ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    11. Lipanj 2019. 14:52

Kolko ja znam mini anomaly se radi skupa sa probirom. Ja sam prosli put isla na anomaly u 20.tjednu. sto se tice spola sa 13.tjedana je jos dosta rano jer beba ima samo genitalnu kvrzicu najcesce, jos spolni organi nisu skroz razvijeni pa se tak moze samo nagadati, mislim da samo jaaaako iskusni doktori mogu vidjeti tak rano. Meni prosli put nisu otkrili do 20.tjedna.

• AnnA
    11. Lipanj 2019. 14:55

Hvala vam cure na podrsci :)
    A posao nosim kuci. Radim u skoli. Ugl uzasno se zivcirsm oko zakljucivanja ocjena jer smatram da bi ocjene trebale biti do 10, ili cak izrazene u postocima pa da ni nema zakljucivanja. Jer ogromna je razlika izmedju jedne zakljucene 4 koja naginje prema 3 i jedne zakljucene 4 koja naginje prema 5. Mislim da druge to toliko ne smeta. Ali ja sam uzasno osjetljiva i sve uzimam k srcu pa zapravo sam u vecini slucajeva jedina ja koja patim. Al dobro.

Nego, mozda pomalo glupo pitanje. Smije li dragi uci sa mnom na prvi pregled. Ili smiju uci samo kada je ultrazvuk preko trbuha

tinika
    11. Lipanj 2019. 15:01

Red Fox

Kolko ja znam mini anomaly se radi skupa sa probirom. Ja sam prosli put isla na anomaly u 20.tjednu. sto se tice spola sa 13.tjedana je jos dosta rano jer beba ima samo genitalnu kvrzicu najcesce, jos spolni organi nisu skroz razvijeni pa se tak moze samo nagadati, mislim da samo jaaaako iskusni doktori mogu vidjeti tak rano. Meni prosli put nisu otkrili do 20.tjedna.

Privatna poliklinika mi je predlozila to za otkrivanje spola nakon 13 og tjedna..pa neam pojima.
    A cula sam da se.moze i ici na vadenje krvi da se sazna.spol nakon 10 og tjedna.

Raštika
    11. Lipanj 2019. 15:03

Pozdrav trudnicama🙋🏽 Sorry sto upadam ovako, ni ne pripadam (jos!) ovom djelu foruma ali morala sam naci Grizli da vidim kako je prosao pregled. 😂 na prste sam racunala u koje bebe spada njen bebac. 😂😂  Iscitala sam vas dok nisam nasla Grizlijev post... svasta sam procitala. 🤘🏻 Grizli doslo mi je da placem od srece na slikicu. Drago mi je da je sve u redu. ❤️
    E sad kad sam vas vec iscitala i kad sam vec tu moram i ja nesto reci vezano za pse... ja sam odrasla sa dugodlakim velikim psom. Naucio me hodati. Ovo je stvarno istina i sama ne mogu zamisliti zivot bez psa. I evo mene sa 33 godine nikad na nista alergicna, nikad smrkava nisam bila ko dijete i imam veliku ljubav prema svim zivotinjama i opcenito mi je stav prema njima drukciji nego kod ljudi koji nisu odrastali uz pse tako da ne brinite zenske. Psi su zakon. Nije im bezveze na engleskom ime naopako GOD. 😂😂😂😂 
    I poruka curi koja ima pinča...imam ga i ja! To su zakon psi! 🤘🏻😉 
    Sretno vam cure, neka vam trudnoce budu skolske uz minimalno mucnina a posebno Grizli. Nek mi nitko ne zamjeri na pristranosti. 😂😂😂 veseli pozdrav svima 🙋🏽

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Red Fox
    11. Lipanj 2019. 15:04

Mozda imaju onda jako dobar ultrazvuk, moja nije nis mogla vidjeti 🤦🏼‍♀️ po meni pregled vise nikad nije los, pogotovo privatno jer ti se stvarno posvete tak da odluci 😊 a ovo je mislim u sklopu niftiy i tih pretraga. Nisam cula za neku drugu pretragu za otkrivanje spola preko krvi. Ak je to nekaj novo javi kad saznas.

Red Fox
    11. Lipanj 2019. 15:06

Raštika pozdrav i tebi i tvom pinču 😊 i drzim fige da nam se uskoro pridruzis 🤞

Angie1205
    11. Lipanj 2019. 15:10

Rastika cekamo teeee!! 😘😘

Raštika
    11. Lipanj 2019. 15:21

Eto i mene k vama uskoro. Sad cu ja, samo sto nisam. 😉 Tko zna mozda vec za dva tjedna. 🤞🏼😚😚

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• valentina
    11. Lipanj 2019. 15:22

Pozdrav drage moje,
    evo i mene da se javim, nije me bilo par dana, bila na kratkom putovanju kroz vikend.
    Čitala sam sve ove vaše postove, imaaa toga, i baš se lijepo nasmijala do suza
    Uglavnom jucer obavila nifty i redovni pregled, sve ok, srceko kuca
    čestitam svima vama koje ste isto bile na kontrolama jučer i danas, a vama koje tek idete također želim lijepe vijesti

11. Lipanj 2019. 15:40

sta mislite o tome da napravimo jednu tablicu sa datumima pregleda ?? 
    da znamo odprilike kada tko ide 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.