi jutros valjda definitivno bilo sve previse. Hvala na razumijevanju lijepo je kad te netko kuzi 🤗🤗🤗🤗
Cure drage...uzivajte dok su vam u vrticu, to je najdivnije doba i za njih i za vas...vjerujte mi. Sad kad su mi obje skolarke vidim kolika je to prilagodba i nama i njima. Sreca moja pa mi je E stvarno samostalna i jako je obzirna...sto za malu zvrkicu ne mogu rec...al s njom stvarno treba puno raditi i trudimo se olaksati i sebi i njoj. Danas je L bila tuzna jer je seka na izletu pa ce bit sama u skoli, nece je E obici pod odmorom...kak ce jesti bez seke?! Ma kaos 😂
Sad jedva cekam da ih pokupim obje i da se srusim doma...al naravno da nece bit tako, al tjesim se 😂
Sarita ako se s djetetom nisi naučila lagati,kad ćeš??😂 Ja ujutro kad kaže da bi htjela gledat vrtić jos ugasim tv i kazem "al peppa pig je otišla u vrtić i jako se žuri da se teta ne ljuti jer kasni na doručak". I onda krene trčanje brzinsko😂 Nekad se divim sama sebi što izmislim u nekom trenutku.. Nestalo nam vode i ja iza toga ugasila tv jer je gledala već pola sata crtice i krene ona cvilit a ja "Ali Nestalo je vode pa nema slike na tv-u" a moj muž poludio,pa napravit ćeš je glupom,doć će u vrtić i reci da kad nema vode nema struje😂😂
Apsolutno se slažem u ovoj dobi da ih mi nemozemo ni zabaviti nit naučiti koliko rade s tetama u vrticu. Em se oni svi tolki vole da bi mi bilo zao da je doma..
Super za curke koje su našle stvari!
Frajla nisam primjetila da se skuplja više vode nego na ostalim dudama, ja bi uvijek nakon iskuhavanja pritisnula silikon i odmah bi iscurilo sa strane višak vode.
Mi saznali da sogorica nosi curu(termin 2mj iza mene) a ona ima već sina pa smo se samo za kutije s robicom zamijenile. Poslozila sam sad 50-56-62 da vidim kolko čega imam I što moram dokupiti. Sretna sam jer imam još pokoju stvarcicu za kupiti jer me to baš veseli💙
Curke uživajte u osjećaju pripremanja i ne dajte da vam tko to oduzme,oni su svoje odgustali!
Sarita ako se s djetetom nisi naučila lagati,kad ćeš??😂 Ja ujutro kad kaže da bi htjela gledat vrtić jos ugasim tv i kazem "al peppa pig je otišla u vrtić i jako se žuri da se teta ne ljuti jer kasni na doručak". I onda krene trčanje brzinsko😂 Nekad se divim sama sebi što izmislim u nekom trenutku.. Nestalo nam vode i ja iza toga ugasila tv jer je gledala već pola sata crtice i krene ona cvilit a ja "Ali Nestalo je vode pa nema slike na tv-u" a moj muž poludio,pa napravit ćeš je glupom,doć će u vrtić i reci da kad nema vode nema struje😂😂
Apsolutno se slažem u ovoj dobi da ih mi nemozemo ni zabaviti nit naučiti koliko rade s tetama u vrticu. Em se oni svi tolki vole da bi mi bilo zao da je doma..
Super za curke koje su našle stvari!
Frajla nisam primjetila da se skuplja više vode nego na ostalim dudama, ja bi uvijek nakon iskuhavanja pritisnula silikon i odmah bi iscurilo sa strane višak vode.
Mi saznali da sogorica nosi curu(termin 2mj iza mene) a ona ima već sina pa smo se samo za kutije s robicom zamijenile. Poslozila sam sad 50-56-62 da vidim kolko čega imam I što moram dokupiti. Sretna sam jer imam još pokoju stvarcicu za kupiti jer me to baš veseli💙
Curke uživajte u osjećaju pripremanja i ne dajte da vam tko to oduzme,oni su svoje odgustali!
Lazim profesionalno! Ujutro sam mu rekla da ujutro nema crtica jer crtici znaju da su svi u vrticu i skoli. Onda krene tulit. Sad je faza da za sve sto nije po njegovu krene tulit. I to naj plac bez suza. Za poludit
Nema crtica jer nema vode 😂😂😂😂 kraljica!!
Sarita e to kad tule bezveze ja obično kažem nešto da joj skrene pozornost,tipa,ko je to na vratima,jesi čula zvono? Ili jooooj što je mama kupila! Uglavnom, kužiš,samo nastavi muljat😂
Joooj cure, bas me drazite za kupovinu 😂
Ja jos nisam nista kupila, u biti imam sve od prvorodjenog ali namjeravam malo i novih stvari uzeti. Veseli me jako kupovina al smatram da je rano jos 😉
Zanima me cure koje redovno googlate jeste li mozda naletile na dodatak za kutnu kadu??
Da, imam kutnu kadu i ne znam kako i bili je koristila ili kupila manju kadicu pa van ili unutar nje stavljala? 🙈
Ja kao da nisam s ove planete. Moj nije koristio ni boce nit dude. A bome ni sad nije nesto zagrijan za crtice, skoro nikako ne gleda tv.
Laviceee predobra!!! Struja 🔝
Super za pregled Sarice ☺
Evo obavila. Dr je bio od maaaloo rijeci. Citiram: ' beba je dobro, sve je uredno, visoko je, imate li djece(da),sto(sin) e pa ceka vas jos jedan, mozete ici' .
Tako da eto decko potvrden sve je kako treba odgovara tjednima srce ko kuca sad na rucak.
Ma znam ja da ce se on prilagodit i bit bez tih suza ujutro ali eto danas mi to bilo bas tesko a inace sam flegma.
Samo vi kupujte pripremite i uzivajte u tome u konacnici od svih briga koje imamo oko trudnoca jos najbolje da ne uzivamo u ovome sto mozemo :) :)
Supac, bravo
Joooj cure, bas me drazite za kupovinu 😂
Ja jos nisam nista kupila, u biti imam sve od prvorodjenog ali namjeravam malo i novih stvari uzeti. Veseli me jako kupovina al smatram da je rano jos 😉
Zanima me cure koje redovno googlate jeste li mozda naletile na dodatak za kutnu kadu??
Da, imam kutnu kadu i ne znam kako i bili je koristila ili kupila manju kadicu pa van ili unutar nje stavljala? 🙈
Ja kao da nisam s ove planete. Moj nije koristio ni boce nit dude. A bome ni sad nije nesto zagrijan za crtice, skoro nikako ne gleda tv.
Laviceee predobra!!! Struja 🔝
Super za pregledSarice ☺
Ja sam isto bila prvo ideje da stavim kadicu u kutnu, ali sam se sjetila sagnutog polozaja i kolko me sad leđa rasturaju cak i nekad dok perem suđe malo duze, odustala sam
Kupila malu kadicu i onaj metalni stalak.
Sortiraj odgovore
Najstariji