lorija ja znam curu koja je godinu i mjesec dana nakon carskog rodila vaginalno. Sad je i to popularno da se vaginalno nakon carskog potice tako da sam sigurna da ce pokusat vaginslno ako sve bude ok. Osim ako ne ides Podobniku, tamo svima rade cr 😂
Ena draga probaj si upaliti neku romanticnu komediju, ili o bebama onaj film gle tko to govori ili rent a mama ili neki koji bi tebi bio njezan utjesan i simpatican i napravi si kamilicu ili caj neki topli, zamotaj se u dekicu i pogledaj si film. Trazi od ljudi oko sebe zagrljaj, to nije sramota. Reci tuzna sam malo, daj me malo utjesi. Kupila sam si i etericno ulje mandarine i to mi bas pase u difuzeru, ako nemas mozes u one keramicke sa lučicom staviti neki sebi drag miris. Potrazi na youtubeu relaxing music i to slusaj malo u tisini i povuci se. Ili probaj sa šetnjom sama, meni to nekad pase, odem u neki zeleni park u zg i secem se, popijem kavu sama i gledam ljude. Nije lose plakati, uzivaj u tome da se povuces malo u neki utjesni tretman za sebe, a ako ti ne pase, onda se izbori s tim sa vjezbom ili setnjom ili ljudima. Svakome dođe.... ,❤
Grizli je, sve me popustilo. Dan prije sam ocito pretjerala pa dok sam se oporavila valjda. Sutra mi je isto ludi dan al ajd mm je slobodan pa bude lakse... 🙈
Mikio drago mi je da nema krvi. Nadam se da je samo neka bezvezna zilica i da vise nece biti nicega. Poslala svojoj dr poruku sa isprikom od kilometra na smetanju. Zena je bas dobra! Nazvala me i kad me cula kako kasljem rekla da odmah pocnem antibiotik, s obzirom na moju astmu i cinjenicu da sam vec 5 puta imala upalu pluca u zivotu ne zeli riskirat sada na to. Preporucila mi da si sutra kupim probiotik, jedem juhe i puno telucine, da si kuham kamilicu, a umjesto meda da stavim agavin sirup i puno limuna jer tog imam doma. I kao ako mi do ujutro ne krene se smirivat da dodjem kod nje, ako mi veceras bude bolje da onda joj se samo javim kad zavrsim sa antibiotikom da me poslusa. Tako da odlucila ju poslusat jer bas tesko disem i temp mi krenula. Sad se samo nadam da moja beba nece zamjeriti mi te antibiotike i da ce sve biti super na kraju.
Ena nek si ti danas malo bolje. Nije to nista neobicno, bitno da se na kraju budes bolje osjecala. Ja sam bas isto se rastuzila jutros i na rubu suza bila od svega, pa sam zvala sestru i malo s njom klafrala i necak mi viceve pricao i odmah se bolje osjecala. Sigurna sam da i ti imas nekog ili nesto sto ce te razveseliti i popraviti ti raspolozenje. Ako ne uvijek se nama tu možeš pojadati. Saljem ti pozitivne vibrice!
lorija ja znam curu koja je godinu i mjesec dana nakon carskog rodila vaginalno. Sad je i to popularno da se vaginalno nakon carskog potice tako da sam sigurna da ce pokusat vaginslno ako sve bude ok. Osim ako ne ides Podobniku, tamo svima rade cr 😂
Bumo videli 😁 ako ne bude htio van kao prvorodjeni ne gine mi carski ☺
Otvorena,sluzni ispao odmah za njim i vodenjak pukao al on nece i nece da sidje 😂
Ena draga probaj si upaliti neku romanticnu komediju, ili o bebama onaj film gle tko to govori ili rent a mama ili neki koji bi tebi bio njezan utjesan i simpatican i napravi si kamilicu ili caj neki topli, zamotaj se u dekicu i pogledaj si film. Trazi od ljudi oko sebe zagrljaj, to nije sramota. Reci tuzna sam malo, daj me malo utjesi. Kupila sam si i etericno ulje mandarine i to mi bas pase u difuzeru, ako nemas mozes u one keramicke sa lučicom staviti neki sebi drag miris. Potrazi na youtubeu relaxing music i to slusaj malo u tisini i povuci se. Ili probaj sa šetnjom sama, meni to nekad pase, odem u neki zeleni park u zg i secem se, popijem kavu sama i gledam ljude. Nije lose plakati, uzivaj u tome da se povuces malo u neki utjesni tretman za sebe, a ako ti ne pase, onda se izbori s tim sa vjezbom ili setnjom ili ljudima. Svakome dođe…. ,❤
Mm je jučer skakao oko mene cijeli dan..I grlio me, i lezao samnom, i sve sve, i mama me zvala nekoliko puta, ali valjda je takav dan bio, morala sam sve izbaciti, da prođe i da danas bude bolje..
Zadnjih par dana sam prehlađena također, ali ne dajem veliku pažnju tome, jer vidim da nas dosta ima šmrkavih, no danas mogu prijaviti prvo ozbiljno krvarenje iz nosa! 😂
Svaka trudnica me pitala da li mi krvari iz nosa, barem malo, nikada ništa, a danas, od jutra...kako ispušem nos, tako ispušem krv🙈🙈
I još jednom, hvala stvarno svima na porukama, podršci, itd., puno znači ovo.💕💕
Mikio draga, citam i ne vjerujem...jako mi je zao sto ti se to dogodilo!! Odlicno što vise nema krvarenja, i ne ponovilo se ni tebi ni ikom… Lezi, miruj i probaj se opustiti
Jutro curke! Ja se sad zbudila. Nisam sinoc mogla zaspat da se na trepavice postavim. Cijelo popodne imala posjete, dosle mi neke drage osobe koje dugo nisam vidjela pa sam vjerojatno i zbog tog imala nesanicu jer sam bila pod dojmom...
Jutro zenske!
Mikio 🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️ ne mogu ni zamislit kako ti je bilo. Kako su curke rekle, danas samo krevet-wc relacija i bit ce to sve ok. Prehlada bas zna napraviti svasta...a ako ti jos i kasljes, nebi me cudilo da je to od naprezanja. Ja imam pripremu od nekih 10 min da idem ispuhat nos 🙈 bas me smeta za trbuh i sve dolje. Bitno da nema vise krvi i sad samo lagano danas. Drzim ti fige.
Grizli uf... Znam da ti je koma uzimati atb al razmisljaj na nacin da ce to imati manju stetu sada nego da zavrsis sa upalom pluca iki nekim tezim napadajem astme. Super da ti je doktorica super (i moja je takva i bez nje bi nekad bila izgubljena). Drzim fige da sto prije sve prodje i da atb napravi sto treba da se sto prije vratis u normalu 🤗🤗🤗
Ja prijavljujem neprospavanu noc jer je malac odlucio imati epizode plakanja i vristanja svakih sat vremena... Al imam super muza pa je u neko doba ga uzeo i otisao spavati s njim dolje u dnevnu (iako je do 1 u noci popravljao svoj aparat za varenje 🙈) jer zna da sam stvarno neispavana zbog ove prehlade. Nadam se da ce dan biti malo bolji, ceka me pospremanje i hrpetina vesa za peglanje. Rucak cemo ili sklepat nesto ili se prikrpat susjedima pa bar o tome bas ne brinem. Muz malu mora na utakmicu odvest pa cu probat nekako uz ovog malca porjesavat kaj trebam.
Zelim vam svima ugodnu nedjeljui i kad se vratim popodne na fotum da ce biti samo vedre teme... Mislim da je najzabavnije bilo kad su svekrve bile na udaru 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Mikio sva sam protrnula kad sam procitala. Mi smo iste nisam ni znala da se sad nesto moze desit. Najbitnije da nije ipak nista. I da je beba ok. To je sigurno od prehlade i naprezanja. Drago mi je da si danas bolje. Obavezno samo odmaraj i cuvaj se
Ena drago mi je i da je tebi malo bolje. Treba emocije sve pustit van na kraju nam je uvijek bolje
Ja zadnjih dana citala sve vase boljke i nisam se ukljucivala jer se stvarno super osjecam pa mi bilo glupo pisat da mi nije nis 🙈 zivim i dalje sto na sat, prosli tj bila na kongresu 3 dana.. i valjda me svemir ipak odlucio kaznit i sinoc mi izbio herpes na usnici 😫. Obicno mi to zna cca 2 puta godisnje al sad sam se bas iznenadila jer nisam ni prehladena ni nis. A mrzim to uzasno. Sad cu izludit. Idem guglat dal smijem herplex stavit..
Sortiraj odgovore
Najstariji