Dakle ja se moram negdje izjadat! Ja ne znam dal sam ja luda ili ovaj svijet oko mene. Zivimo u zgrdai malo par stanova samo, 2 smo stalni stanari ostalo su stranci koji povremeno dodju. I danas kisa ja ne mogu ici gore dole vjesat robu i nositi strik svako malo, a po prognozi kisa nije bila u najavi. I muz da se ja ne pentram na krv s robom mi stavio strik pred vrata doslovno nasa ulazna vrata. Mi smo zadnji stan dakle nikome ne smeta osim nama i ako neko dolazi k nama. I sad dosli suskedi stranci koji su u stanu na istom katu. Mogu apsolutno svugdje samo ne do moje ostave i stana. I babetina da ne budem bezobraznija i nazovem ju jos pogrdnijim imenom. Dodje mi zvoniti i vice na mene za tu robu da ona ne moze proci pocela zena derat se na mene i ja joj kazem da se smiri da ne mogu to nositi, a muz mi radi do 22 i dok on ne dodje da to ne vidim sta joj smeta tocno i neka se ne derem jer da mi nije dobro bolesna sam i trudna. Dakle kad sam ja rekla da sam trudna baba mi pocela brojat nesto, vristat jos vise na mene. Pocela nesto na njemackom brojat samo sam kuzila bebe ne znam njemacki pa s njima pricam na engelski jer ni oni neznaju hrvatski naravno. Zena dobila zivcani slom prakticki pocela tu moju robu gurat u mene. Od straha da me jos ne udari u trbuh vrata sam zatvorila i usla u stan i sad vani divlja. Ja ne kuzim sto je tim ljudima. A njen muz samo ju vukao od mene kao i isto nesto mi dobacivao al bar nije tako agresivan. Dakle ja ne znam sto napraviti. Mislim zena je luda mene je sad strah uopce van iz stana jer moram kraj njihovog stana proc a svasta mi rekla i da ce mi robu preko prozora baciti, i mene... Jedva cekam da mi muz doma dodje, a u 6 bi morala kod sestre po injekcije si.
Griuli pusti babu da je prođe žuta minuta.... a ako ti bude nesto govorila reci da ces zvat policiju. Luđakinja neka... a takvima najviše smeta ako ih ignoriraš.
Moji susjedi su na svom dvorištu pred dva dana zapalili mokru travu koja naravno ne moze izgorit jer je mokra pa se vec dva dana dimi. Smrdi sve okolo no sto mogu, radi dobrosusjedskih odnosa necu dizat frku. Tako bi susjedi trebali reagirat a ne ko iva tvoja luda Nijemica.
Ajme Grizli koja kravetina, da moram tako reci. Bas me zanima dal se tako ponasa ko kauboj u njemackoj. Sta ju boli k.ako susilo stoji pred tvojim vratima i ostavom, a njoj ne smeta. Ja se iskreno ne bi opravdavala i dovodila se u takvu situaciju. Samo bi joj pokazala🖕i zatvorila vrata pred nosom pa nek urla kolko hoce. A da krene dirat moje stvari, samo 192 pa nek se muriji nastavi opravdavat zasto je to radila. Ko ju j. Zamoli sestru da ti donese injekcije i objasni joj situaciju. Uostalom ta kokos ce vidjet da nisi sama pa se nece mozda ni usudit jer ne zna na kog se moze namjerit. Uvijek postoji neko luđi.
Nadam se da si bar malo bolje sto se prehlade i temperature tice...
Grizli samo bez straha, dio ispred tvog stana je tvoj a ona nek urla tam odakle je dosla! Obozavam takve babuskare 👿
Ne bi joj ja nis ni na eng rekla, samo na naski...ak me ne razumijes odhebi i dovidjenja, il nauci hrvatski jer sad si u Hrvatskoj. 🤬
Iva jesi ti obavila shopping? 😉
Ja sam opet odradila beauty sleep od sat i pol, cure imale sat kreativnosti opet pa me docekale na stolu kovertice i pokloncici 🥰
Ajme koja koza majko sveta! To nije vise normalno kako ljudi ispada imaju pa strasno...iskreno neznam sto bi napravila bi li se povukla u stan skupa sa robom i zvala joj policiji i prijavila fizicki i verbalni napad na trudnicu ili bi joj razlijepila samarcinu da bi se tri dana zbrajala. Pazi koja kokos ide se derat na trudnu zenu zbog susila koe ni nije na njenim vratima i ocito ne smeta ako je mogla zvonit i histerizirat znaci moze i proc! Nemoj se ti dat zaplasiti nedaj da te ugnjetava baba neka idi kamo moras i ako ti ista kaze ma samo pisne zovi odmah policiju pa nek se njima objasnjava.
Boze moj ja jos u soku da ovakvi ljudi hodaju svijetom. Ne brini thinkpink dobila je ona i 🖕! Nisam ostala duzna uopce, samo me cudi da sam ostala skulirana i da ju nisam tresnula jer me bas iznervirala. Sad sam fino pojačala radio da ju ne cujem kako vristi u svom stanu. Srecom pa ostalih u zgradi nema da slusaju njene idiotiraje. Rekla muzu da bi najradje sad usarafila tu robu na sred hodika pa nek proba ju onda micat. Kokos! Nazalost bas moram kod sestre jer ona nema auto trenutno, al nema veze rekla sam muzu da cu kad idem van iz stana ako krene nesto da cu njega zvat pa ako je neki problem on ce poslat susjeda prijatelja iz druge zgrade da dodje me otpratiti do auta. Nadam se da nije pomahnitala bas tako.
Thinkpink popila 2 tabletu antibiotika i vec osjecam lakse disanje. Temp nisam imala sad popodne, počeo mi se i nos cjediti tako da se nadam da ce uskoro odjelovat i krenut na bolje.
Grizli bejzbol palicu iza vrata i neće baba ni blizu doći...ja ne vjerujem da ima takvih isfrustriranih ljudi...koji k... hoce ak ne prolazi tamo i ne smeta joj.
Mi smo dns shoppingirali i kupila sam sušilicu tj.mama mi je kupila..baš zato da se pripremimo za zimu jer neću imati kud s vešom,pogotovo dok malac dođe.
I gledala sam one ovlaživače zraka..ima to tko i dal je čemu?Mislila sam uzet jedan za spavaću da ne bude suh zrak preko zime...imam one posudice na radijatorima al kontam da je ovo mozda bolje..
Ja nisam na utricima pa sam dva dana ko drogirana i svi me nerviraju 🙄
Neka si ti svom 4-noscu makar nesto kupila! Moj se nocas ispovracao i danas je na “dijeti” a i krevet sam mu prala i sad se evo susi cijeli dan a on se dere na njega da mu ga vratim 🙈
A ribica on bi svoj krevetic🤣 vidis nas mrzi spavat na bilo cem! Kupili smo onaj ogroman krevet sta je prakticki za covjeka i nije htio pogledat nego je pored tog spavo😒 sva sreca u pet centru su rekli ak se to desi da samo vratimo da ce nam dat novce nazad jer ipak je skoro 700 kn bilo u igri🤦🏼♀️
A pas od mojih roditelja redovno spava kraj kucice a ne u njoj 😂 Imaju veliki vrt pa ljeti bude vani, no nikad u kucicu ne ulazi. U kucici spava susjedova macka, a on pored. Isto su mu kupili bas krevet za pse no nece njega. Ima neki stari "krevet" koji je u biti sjediste stare fotelje i to mu je bolje.
Vidim vecina vas pije utrogestan, isla sam guglati da vidim sto je to tocno .
Meni to nitko nikad nije ponudio, niti spomenuo
Sortiraj odgovore
Najstariji