ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Lipanj 2019. 17:05

Meni je 26.06. tad je i dragom rodendan pa ce prvi put sa pregled samnom da vidi svog sina 💙 
    Ja mažem nekim uljem iz Dm-a mala bočica skroz aal je odliicno 
    nije preteško i nema neki tezak miris sto mi odgovara skroz i upije se skroz lijepo .. 
    pocela sam prosli tjedan, svaku vecer prije spavanja i ujutro kad se probudim . 
    također nakon tuširanja mažem trbuh kao i grudi 😊
    jer najviše strija onih groznih ljubičastih imam po grudima 🙈🙈🙈

11. Lipanj 2019. 17:07

ja sam oduševljena paa ako kojoj pomogne 😊😊

11. Lipanj 2019. 17:09

pluus samo jedna stvar 
    pise i na kutiji 
    ulje se u trudnoći preporuča pocet koristit u drugom tromjesečju 

Gogaa_V
    11. Lipanj 2019. 17:12

Joj  mustra presladak je pas. 🐶😍
    Raštika čekamo  te  da nam se što prije  pridružiš. 🙏
    Maybe super ideja  za tablicu moj pregled  je 17.6. (U 8 ujutro, tako da jedva  cekam) 🤗
    Što se tiče  umora ja sam  u takvom  padu  enrgije  pogotovo  u zadnja 4 dana  da je to strasno. Doslovno  lezim,  jedem  i malo prosetam . Za šta se god uhvatim  umor me savlada kao da nisam  3 dana spavala , baš mi se zamanta. Stan u haosu (muz pomogne  koliko  jedan muskarac  zna o kucanskim  poslovima🤭) baš sam out  totalni. Kod nas pada kisa  temperatura  ne prelazi  22 pa me jos vise  uspava. Da mi  je samo 5% moje energije 🤦‍♀️ da se dignem 

Livia
    11. Lipanj 2019. 17:14

Moj pregled (nifty) je isto 17.6. Srce vjerojatno su na nipt testove mislili pod to vadenje krvi za otkrivanje spola u 10 tt. 🤔
    Danas sam se skoro srusila u tramvaju jer sam blesava. U zadnji tren sam izasla van i na kraju isla pjesice dalje, to je ispala bolja opcija. Nisam htjela autom skroz do centra pa sam mislila da cu prezivjet par stanica tramvajem ali necu to vise ponavljat 😰
    Ja se mazem periodicno, kad mi padne na pamet. Pocet cu redovito kroz par tjedana, samo bademovim uljem za pocetak. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

tinika
    11. Lipanj 2019. 17:27

evo SVI NA TATU!:) hahah.mama potpuno bijela. Vidite da tate imaju velikuu ulogu 😉😉😍

Vanessa.
    11. Lipanj 2019. 17:28

Mustra, koje prekrasne čokoladne oči ima, a tek kovrčava dlaka, joj slatkica je :)

TinchiSk
    11. Lipanj 2019. 17:33

Grizli, ti si baš popularna 
    Meni je danas baš bio težak dan. Mučnina, vrućina, neka nervoza, sve mi se skupilo.
    Sutra ujutro imam Nifty, a pregled 18.6.
    Idem probat sad malo odmoriti dok vani malo ne zahladi jer sam baš izmučena. 

Maj4
    11. Lipanj 2019. 17:33

Bome ste se raspisale od jutros 🙈 
    Ja sam pobjegla na more i okupala se. Spas 🙌🏻🙌🏻
    Za pregled još nisam ni pitala da dragi uđe sa mnom ali budem sljedeći put. Iako ga moram pohvaliti svaki put je išao sa mnom i čekao ispred 🙈❤ 
    Sljedeći je 5.7. jedva čekam. Tad ću biti 16+3tt.
    Ja se mažem s maslinovim uljem. Nisam svaki dan ali se trudim. Baš mi fino paše 😊

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Maj4
    11. Lipanj 2019. 17:37

Ovo je moja maza 🥰

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.