ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    11. Lipanj 2019. 17:39

Mustra…Maj4 peseki su preeeslatkiiii 🥰
    Kad smo kod mazanja... ja se trackam biobazom, odn.svaku vecer me tracka jedna od cura...po rasporedu 😂

Angie1205

Srce sad vidim i tvoju ekipu!! Joooj ❤️❤️

Livia

Divni su vam psi 😍

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Vanessa.
    11. Lipanj 2019. 17:40

MaybeBaby, a dali je teško to ulje iz DM-a? voljela bi si kupiti nešto da mi je laganije i da se brže upije nego sada ovo bademovo.

Vanessa.
    11. Lipanj 2019. 17:41

Srce mi se smije 🤰🏻

evo SVI NA TATU!:) hahah.mama potpuno bijela. Vidite da tate imaju velikuu ulogu 😉😉😍

Joj, ma koja preslatka ekipica :D

Vanessa.
    11. Lipanj 2019. 17:42

Maj4

Ovo je moja maza 🥰

Ma svi su slatki redom, ovo je neki terijer i jack russel? vjerujem da je tvrdoglav i da je gazda u kući :)

Maj4
    11. Lipanj 2019. 17:51

Vanessa je jack russle, možda je i miješana. Mi smo ju udomili kad je imala 1,5g. Sad će za mjesec dana napuniti 5g. Prije tog je bila u boksu i baš je bila divlja. Tvrdoglava je i jako lukava. Ali sluša, uspijemo se sve dogovoriti 😊
    Ma svi su nam predivni 🥰 ja se zaljubim u svaku životinju koju vidim. Ne mogu si pomoći 🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• AnnA
    11. Lipanj 2019. 17:58

Meni moj bas u cetvrtak dolazi s puta pa bi bilo lijepo da udje sa mnom. Ne znam hoce li se sljedeci put potredit da je kuci kad ja imam pregled. Ali eto, uvijek postoji ta opcija-otici privatno.
    Syo se tice mazanja, ja bih svakako preporucila kokosovo ulje. Mislim da je cak sad u lidlu na akciji. Ja ga od prije koristim i za kosu i za tijelo i za kuhanje. Ugl nije tesko ulje i dobro se upija

11. Lipanj 2019. 18:05

Meni nije tesko, ne osjetim ga uopce
    brzo se upija i skroz malo ga je dosta za namazat se lijepo 

Maj4
    11. Lipanj 2019. 18:10

Ajme kokosovo je isto odlično. Aj sam se prošlo ljeto mazala s njim. I kad krenem od glave do pete se namažem. A kujica kad skuži da sam uzela teglu stoji pored mene i čeka da joj dam malo obožavala ga je. 
    Za jest ga nisam koristila, nisam se odvažila iako au svi samo riječi hvale imali 🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.