Mustra…Maj4 peseki su preeeslatkiiii 🥰
Kad smo kod mazanja... ja se trackam biobazom, odn.svaku vecer me tracka jedna od cura...po rasporedu 😂
MaybeBaby, a dali je teško to ulje iz DM-a? voljela bi si kupiti nešto da mi je laganije i da se brže upije nego sada ovo bademovo.
evo SVI NA TATU!:) hahah.mama potpuno bijela. Vidite da tate imaju velikuu ulogu 😉😉😍
Joj, ma koja preslatka ekipica :D
Ovo je moja maza 🥰
Ma svi su slatki redom, ovo je neki terijer i jack russel? vjerujem da je tvrdoglav i da je gazda u kući :)
Vanessa je jack russle, možda je i miješana. Mi smo ju udomili kad je imala 1,5g. Sad će za mjesec dana napuniti 5g. Prije tog je bila u boksu i baš je bila divlja. Tvrdoglava je i jako lukava. Ali sluša, uspijemo se sve dogovoriti 😊
Ma svi su nam predivni 🥰 ja se zaljubim u svaku životinju koju vidim. Ne mogu si pomoći 🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Meni moj bas u cetvrtak dolazi s puta pa bi bilo lijepo da udje sa mnom. Ne znam hoce li se sljedeci put potredit da je kuci kad ja imam pregled. Ali eto, uvijek postoji ta opcija-otici privatno.
Syo se tice mazanja, ja bih svakako preporucila kokosovo ulje. Mislim da je cak sad u lidlu na akciji. Ja ga od prije koristim i za kosu i za tijelo i za kuhanje. Ugl nije tesko ulje i dobro se upija
Meni nije tesko, ne osjetim ga uopce
brzo se upija i skroz malo ga je dosta za namazat se lijepo
Ajme kokosovo je isto odlično. Aj sam se prošlo ljeto mazala s njim. I kad krenem od glave do pete se namažem. A kujica kad skuži da sam uzela teglu stoji pored mene i čeka da joj dam malo obožavala ga je.
Za jest ga nisam koristila, nisam se odvažila iako au svi samo riječi hvale imali 🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji