ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    21. Rujan 2019. 14:46

iva4

Reserved123

Iscjedak, zubobolja, bol u donjem dijelu leda nema stvari da me zaobisla 🤣 ponekad me toliko lupi u rebra da udahnut nemogu po par sekunda, mislim da ce mi vec doc glave a jos se ni rodio nije

Al ajde jos malo pa gotovo 🥳🥳

https://postimg.cc/vxBRF99v
    Evo slika moga trbuha iz kojeg je vec vidno da ne vidim piskicu 🤣🤣🤣🤣🤣

Sry a sta to zapravo je???🤪🤪🤪 jedva da je mogu rukom dohvatit a kamoli da je i vidim🤣

Nit ju vidim vec ima mjesec siguran nit ju mogu uredit ma nis...dva smo svijeta razlicita trbuh nas djeli 🤣🤣🤣

Angie1205
    21. Rujan 2019. 14:53

Ja piskicu skljocam samo kad idem na pregled i to mm obavlja 😂 
    A linea negra...moja je odozdo do pupka i nije bas neka tamna. Sa curama sam imala odozdo preko cijelog trbuha do cicki i bas je bila full tamna. 
    Pizza...ovaj tj smo svi na nekoj brzoj hrani i jos danas za rucak rostilj...krepavam 🙈
    Sad se svi razbjezali, ostale cure, pes i ja...i tak do 23h dok mm ne dodje s posla 😕
    Sutra mi bude isto, cijelo popodne soliramo al bar cu odmorit...nadam se jer u pon opet ludi dan. Mala ide na cijepljenje prijepodne a tog me strah uzasno, nije cijepljena otkako je imala 14mj i ovo je sad prvo cjepivo nakon svih napada.

MaRe
    21. Rujan 2019. 15:14

iva4

Reserved123

Iscjedak, zubobolja, bol u donjem dijelu leda nema stvari da me zaobisla 🤣 ponekad me toliko lupi u rebra da udahnut nemogu po par sekunda, mislim da ce mi vec doc glave a jos se ni rodio nije

Sry a sta to zapravo je???🤪🤪🤪 jedva da je mogu rukom dohvatit a kamoli da je i vidim🤣

ja sam se jučer išla obrijati,  trebalo mi je dva ogledala i 45 minuta i opet to nije to kak bi trebalo biti hahahahha
    em je jedva dohvatim em ne vidim šta radim...show...a uspuhala sam se ko da sam maraton otrčala..al dobro to mi je samo predpriprema za pregled 
    moja linea je isto skoz od dolje do rebara, bila je dosta tamna al sad kao da je malo posvjetlila :)
    Ja sam dns bila vrijedna...spremala stan i ispekla čupavce..baš mi se jedu...btw vagala sam se i mislim da sam dobila nekih 4kg..vidjet ću kod dr na vagi 

Nasty
    21. Rujan 2019. 15:44

Sarita15

iva4

Reserved123

Nit ju vidim vec ima mjesec siguran nit ju mogu uredit ma nis…dva smo svijeta razlicita trbuh nas djeli 🤣🤣🤣

Ja svoju vidim jedino preko ogledalca kad se malo uredim prije nego je povedem u bolnicu na izvoz.. 

C1M4
    21. Rujan 2019. 15:57

Hvala vam zenske😁😁
    Ja svoju isto vise ne vidim, zadnji puta me spasilo to sto mi je umivaonik nasuprot kade pa sam nekako preko ogledala to obavila s tim da je poslije bilo kao da ju je mesar sredivao🙄😂😂

DeeDee
    21. Rujan 2019. 16:10

Lavica27

Joj cure,ne želim pametovat al ako vam je ovo puno udaraca i nabijanje, pripremite se za ono što slijedi tek… Btw normalno je da lupaju non stop pa da ne lupaju pa da se ne jave dugo pa jave..chill.

Ma ja jos uopće ne osjetim udarce tj. ono sto sam si zamislila da su udarci. Ovo su vise mjehurici/skakljanje/lagano gurkanje ali po cijeli dan. Ne smeta mi ni malo, čak što više.

[/url

C1M4
    21. Rujan 2019. 16:25

DeeDee

Lavica27

Joj cure,ne želim pametovat al ako vam je ovo puno udaraca i nabijanje, pripremite se za ono što slijedi tek… Btw normalno je da lupaju non stop pa da ne lupaju pa da se ne jave dugo pa jave..chill.

Ma ja jos uopće ne osjetim udarce tj. ono sto sam si zamislila da su udarci. Ovo su vise mjehurici/skakljanje/lagano gurkanje ali po cijeli dan. Ne smeta mi ni malo, čak što više.

Nitko se nije zalio da mu je puno koliko vidim😊 

Tak i meni hehe😇 s tim da se ful vidi vec van kad lupi, odnos trbuh onako odskoci haha😁 najbolje mi je kad sjedim onako duze pa krene lupkati jer mu valjda vec smeta toliko sjedenje i kad se premjestim u drugi polozaj, mir je haha😇😇

• lucille9
    21. Rujan 2019. 16:55

Ja ću sutra u bigecanje, u pon. mi naaapokon kontrola. Najvjerojatnije ću danas skinuti dio krzna a ostatak sutra jer me baš umori prigibanje. A nokte nisam lakirala kojih 1mj.;

Angie1205
    21. Rujan 2019. 17:01

Nokti?? 😱
    Sreca pa mi na nogama rastu sporoooo 😂
    Skratila sam ih prije cca 2 tj i sad sam mirna, sreca pa imam gipke noge, sagnut se i to obavit je nemoguca misija...strah me da ce tako uskoro biti i sa carapama 🙈
    Ja odspavala lijepo skoro 2 sata, djeca mi ko zlatokose s balkona komuniciraju sa susjedima 😂
    Sad klopa pa cappuccino i nazad pred tv 😬

Nasty
    21. Rujan 2019. 17:04

lucille9

Ja ću sutra u bigecanje, u pon. mi naaapokon kontrola. Najvjerojatnije ću danas skinuti dio krzna a ostatak sutra jer me baš umori prigibanje. A nokte nisam lakirala kojih 1mj.;

🤣🤣🤣🤣🤣 Dio krzna danas, dio sutra.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.