Red ovaj put će sve bit ok, podsvjesno to i sama znaš, normalno je da si zabrinuta.. Sve bi bile da smo prošle takav gubitak. A ja zadnjih par dana zbog tih stezanja došla u napast da zovem ginića, ali sam se suzdržala jer me itako smatra prezabrinutom. U par navrata sam imala osjećaj kao da će mi utroba ispast i to nakon što bi dugo stajala na nogama i kretala se. Al mi je prolazilo nakon ležanja i nemam nikakav iscjedak ni ništa pa nisam htjela dramit. Idući tjedan na pregledu ću ga sve ispitat.. Pričala sam jučer sa prijateljicom koja je rodila i ona mi kaže da je od kraja 6.mj pa do kraja trudnoće učestalo osjećala pritisak, da je to sasvim uredu zbog relaksina, jedna od cura je to lijepo objasnila..
I ja sam izvadila svu robicu na krevet i slažem po brojevima, pa ću oprat sve i pospremit. Uskoro mi stiže i ostala oprema. Rekla sam mužu do 1.11. da je sve spremno, a veće stvari i ranije. Pa sam u miru, baš ako zapnem u bolnici ili nešto.

Iva nek smo se mi odmorile i najele 😬
Sad sam opet maznula zdjelicu cokolina 🤪
Redfox normalno je da netko tko je prosao takav gubitak kao ti se osjeca uplaseno i nesigurno i da ti svasta prolazi kroz glavu, nisi ni luda ni nista slicno...i naravno da ces se tu nama pojadati jer te razumijemo skroz 🥰
Vec sam pisala curama koje se tako zabrinjavaju oko svega i svake promjene...uhvatite se neke zanimacije, nesto sto vas smiruje, opusta...pisanje, crtanje, bojanje (ima super fora bojanki za odrasle!), izradjivanje svega i svacega....mene uhvati pisanje kad sam tuzna, kad imam neke depresivne dane...kad sam hiper-super-truper aktivna i neznam kaj bi sa sobom...uzmem kutijice, stare staklenke, case....pa ukrasavam redom. Mm nekad ispizdi sa mnom jer napravim nered veci nego 10-ero klinaca al to me opusta 😉

Donji kat! Ja ne vidim nis ispod balkona ali bar jos dosegnem, pa se ko corava kokos uredim naslijepo, oslanjam se na osjet dodira.. a danas mi je mm u ducanu stavljal tenisice za probu na stopala.. osjecam se razmazeno!

Bas si mislim kako na mene trudnoca dobro djeluje sto se tice raspolozenja i depresija. Prije sam znala imat bas depresivnih faza a sada, iako mi je na poslu bas grozno i nikad gore, nekako to sve lakse podnosim. Iako mi trudnoca nije bas skolska nekako dobro djeluje. Nadam se da ce i do krsja biti tako 😊
Isto uredim ju na slijepo sta cu mora to na nasto licit, ne volim dlake i uzasno me zivcira kad nisam na razini...eh.. nokti ma joooj u prvoj trudnoci sam fino mogla nogu u krilo i uredit nokte savrseno sada se ko sto Iva kaze samo prevrnem ko lopta ili me sastavi u preponi ili u trtici pa ne mogu nis...idem susjedi pa ju gnjavim da mi radi pedikure 🙈
Na kraju nisam isla pec pizzu isli smo do Lesnine po podlogu za previjanje koje nema jer Lesnina xxxl u Rijeci nema baby asortiman iako im na vratima pise 15% na baby asoriman! Kojeg nemaju!!!! 🤬 u cetvrtak lidl bez bodica danas lesnina - netko opako ljuti trudnicu!
Redfox vjerujem da je tvoj gubitak bio tezak i traumatican i da se to ne moze zaboraviti ali sada ce sve biti u redu i tvoja beba ce doci k tebi ko najveca nagrada. Uvijek se mozes pozaliti kad ti tesko. Ili zagrli busu i pricaj bebi kako ju volis i jedva cekas da dode i brzo ce lose misli otici
Super je ne bit u depresiji, mislim da i ja imam vedrije razdoblje nego prije trudnoće..nadam se da će nas držat ti hormoni barem još 5 god nakon poroda! 😃Šuma mi je trenutno napola pokošena i na ogledalcu cijeli taj dio izgleda drugačije nego prije trudnoće.. Nekako se uvećala😲🤣i dlake kao da su rjeđe.. A sise su mi već do pola potamnile kao da sam ih umočila u kavu🤪
Angie dobro kažeš za hobije.. Ja trenutno ne crtam niti išta izrađujem jer mi je posao vezan za to i ne da mi se.. Odmaram od toga svega. Ali ljudi se preporode kad se uhvate izrađivati nešto s rukama..

Ja sam bila u zaostatku dan i pol, i napokon vas pohvatala
Curke, imate lijepe trbuscice. Moj je jos relativno malen, al se nadzire
Da se malo i ja potuzim, jucer sam cistila stan, al sa par pauza..sve laganini, dosli nam predvecer prijatelji i relativno rano otisli radi maloga..iii kad sam ja legla u krevet, krece kaos. Od ledja, do misica, svaka koscica me boljela. Trbuh mi je na momente bio stvrdnut i lagano me propikavao/stezao sa obje strane ne prejako, al dovoljno da primjetim.
Jedva sam se namjestila i zaspala sve do 10 ujutro i jutros kao nova dok nije cirkus po trbuhu lagano krenuo ponovno.
Prepisala bi to sirenju ligamenata i vjerojatno sam se preforsirala. Nebi htjela panicariti pa sama sebe smirujem..i odmaram koliko mogu jel netko osjetio ista slicno u ovim tjednima? U petak nam je pregled, pa cu prijaviti gin.
Vidim dosta vas je smrcavo, ja sam nekako na li-la trenutno, kao da ce me uhvatiti ali jutros i sada sam zato imala probavne smetnje.
Damnarexx i ja sam tako slično imala u negdje u tvojim tjednima, možda malo ranije. Malo si se preforsirala. Dobro je sve dok se smiruje kad ležiš. Malo odmaraj više dan dva i bit će sve ok. Ja sam jednom pretjerala sa šetnjom a drugi put na vježbama. Nakon toga sam skoro cijeli dan morala odmarati. Neki dan sam se opet zaboravila i preforsirala i dva dana opet koma. Od sad ću malo više pazit..

Damnarexx i ja sam tako slično imala u negdje u tvojim tjednima, možda malo ranije. Malo si se preforsirala. Dobro je sve dok se smiruje kad ležiš. Malo odmaraj više dan dva i bit će sve ok. Ja sam jednom pretjerala sa šetnjom a drugi put na vježbama. Nakon toga sam skoro cijeli dan morala odmarati. Neki dan sam se opet zaboravila i preforsirala i dva dana opet koma. Od sad ću malo više pazit..
To je to onda, vjerojatno.
Malo cu usporiti tempo, hvala na savjetu
To je to onda, vjerojatno.
Malo cu usporiti tempo, hvala na savjetu
Meni se isto tako dogodi ksd se preforsiram no nakon odmora prode pa mislim da je ok 😊 ako ti ne prolazi ipak provjeri s dokom.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji