ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    21. Rujan 2019. 11:06

Jutro curke! I ja danas opet malo odspavala nakon jutarnje ture th.
    Angie 😍😍
    Strije ne prijavljujem za sada, nadam se da ni necu😬
    Ja cu isto biti na duphastonima, rekla mi ginicka do cca 35.tt, iz istog razloga kojeg su i curke potvrdile. 
    DeeDee 😂😂😂
    Lavice dobar provod na vjencanju i ostalim curkama zelim lijep i ugodan vikend 🤗🥰

C1M4
    21. Rujan 2019. 11:11

Ja necu prijavljivati nikakve bolove jer imam svaki dan, oces pikanja, probadanja, rezanja, jacih bolova😂 sve su to cari trudnoce haha😅 
    Jel vas mogu pitati jedno glupo pitanje😅 jel postoji neka mjera koliko dugo bi se trebali osjecati micanja bebe? Tipa, ovaj moj evo vec dva sata ima party u busi i ne staje pa ne znam jel to isto normalno?😮 Bas sam luda, ne znam jel mi uzas u glavi kad se ne mice il kad se stalno mice😂

DeeDee
    21. Rujan 2019. 11:18

C1M4 tako ova moja ludara mala. Nesto sitno oko 9 ujutro al brate mili od jedno 13,14 imam osjecaj da ne staje do 22 :O
    Iako, potpisala bih odmah da spava noć kao što ju sad ne osjetim, tj prespavam 😄😄

[/url

21. Rujan 2019. 11:36

Beba se mice non stop kad je budna no mi non stop ne osjecamo... odnosno ovisi o polozaju. Ja recimo uvijek osjetim kad sam mirna i kad lezim no kad sam na poslu preokupirana drugim stvarima ne osjetim.
    Prema novijim istrazivanjima progesteron sprecava prijevremeno otvaranje i prijevremeni porod te kontrakcije zato se po novom daje u kasnijim stadijima trudnoce. Prije se koristio sam u prvom tromjesjecju. No ako sam ja dobro skuzila, to vrijedi samo za lokalnu, odnosno vaginalnu primjenu, odnosno nema istrazivanja za oralnu primjenu. No mozda sam u krivu. Opcenito sko se ide na oralnu primjenu je bolje traziti durfaston a ne utrogestan zbog nuspojava pa probaj iva pitat doktora da te na durphastone prebaci.

Angie1205
    21. Rujan 2019. 11:37

Moj malac drma po busi od 7h i nije stao otada...bit ce veselo ako bude tak zivahan i kad se rodi 😬

Lavica27
    21. Rujan 2019. 11:38

Joj cure,ne želim pametovat al ako vam je ovo puno udaraca i nabijanje, pripremite se za ono što slijedi tek... Btw normalno je da lupaju non stop pa da ne lupaju pa da se ne jave dugo pa jave..chill.

21. Rujan 2019. 11:39

E da, isla sam sad ujutro u Kaufland i tamo bilo na snizenju po 20 kn 2 kom hlacice za bebe i 3 bodica u pakiranju i jos odjece za bebe od onog njihovog organskog pamuka (Kangoo ili tako nesto). Cini mi se kvalitetno i lijepi su uzorci. I vrecu za spavanje za 35 kn sam vidjelano no bila je tanka pa nisam uzela.

• Sarita15
    21. Rujan 2019. 11:40

Dobar dan cure! Mi dugoooo nanali. Mali sef cak do 10 😮😮 
    Bolovi 😑 nema tih rijeci koje bi opisale razna probadanje pulsiranja zatezanje pritiske itd. Opet cu rec stalno se sve pomice rasteze i raste ne samo na prelazu tjedna mjeseca ili tromjesecja, stalno svaki dan. I nije  da vas ne zelim utjesiti ali biti ce toga jos 🙈 
    Cima ako imas malog divljaka ko ja sto sam imala da moze udarati citav dan svaki dan do toga da izazove i bolove i nelagodu i tamo pred kraj i plavice po rebrima. Nema tu pravila koliko dugo mogu lupat 💪💪💪

• thinkpink1
    21. Rujan 2019. 12:08

LoSa84

E da, isla sam sad ujutro u Kaufland i tamo bilo na snizenju po 20 kn 2 kom hlacice za bebe i 3 bodica u pakiranju i jos odjece za bebe od onog njihovog organskog pamuka (Kangoo ili tako nesto). Cini mi se kvalitetno i lijepi su uzorci. I vrecu za spavanje za 35 kn sam vidjelano no bila je tanka pa nisam uzela.

Super, hvala na info. Poslat cu muza da vidi, jer jadan je u cetvrtak prosao 3 lidla i koma im je ovaj put bila ponuda. Nije se valjda usudio doci doma praznih ruku i neobavljenog shoppinga🙊🙈😂
    I ja sam definitivno odlucila da necu kupovat vrecu za spavanje. Meni nema smisla pogotovo sad na pocetku, mozda kasnije kad malo odraste i kad vidim kako ce spavat pa da se ne otkriva u snu. Al to sve u hodu...

mala.le.90.
    21. Rujan 2019. 12:35

Moja beba je jako aktivna i ja znam poskakivati od udaraca dok sjedim, bas me lupne! Ali nikakvih drugih bolova nemam, niti stezanja, niti probadanja...to mi je citavu trudnocu bas cudno, a evo dogurah do 28.tt.
    Eventualno ponekad zna naici bol u trtici, preponi...ali brzo prodje...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.