Damnarex budi sretna...znači da nisi imala baš nikakvih poteškoća/indikacija.
Grizli uopće ne znam kaj bi ti rekla...Mislim da bi njoj odmah zvala policiju jer sam tisuću posto sigurna da u Njemačkoj ne Bi zucnula susjedu.
Ajme Grizli ako sretneš tu babu samo joj reci da ćeš joj zvati policiju i prijavit uznemiravanje ako se još jednom proba približit tvojim vratima. Nije ti za potrebu da se uznemiravaš zbog te babuskare sad u trudnoći još si i bolesna. Nek ti proba taknut stvari zovi policiju i neka je vode u ludaru..
Damnarexx to ti onda nije potrebno jer ti ne trebaju dodatni hormoni.
Grizli joooj, frikusa neka!!! Ili se niste dobro sporazumijele. Boze budale,ako jeste.
Ne branim Njemce oni jesu vecinom takvi,al ne na tudjem teritoriju. Tko zna odakle je Austrija,Svicarska svi oni Dojcaju.
Ovdje je ogavno vidjet da se roba uopce susi na balkonima ako je okrenuto prema cesti,ispred ulaznih vrata ne smije nista biti,mislim u zgradi. Imaju oni tih nekih svojih pravila, baba bice polupala gdje je 😂
Mare koju ste uzeli susilicu? Imam ovdje na nasem katu koju djelim s ostalim,ali zelim kupiti u stan vlastitu,sad kad bebica stize da ne moram cekati red na nju.
Damnarexx nisi jedina. Ne znam ni ja sto je to ☺
Jao Grizli pa gdje te zadesi budala! Jao probaj se ne uznemiravati zbog babe glupe. Samo ti zovi policiju bude li jos problema!
I mene je zanimalo ovo za okretanje bebe, ali dobro, valjda ce biti dobro.. meni je dr rekla da ju na sljedecem pregledu podsjetim da ona nazz tu specijalisticu koja mi je radila anomaly da me ponovo pregleda (znaju se) s obzirom da je upucena u situaciju pa da vidi jel se ta posteljica ista uzdigla. Nadam se da ce bit ok
Ma ja sam svom blesavcu kupila onaj jastuk najveci u sparu za 100kn. Jer smo se spekli vec nekoliko puta i kupimo mu krevet za par sto kuna a za par dana on ga izgrize do neprepoznatljivosti 😳
Tko je ono jucer bio u depri? Eto sad mene uhvatio plac i muka samo hocu da mm dodje doma i da idemo spavati! Poludjela sam i na cure bez nekog razloga i sad mi je krivo ko cucku i placem vec skoro sat vremena 😢
Sutra mi mala ide na cjepljenje a nismo cjepljeni od njenih 14 mjeseci i sad me takav strah i panika i sve mi se nakupilo 😕
Bok, evo i nas..
Sad sam tek ulovila moment da polovim sve od danas, jer su nam dosli ljudi pogledat krevet bracni koji darujemo jer nam treba stic novi manji kraj kojeg ce stati kindac u sobu.. pa sam se uhvatila usisavaca i krpe jer je u stan bomba pala kroz tjedan.. Sreca radim jos samo 5 dana pa na G.o do porodiljnog i onda cu imat vise energije za odrzavat stan u normali.
Mikio bas sam se odrezala kad sam vidla kaj je bilo.. sreca da je proslo i drzim fige za dalje!
Grizli dzizus, ja bi odma policiju zvala.. nek je i iz tanguzije, kakve god da su kulturoloske razlike, pa budi covjek prije svega...nemres mi se na trudnicu zderavat tak! U-zas! Lijepo ne oklijevaj zvat policiju ak se ponovi ne daj boze, pa nek joj pojasne da bi bila bolja da trudnoj zeni ponudi pomoc radije neg da jos radi sranje. Da prostite. Izvan sebe sam!
Boze moj ja jos u soku da ovakvi ljudi hodaju svijetom. Ne brini thinkpink dobila je ona i 🖕! Nisam ostala duzna uopce, samo me cudi da sam ostala skulirana i da ju nisam tresnula jer me bas iznervirala. Sad sam fino pojačala radio da ju ne cujem kako vristi u svom stanu. Srecom pa ostalih u zgradi nema da slusaju njene idiotiraje. Rekla muzu da bi najradje sad usarafila tu robu na sred hodika pa nek proba ju onda micat. Kokos! Nazalost bas moram kod sestre jer ona nema auto trenutno, al nema veze rekla sam muzu da cu kad idem van iz stana ako krene nesto da cu njega zvat pa ako je neki problem on ce poslat susjeda prijatelja iz druge zgrade da dodje me otpratiti do auta. Nadam se da nije pomahnitala bas tako.
Thinkpink popila 2 tabletu antibiotika i vec osjecam lakse disanje. Temp nisam imala sad popodne, počeo mi se i nos cjediti tako da se nadam da ce uskoro odjelovat i krenut na bolje.
Super, znaci da si bila zrela za antobiotik. Dobro da si krenula jer bi ti se sigurno zakomplociralo s obzirom na astmu. Ja znam isto po svojoj astmi kako su mi pluca osjetljiva, cim osjetim da mi se pocne spustat na pluca izvadim CRP koji je u nebesima i zavrsim na antibiotiku.
A ovu samo ignor, nemoj se zivcirat i stresirat, sebe i bebaca...postoje institucije koje trebaju to rjesavat pa to prepusti njima, a ti si skuhaj caj i sve 4 u zrak...😉
Cure, gdje savjetujete radit ogtt? Petrova ili vuk vrhovac? Gdje budu manje guzve?
Angie draga, lijepo ti neki topli kakao sa curama pod dekicom, bit ce utjesno sigurno i tebi i njima. A sigurna sam da i sama znas da ce sve proci i da je nalet hormona eto.. saljem pozitivu! (Sad si i ja idem nama radit kakao pa nek zari zgaravica ako hoce..).
Sortiraj odgovore
Najstariji