E kupila sam novalac jer sam vidjela da vam elevit bas ne.odgovara,il ste gladne il vam.je.lose, pa zasto riskirat 😅😅😂🤣 pa probat cemo.ma.ja sam pila do sad folnu al sad sam na.ove malo bolje presla...hvala vam 😍
Ja sam na premama duo. Nemam nikakvih nuspojava, da mi loše sjedaju ili da ogladnim. Baš sam zadovoljna s njima 😊
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Ja uopće ne pijem nikakve te vitamine, još sam na folnoj samo i željezu koje sam morala početi zbog anemije neovisno o trudnoći. Sutra idem radit KKS pa ću vidjeti kakvi su nalazi, a onda ću vidjeti i s ginekologicom što da uzmem. Mislila sam dovršiti folnu pa onda promijeniti, ali vidim da vi sve već pijete te vitamine.
Ja se sjećam da u prvoj trudnoći ništa nisam pila od vitamina, ginekolog me pitao hranim li se normalno i raznoliko, rekla sam da, rekao je da je to dovoljno. Sad ima more toga na tržištu i teško se uopće odlučiti.
To sa urastanjem kosti u mozak mi je prestrasno…neznam uopce odakle ljudima takve price?? 👿
Obozavam velike i slampave peseke jer su posebni u svemu. Odrasla sam uz boxera, rottica i dobermana, neznas koji je bio veca maza. Ma meni su svi peseki veelikaaa ljubav, cistokrvni ili mjesanci, stenci ili starceki… Kao dijete sam bila okruzena i svojim i tudjim psima pa cak i lutalicama i nikada nijedan ni da me ogrebao…oni znaju i osjete dijete i tu iskrenu ljubav koju djeca nose u sebi. Nadalje je stvar samo u roditeljima hoce li pustiti da ta ljubav raste ili ce djetetu usaditi strah.
ma svi psi su posebni, bili mali ili veliki bas to sto kazes, a ljudi uvijek imaju neke svoje price koje im je neka prapraprababa davne 1552. pricala. Nema nista.ljepse.nego odrast sa zivotnjama, i mi,smo imali jednu lutalicu dok sam bila.mala, tata ga je.na.smetlistu bio nasao, ma predivan pas bio, kratke nogice, dugacko tijelo, bucko mali bio haha. upravo to, na roditelju je.sve
Ja uopće ne pijem nikakve te vitamine, još sam na folnoj samo i željezu koje sam morala početi zbog anemije neovisno o trudnoći. Sutra idem radit KKS pa ću vidjeti kakvi su nalazi, a onda ću vidjeti i s ginekologicom što da uzmem. Mislila sam dovršiti folnu pa onda promijeniti, ali vidim da vi sve već pijete te vitamine.
Ja se sjećam da u prvoj trudnoći ništa nisam pila od vitamina, ginekolog me pitao hranim li se normalno i raznoliko, rekla sam da, rekao je da je to dovoljno. Sad ima more toga na tržištu i teško se uopće odlučiti
vidis.kako svaka ima.drukcije, meni ginekolog cim smo saznali u 5+30odmah rekao prenatalne vitamine s folnom uzet, dao mi tri naziva pa da.vidim u apoteci koji je.najbolji, jerojatno jer.mi je Krvna slika i inace.onako malo na granici kod.puno segmenata, a vidi cuda.kako kazes prije nisi nista niti pila, a to znam puno njih tako, vecina.njih pila heferol i to je bilo to, nikakvi vitamini.
sad, da li ti vitamini imaju ili nemaju smisla bas se neke pute zapitam
cure vidim da ae nekima vec trbuh vidi da se beba javlja
ja sam sad 18+2 nije mi narastao trbuh toliko a niti osjetim bebu , sad nezz jel
normalno u prvoj trudnoći da se kasnije javlja ili sto ?
pregled mi je tek 26.06 pa me strah nez
bili isla ranije
Ruku na srce, prenatali su malo jaci multivitamini, nije to nista ne znam kako mocno. Folna/folat je kljucan u prvom tromjesecju (i prije trudnoce) a ovo dalje su sve finese, mala podrska organizmu koja je mozda potrebna a mozda i nije ali ne moze skoditi pa eto, pije se.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Maybebaby nije nista cudno sto ne osjetis bebu ako ti je prva trudnoca. Ja sam u 1.tr isto tako nekako oko tog perioda prvi put osjetila bebu al nisam bila sigurna jel to to, u 2.tr je bilo nesto ranije, a sad osjetim samo neke leptirice i baloncice, nisu to udarci da se bas osjeti, jos je beba mala.
Kaj se tice trbuscica, ovisi o gradji trudnice, ja sam mrsavica pa se busa vec dobro vidi. A nekim zenama takodjer tezina ide po cijelom tijelu, ne samo u trbuh pa je opet busica nesto manja nego kod zena kojima sve ide u trbuh.
Moj savjet ti je da se ne usporedjujes s drugima jer smo svaka prica za sebe. 😉
Trudnice prvo da vam svima cestitam i želim vam školsku trudnocu🤗meni je jučer doktor čestitao na trudnoci i rekao mi da prvi uzv ćemo radit u 10tt meni je danas 14dpo i dan kad bih trebala dobit vjesticu..jučer sam vadila betu znači 13dpo i bila je 686,6 pa čitam malo po internetu..nije li to malo velika beta?
cure vidim da ae nekima vec trbuh vidi da se beba javlja
ja sam sad 18+2 nije mi narastao trbuh toliko a niti osjetim bebu , sad nezz jel
normalno u prvoj trudnoći da se kasnije javlja ili sto ?
pregled mi je tek 26.06 pa me strah nez
bili isla ranije
Nemoj da te to opterecuje, meni se rano vidi al vjerojatno jer mi svaki gram koji dobijem citav zivot ide u stomak...pa to pridajem tome...
Mojoj se sestri npr, koja je drukcije gradje, bas kasno vidio...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji