Meni je 26.06. tad je i dragom rodendan pa ce prvi put sa pregled samnom da vidi svog sina 💙
Ja mažem nekim uljem iz Dm-a mala bočica skroz aal je odliicno
nije preteško i nema neki tezak miris sto mi odgovara skroz i upije se skroz lijepo ..
pocela sam prosli tjedan, svaku vecer prije spavanja i ujutro kad se probudim .
također nakon tuširanja mažem trbuh kao i grudi 😊
jer najviše strija onih groznih ljubičastih imam po grudima 🙈🙈🙈
pluus samo jedna stvar
pise i na kutiji
ulje se u trudnoći preporuča pocet koristit u drugom tromjesečju
Joj mustra presladak je pas. 🐶😍
Raštika čekamo te da nam se što prije pridružiš. 🙏
Maybe super ideja za tablicu moj pregled je 17.6. (U 8 ujutro, tako da jedva cekam) 🤗
Što se tiče umora ja sam u takvom padu enrgije pogotovo u zadnja 4 dana da je to strasno. Doslovno lezim, jedem i malo prosetam . Za šta se god uhvatim umor me savlada kao da nisam 3 dana spavala , baš mi se zamanta. Stan u haosu (muz pomogne koliko jedan muskarac zna o kucanskim poslovima🤭) baš sam out totalni. Kod nas pada kisa temperatura ne prelazi 22 pa me jos vise uspava. Da mi je samo 5% moje energije 🤦♀️ da se dignem
Moj pregled (nifty) je isto 17.6. Srce vjerojatno su na nipt testove mislili pod to vadenje krvi za otkrivanje spola u 10 tt. 🤔
Danas sam se skoro srusila u tramvaju jer sam blesava. U zadnji tren sam izasla van i na kraju isla pjesice dalje, to je ispala bolja opcija. Nisam htjela autom skroz do centra pa sam mislila da cu prezivjet par stanica tramvajem ali necu to vise ponavljat 😰
Ja se mazem periodicno, kad mi padne na pamet. Pocet cu redovito kroz par tjedana, samo bademovim uljem za pocetak.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
evo SVI NA TATU!:) hahah.mama potpuno bijela. Vidite da tate imaju velikuu ulogu 😉😉😍
Mustra, koje prekrasne čokoladne oči ima, a tek kovrčava dlaka, joj slatkica je :)
Grizli, ti si baš popularna
Meni je danas baš bio težak dan. Mučnina, vrućina, neka nervoza, sve mi se skupilo.
Sutra ujutro imam Nifty, a pregled 18.6.
Idem probat sad malo odmoriti dok vani malo ne zahladi jer sam baš izmučena.
Bome ste se raspisale od jutros 🙈
Ja sam pobjegla na more i okupala se. Spas 🙌🏻🙌🏻
Za pregled još nisam ni pitala da dragi uđe sa mnom ali budem sljedeći put. Iako ga moram pohvaliti svaki put je išao sa mnom i čekao ispred 🙈❤
Sljedeći je 5.7. jedva čekam. Tad ću biti 16+3tt.
Ja se mažem s maslinovim uljem. Nisam svaki dan ali se trudim. Baš mi fino paše 😊
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji