Coco je pravi bombon 😍 i bas joj ime super stoji. Moj ti se malo smirio kad je napunio 5 godina..bas smo skuzili da je ozbiljniji pas. Cangrizavac se zove Zagi 😀 ja sam generacija univerzijade 😂 ovi mojih godina ce znati o cemu se radi 😂
I ja jedva čekam četvrtak i pregled….
Brzo to 😀 ja jedva cekam jer imam 100 pitanja. Sad kad vodim trudnocu u bolnici osjecam se ko da sam pod manje kontrole nego prvi put. Niti mi je itko rekao za kombinirani, niti za briseve, vadenje krvi, bas nista. Skroz se izgubljeno osjecam. Nadam se samo da nece opet biti sve krcato sa studentima.
Anjuska cestitam na lijeppj velikoj beti. Svakako ako si imala vanmaternicne idi prije na uzv. To sto je velika moze i ne mora znaciti blizance. Nekim zenama jednostavno brže raste i prije je bila implantacija. Sretno!
Hvala puno grizli 🤗😘
Zagiju bas pristaje ime, slici mu 😂😂
Iva4 mi planiramo mojoj mami na selo kad muz ode na godisnji i vec skicamo neki veci bazen uz koji se dobije i filter i pokrivka da sacuvamo higijenu vode i bazena sto duze, tako da bi se i ja malo mogla bucnut.
Po meni je bitno da se ne kupa puno ljudi u njemu i da nitko ne piski u njega, a obzirom da ce ga koristiti nas par samo, mislim da ne bi smjelo bit problema. Iako ja se ne mislim satima pacat unutra, malo se rashladit i van na skidanje. Ali svakako cu se jos konzultirat s ginicom oko toga.
Ove godine nejdemo na more pa ce nam i bazen bit dobar 😉
Angie, gledat cete uzv 100 posto sad...mene je jucer i uzvom i vaginalno...a ti si "trudnija" od mene.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Malale ma ova moja gin je malo cudna iskreno i mislim da nece htjet radit uzv u razmaku od tjedan dana.
Radila ga jucer na Merkuru...al nista nisam vidjela.
Ma ja vec imam spreman govor. Hocu na uzv jer mi tamo zlocesti dr nista nije pokazao...i izvoljevam slikicu 🤪
A ovo sto sam trudnija...ajme mene, ko da sam u 7.mj trudnoce!🙈
Izvadim sudje, umorim se pa sjednem...usisam sobu, umorim se pa sjednem...a brate ko baba sam neka 😳
Nije mi bilo tak u prve dvije trudnoce...vidi se da sam ostarila 😂😂
Malalema ova moja gin je malo cudna iskreno i mislim da nece htjet radit uzv u razmaku od tjedan dana.
Radila ga jucer na Merkuru…al nista nisam vidjela.
Ma ja vec imam spreman govor. Hocu na uzv jer mi tamo zlocesti dr nista nije pokazao…i izvoljevam slikicu 🤪
A ovo sto sam trudnija…ajme mene, ko da sam u 7.mj trudnoce!🙈
Izvadim sudje, umorim se pa sjednem…usisam sobu, umorim se pa sjednem…a brate ko baba sam neka 😳
Nije mi bilo tak u prve dvije trudnoce…vidi se da sam ostarila 😂😂
I meni je tako, upravo sam sjela, slagala sam ormar i peglala😆
Meni je moja privatnica ciljano rekla da dodjem na pregled u 13.tt jer je to jedan od vaznijih uzv-a tokom trudnoce...da vidi probirom je li sve na svome mjestu...i sad sam mirna 5 tjedana...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Maybebaby ne sikiraj se sto ne osjetis pokrete, ja ih osjetim ali blago, u prvoj t sam negdje sa 18 osjetila.. samo sto si ti nesto pobrkala te dane, cini mi se da si ti samo dan ispred mene sa terminom, a ja sam na 17+3, ti tamo rece 18+2... u svakom slucaju ne sikiraj se, sve smo mi razlicite, a ta mala odstupanja nisu strasna.. sto se tice stomaka, sve do prosle sedmice se uopste nije vidio, a evo sad se lijepo zaokruzio..
Neko je pitao za tablete, ja pijem premama duo i pazim da pinem jednu ujutro jednu uvece jer imam mucnine i zgaravicu ako ih popijem zajedno..
Dal koja od vas razmislja i anomaly scanu da sazna spol bebe vec sa 13 tjedana?
Malale ja sam jucer radila komb.probir...zato si mislim da ova moja nece htjet opet al vidjet cemo. Smislit cu ja kak ju nagovorit 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji