ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    22. Rujan 2019. 08:01

Jutro. Zelim vam da se sto prije rjese sve boljke 🙏. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

samojed
    22. Rujan 2019. 08:17

Mikio jako mi je žao što si prošla kroz taj stres ali najvažnije je da je sve u redu i da je bebica aktivna da se više nikad ne ponovi🤞🤞
    Grizli moj muž je bolestan nadam se da mi neće prenijeti grip a sigurno da hoće, pokušavaj  jos malo sa prirodnim prije nego što predjes na antibiotik i ja sam jako skeoticna po pitanju antibiotika
    Mare inače moje najdraže jelo su ćevapi i tako neki dan odem na cevape i poslije toga smo išli do Zlatibora ja sam jedva izdržala taj put od žgaravice,kiseline grozno popila sam 2l gaziranig da mi ugasi to sve 

Angie1205
    22. Rujan 2019. 08:22

Dobro jutro!
    Mikio nadam se da si se naspavala i da krvarenja vise nema niti ce ga biti! 😘
    Zgaravica nekog muci? Mare? Ja sam u 2.trudnoci umirala od zgaravice vise od pola trudnoce do samog kraja, nista nije pomagalo, bas nista, na porodu smo se smijale i babica i ja jer se moja L rodila sva kosata, mogla je komotno odmah frizeru 😂 Tako da mozda vas sa zgaravicom ocekuje kosata bebuska 😉
    Salu na stranu, nekom pomazu bademi, nekom donat, neko bez tableta nist ne pomaze...probajte nac svoj “recept”, znam kolko to izludjuje.

Angie1205
    22. Rujan 2019. 08:29

Pobjego mi post 🥴
    Vama smrkavima i gripoznima zelim sto brze odstopavanje i ozdravljenje 😉
    Ja sam se nocas fino naspavala, zaspala oko 23 kad je dosao mm, on gledao film a ja krmila. Oko 1 me zvao da idemo u krevet, samo sam se preselila na kat, zaspala odmah...u 8 zvoni mi mob, zove me starija da gdje sam? 😂
    One sisle dole a mene nema, a veli vec je dan vani 🤪
    Djeci bilo neobicno da nisam budna, vec su pomislile da sam nekam zbrisala 😂😂

Grizli
    22. Rujan 2019. 08:40

BabyD hvala za savjet al sljez ne smijem alergicna sam na njega. Zapravo sve te neke prirodne stvari koje bi pomogle sad ili ne smijem zbog alergije ili zbog trudnoce. Pokusat cu doc do svoje doktorice, inace je jako dobra i svim pacjentima da svoj broj mobitela kao ako je nesto hitno da ju se slobodo zove, al meni je malo zao zenu maltretirat u nedjelju. To ce mi bit zadnja opcija danas.
    Angie nek si se ti odmorila i naspavala. Jel ti skroz prosla ona bol od neki dan sto si rekla da te sve bolilo?
    Iva i ja bi tako provela nedjelji. 😒

• Tonkica1
    22. Rujan 2019. 08:42

Mikio jako mi je zao sto ti se to dogodilo!! Nadam se da se danas osjecas bar malo bolje... Odmaraj, lezi i pokusaj se opustiti 🤞🤞🤞🤞

Lunica
    22. Rujan 2019. 08:50

lorija

Jutro,evo me kao da je ponedjeljak ☺
    Mikio draga ne ponovilo se!! Danas lijepo lezi i odmaraj da se to smiri. 😘
    Eee Lunice ispravi me ako grijesim,al u magli mi je ostalo da si ti spominjala cr i stanjenje reza, nista nisam razumijela. Kakve to veze ima? Ja sam isto cr imala pa me zanima tocno o cemu je rijec. ☺

A moguce tamo gdje je bila rana od cr prilikom rastezanja sada moze malo jace stegnuti. Mene isto povremeno tu jace zaboli i to bas dolje uz sami rub oziljka gdje mi je bio veci sav. Evo sad mi je na pregledu rekao da rez na maternici dobro izgleda..da nije stanjen i da sto se toga tice mogu u vaginalni porod ako svi ostali uvjeti budu zadovoljeni. Pa me to utjesilo😊
    Kad si ti imala carski..koliko je proslo?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

22. Rujan 2019. 08:53

mikio postoji minimslna sansa da ti se nesto dogodi zbog ovakvog krvarenja i Rh-, a posto su ti daki injekciju sansa je nikakva.
    Cure, gripe jos nema tako da gripu nemate. Mozda viroze no ne i gripu 😀

ena10
    22. Rujan 2019. 09:13

Mikio želim da je to bilo zadnje krvarenje, dok ne rodiš! 
    I nadam se da si psihički malo se smirila, to je velika panika i stres.. provedi dan u krevetu, zaslužuješ to!🙏💕

Cure, hvala svima na porukama jučer.. je, danas je malo bolje...iako sam jučer, odgledala dvije serije, i legla u krevet, i opet krenula plakati.. ali okej, već sam bolje..
    Do sutra, kao nova! 🙈💕

lorija
    22. Rujan 2019. 09:18

Lunica

lorija

Jutro,evo me kao da je ponedjeljak ☺
    Mikio draga ne ponovilo se!! Danas lijepo lezi i odmaraj da se to smiri. 😘
    Eee Lunice ispravi me ako grijesim,al u magli mi je ostalo da si ti spominjala cr i stanjenje reza, nista nisam razumijela. Kakve to veze ima? Ja sam isto cr imala pa me zanima tocno o cemu je rijec. ☺

A moguce tamo gdje je bila rana od cr prilikom rastezanja sada moze malo jace stegnuti. Mene isto povremeno tu jace zaboli i to bas dolje uz sami rub oziljka gdje mi je bio veci sav. Evo sad mi je na pregledu rekao da rez na maternici dobro izgleda..da nije stanjen i da sto se toga tice mogu u vaginalni porod ako svi ostali uvjeti budu zadovoljeni. Pa me to utjesilo😊
    Kad si ti imala carski..koliko je proslo?

Ajme super, lijepo sto ti je vec najavio da postoji sansa za vaginalni. Meni jos uvijek nije nista komentirao,osim na samom pocetku kad me pitao prije koliko sam imala cr,kad sam mu rekla 2god nekako pozitivno je klimnuo glavom. 
    Ne osjecam nikakva rastezanja zasada, ne znam sta ce biti poslije kad trbuh bude rastao.
    Prije 2,5god. Do termina ce bit nepunih 3god. Smatrala sam to normalnim razmakom. A kad je bio tvoj cr?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.