ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Lipanj 2019. 12:03

malo ste me utješile 
    vec me ljudi spopadaju ovu koji znaju da sam trudna 
    jaoo pa nema trbuha, pa nista se ne vidii meni nije tako bilo i slične price 
    i svi kao moras osjetit bebu pa me sve to straši malo 

Angie1205
    11. Lipanj 2019. 12:13

Ajme pa nisi pred porod pa da brojis bebine pokrete. U sred trudnoce sam znala ne osjetit bebu po dan/dva pa se opet javi i tak do odredjenog perioda kad je bila dovoljno velika da osjetim svaki njen pokret. Ne slusaj te bapske price i usporedjivanja...mrzim to 😏

DeeSB
    11. Lipanj 2019. 12:14

Cure hvala na iskustvima sa psima...ne da mi je sad lakse, nego mi je malo i krivo sto nisam vec jednog nabavila 😀😀 Svakako bi sad bila pametnija pa bi ga od starta ucila da koristi svoj krevet a ne moj...smizla mi je bila prvi pas i totalno sam je razmazila 😂
    MaybeBaby pokusaj ignorirati glupe komentare, sve smo drugacije i nema pravila kod tih stvari. Bitno je da se ti dobro osjecas i da si pozitivna...bilo bi dobro da imamo u glavi opciju blokiraj 🤣
    Sto se tice tit vitamina ja pijem samo folacin, nekad popijem sumeci mg, vit c ili slicno ali to mi je sad postalo bas nesto fuj za piti pa sve manje. Mislim da cu te prenatale tek od 12. tj.

L 💛

Red Fox
    11. Lipanj 2019. 12:14

MaybeBaby

malo ste me utješile
    vec me ljudi spopadaju ovu koji znaju da sam trudna
    jaoo pa nema trbuha, pa nista se ne vidii meni nije tako bilo i slične price
    i svi kao moras osjetit bebu pa me sve to straši malo

Ja sam ti u prvoj trudnoci osjetila bebu tek sa 21-22 tjedna. Posteljica mi je bila sprijeda pa malo amortizira udarce. Kad smo sa 20.tjedana isli na anomaly i 3d ultrazvuk tolko je nabijala nogama da se i doktorica cudila kak nis ne osjetim 🤣 nemoj se brinuti, jos malo ces osjetiti. Ja sam prvo osjetila ko neki mjehuric da je puknuo ispod koze trbuha. Tak bi to najbolje objasnila. 

Red Fox
    11. Lipanj 2019. 12:16

Grizli bas sam pogledala tvoju sliku za Ramzi 🤣 al ti su mi bas enigma, cini mi se da je tocno na sredini posteljica. Uoce nemrem procjeniti jel vise na lijevo ili na desno 🤔

Dalindas
    11. Lipanj 2019. 12:17

Cure ,drago mi je da su ultrazvuci svima dobro prošli ,neka nam i svi ostali budu takvi :)

Red Fox
    11. Lipanj 2019. 12:20

Mi isto imamo psa, naviknuli smo na dlake i sve i jako sam sretna jer ce beba odrastati sa psom. Malo me brine jer je malo cangrizav i ne voli bas djecu, pinč je pa to dosta govori. Inace ja nisam nikome vjerovala o njihovom karakteru, to mi je oduvijek najljepsa pasmina 😂 izgleda bas ko mali doberman. Samo sto su bas jako nepovjerljivi, lajavi, plahi, zivahni.... sad ima 7 godina pa se malo uozbiljio. Mislim da ce sve to biti ok, pokusavamo ga vec sad privikavati na neke stvari. Na nas krevet ne smije, niti je nikad trazio, jedino ide na kauc.

• leptiric00
    11. Lipanj 2019. 12:22
    Ja sad pijem jos 3 dana folnu,a onda prelazimo na almagea prenatal
    Ja sad pijem jos 3 dana folnu,a onda prelazimo na almagea prenatal
    Red Fox
    11. Lipanj 2019. 12:25
    Ovak cemo opet jos malo uzivati 😁🏖
    Ovak cemo opet jos malo uzivati 😁🏖
    Angie1205
    11. Lipanj 2019. 12:28

Redfox pasica je preslatka 🥰
    Vidi se po njuskici da je mala mrgudica 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.