E da, isla sam sad ujutro u Kaufland i tamo bilo na snizenju po 20 kn 2 kom hlacice za bebe i 3 bodica u pakiranju i jos odjece za bebe od onog njihovog organskog pamuka (Kangoo ili tako nesto). Cini mi se kvalitetno i lijepi su uzorci. I vrecu za spavanje za 35 kn sam vidjelano no bila je tanka pa nisam uzela.
Super, hvala na info. Poslat cu muza da vidi, jer jadan je u cetvrtak prosao 3 lidla i koma im je ovaj put bila ponuda. Nije se valjda usudio doci doma praznih ruku i neobavljenog shoppinga🙊🙈😂
I ja sam definitivno odlucila da necu kupovat vrecu za spavanje. Meni nema smisla pogotovo sad na pocetku, mozda kasnije kad malo odraste i kad vidim kako ce spavat pa da se ne otkriva u snu. Al to sve u hodu…
Ja sam isla u Kaufland po cevape za rostilj 😂 i naletila na neku rasprodaju kao sve po 5, 10, 20 i 35 kn i tamo gdje je po 20 bilo dosta stvari za bebe. I bas su mi lijepe te njihove hlacice 😊 Nisam ni znala da u Kauflsndu ima stvari za bebe.
mikio meni je doktor rekao da jenormalno da je beba nisko. Ja je isto osjetim u donjem dijelu, samo ponekad malo ispod pupka.
Ja sam isla u Kaufland po cevape za rostilj 😂 i naletila na neku rasprodaju kao sve po 5, 10, 20 i 35 kn i tamo gdje je po 20 bilo dosta stvari za bebe. I bas su mi lijepe te njihove hlacice 😊 Nisam ni znala da u Kauflsndu ima stvari za bebe.
Evo iz kauflanda katalog od 23-29.9. ima na akciji nesto malo robice, dosta opreme i Frosch prasak, Violeta omeksivac i JGL mast za guzu...
https://media.kaufland.com/leaflets/hr/KW38_1830/blaetterkatalog/index.html#page_34
Losa jesu te hlacice tanje ili vise za zimu. Jer ja sam neke jako lijepe gledala al su bile bas skroz tanke i to ki izgledalo više ovako za sad recimo nego bas za zimu. Mozda se zaletim do kauflanda skicnut malo.
Evo ako kojoj pomogne info. Prijateljica isto trudna malo vise od mene i ima problema sa puuno iscjetka od samog pocetka. I nikako nac kako si pomoc mijenjala gacice, usloske sve zivo. I dosla joj reklama na facu kaze za besplatne tena uzorke i narucila kao nek i to proba i rekla da je preodusevljenja s njima. Da joj izdrzi cijeli dan skoro suho. Ovo je link https://www.tena.hr/tenalady/proizvodi/besplatni-uzorak
Ja jos nemam takvih problema bas al mislim da cu naručiti ih pa nek stoje ako nista. Ona je rekla da je uzela najtanje i da su super.
Iscjedak, zubobolja, bol u donjem dijelu leda nema stvari da me zaobisla 🤣 ponekad me toliko lupi u rebra da udahnut nemogu po par sekunda, mislim da ce mi vec doc glave a jos se ni rodio nije
Al ajde jos malo pa gotovo 🥳🥳
https://postimg.cc/vxBRF99v
Evo slika moga trbuha iz kojeg je vec vidno da ne vidim piskicu 🤣🤣🤣🤣🤣
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Grizli bas su hlacice debelje i nekako mi se cine kvalitetne. Ko deblji pamuk. I bodic isto tako. Ne znam dal su to neki viskovi ovisno o trgovini ili sto. Ja nisam to u reklami vidjela nego velim, slucajno naletila. Bilo je i nekih ko kucnih ogrtaca za vecu djecu i svasta nesto.
Iscjedak, zubobolja, bol u donjem dijelu leda nema stvari da me zaobisla 🤣 ponekad me toliko lupi u rebra da udahnut nemogu po par sekunda, mislim da ce mi vec doc glave a jos se ni rodio nije
Al ajde jos malo pa gotovo 🥳🥳
https://postimg.cc/vxBRF99v
Evo slika moga trbuha iz kojeg je vec vidno da ne vidim piskicu 🤣🤣🤣🤣🤣
Sry a sta to zapravo je???🤪🤪🤪 jedva da je mogu rukom dohvatit a kamoli da je i vidim🤣
Hahaha daj posalji sliku svoga samo me ti utjesis na forumu same manekenke 😂😂😂
Angie tebi odma iskocio pupak to mi je ono skroz trudnicki. Meni dok nije bar malo iskocio sam mislila da mi je to samo salo 🤣 kakve ste s onom crtom preko trbuha meni se ful vidi i to ide skrooz u gacice 😂🤨
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
evoo i mene cure .. lagano ozdravljam 😂
sutra sam vec 33 tt i lagano me hvata trema 🙈
Ja sad od susjede dobila vrecu odjece od njenog klinca, bas je sve ocuvano jako 🤗 divotica💙
Mi danas imamo lazanje a susjeda pored sa kojom sveki ne prica iz ko zna kojih razloga radi unucima picu koja toliko mirisi da bi joj najrade otisla doma i predstavila se ko davno izgubljena unuka 🤣🤣🤣🤪
I da nikako da se odvazim oprat odjecu za malog sve odgadam 😅 ali smo kupili zato prvo pakiranje pampers pelena 🤪
Hvala Iva odo sad da specem pizzu iako evo rucala 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji