Losa jesu te hlacice tanje ili vise za zimu. Jer ja sam neke jako lijepe gledala al su bile bas skroz tanke i to ki izgledalo više ovako za sad recimo nego bas za zimu. Mozda se zaletim do kauflanda skicnut malo.
Evo ako kojoj pomogne info. Prijateljica isto trudna malo vise od mene i ima problema sa puuno iscjetka od samog pocetka. I nikako nac kako si pomoc mijenjala gacice, usloske sve zivo. I dosla joj reklama na facu kaze za besplatne tena uzorke i narucila kao nek i to proba i rekla da je preodusevljenja s njima. Da joj izdrzi cijeli dan skoro suho. Ovo je link https://www.tena.hr/tenalady/proizvodi/besplatni-uzorak
Ja jos nemam takvih problema bas al mislim da cu naručiti ih pa nek stoje ako nista. Ona je rekla da je uzela najtanje i da su super.

Iscjedak, zubobolja, bol u donjem dijelu leda nema stvari da me zaobisla 🤣 ponekad me toliko lupi u rebra da udahnut nemogu po par sekunda, mislim da ce mi vec doc glave a jos se ni rodio nije
Al ajde jos malo pa gotovo 🥳🥳
https://postimg.cc/vxBRF99v
Evo slika moga trbuha iz kojeg je vec vidno da ne vidim piskicu 🤣🤣🤣🤣🤣

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Grizli bas su hlacice debelje i nekako mi se cine kvalitetne. Ko deblji pamuk. I bodic isto tako. Ne znam dal su to neki viskovi ovisno o trgovini ili sto. Ja nisam to u reklami vidjela nego velim, slucajno naletila. Bilo je i nekih ko kucnih ogrtaca za vecu djecu i svasta nesto.
Iscjedak, zubobolja, bol u donjem dijelu leda nema stvari da me zaobisla 🤣 ponekad me toliko lupi u rebra da udahnut nemogu po par sekunda, mislim da ce mi vec doc glave a jos se ni rodio nije
Sry a sta to zapravo je???🤪🤪🤪 jedva da je mogu rukom dohvatit a kamoli da je i vidim🤣
Hahaha daj posalji sliku svoga samo me ti utjesis na forumu same manekenke 😂😂😂
Angie tebi odma iskocio pupak to mi je ono skroz trudnicki. Meni dok nije bar malo iskocio sam mislila da mi je to samo salo 🤣 kakve ste s onom crtom preko trbuha meni se ful vidi i to ide skrooz u gacice 😂🤨

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
evoo i mene cure .. lagano ozdravljam 😂
sutra sam vec 33 tt i lagano me hvata trema 🙈
Ja sad od susjede dobila vrecu odjece od njenog klinca, bas je sve ocuvano jako 🤗 divotica💙
Mi danas imamo lazanje a susjeda pored sa kojom sveki ne prica iz ko zna kojih razloga radi unucima picu koja toliko mirisi da bi joj najrade otisla doma i predstavila se ko davno izgubljena unuka 🤣🤣🤣🤪
I da nikako da se odvazim oprat odjecu za malog sve odgadam 😅 ali smo kupili zato prvo pakiranje pampers pelena 🤪
Hvala Iva odo sad da specem pizzu iako evo rucala 😂😂😂😂
Sry a sta to zapravo je???🤪🤪🤪 jedva da je mogu rukom dohvatit a kamoli da je i vidim🤣
Nit ju vidim vec ima mjesec siguran nit ju mogu uredit ma nis...dva smo svijeta razlicita trbuh nas djeli 🤣🤣🤣
Ja piskicu skljocam samo kad idem na pregled i to mm obavlja 😂
A linea negra...moja je odozdo do pupka i nije bas neka tamna. Sa curama sam imala odozdo preko cijelog trbuha do cicki i bas je bila full tamna.
Pizza...ovaj tj smo svi na nekoj brzoj hrani i jos danas za rucak rostilj...krepavam 🙈
Sad se svi razbjezali, ostale cure, pes i ja...i tak do 23h dok mm ne dodje s posla 😕
Sutra mi bude isto, cijelo popodne soliramo al bar cu odmorit...nadam se jer u pon opet ludi dan. Mala ide na cijepljenje prijepodne a tog me strah uzasno, nije cijepljena otkako je imala 14mj i ovo je sad prvo cjepivo nakon svih napada.

ja sam se jučer išla obrijati, trebalo mi je dva ogledala i 45 minuta i opet to nije to kak bi trebalo biti hahahahha
em je jedva dohvatim em ne vidim šta radim...show...a uspuhala sam se ko da sam maraton otrčala..al dobro to mi je samo predpriprema za pregled
moja linea je isto skoz od dolje do rebara, bila je dosta tamna al sad kao da je malo posvjetlila :)
Ja sam dns bila vrijedna...spremala stan i ispekla čupavce..baš mi se jedu...btw vagala sam se i mislim da sam dobila nekih 4kg..vidjet ću kod dr na vagi

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji