Redfoxpasica je preslatka 🥰
Vidi se po njuskici da je mala mrgudica 😊
Je 😂 čangrizavac je malo, od kad su vrucine, cijelo jutro se svadamo da ide van 🤦🏼♀️ cim dodem do ulaznih vrata bjezi pod stol 😂 mislim da je u stanju ne pisati cijeli dan ak se zainati. Bar nam nije nikad dosadno.
Oooo Redfox pa ti kao da pricas o mom prascu 😂
Cim cuje povodac legne i pravi se mrtav, doslovno ispoliram laminat dok ga dovucem do vrata 🤪
Mi po ovim vrucinama idemo rano ujutro i kasno navecer na piskanje i kakanje...preko dana trudnicarimo pod klimom. 🥰
Anjuska007 cestitam 🥰
Beta je stvarno visoka...mozda su u pitanju duplici?? 🤞
Kako god bilo zelim ti sretnu, opustenu i skolsku trudnocu!!
Red Fox, Angie znaci evo umirem 😂😂😂😂 ali predivni su, ja bas volim te sto su malo lopuzasti 😍😍😍
L 💛
Ja sam oduvijek htjela imati psa, i svi su me plasili kak cu se morati rano dizati u setnju 🤣 na kraju imam najboljeg psa na svijetu jer ja njega u 11 ujutro izvlacim iz kreveta 🤦🏼♀️ inace je on jako poseban u svacemu, evo vam kak npr. spava
🤣🤣🤣🤣 predobar je. Ja se nemrem zamisliti da nemam psa, skroz te osvoje. Ja sam svog jaaaako dugo cekala, od kad znam za sebe sanjam o psu. Cak sam i zavrsila veterinu jer sam od malena samo o zivotinjama pricala, samo nazalost me karijera odvukla na drugu stranu pa ne radim sa zivotinjama. Al kaj ces, nasla sam dobre strane i u ovom kaj radim, a u slobodni vrijeme se bavim sa psom.
Mi doma smo cak uvjereni da Diego nema pojma da je pas, sto se i vidi iz prilozenog. Tolko je razmazen, al na dobar nacin, i toliko nam je svima privrzen da imam osjecaj da se skroz “poljudio” 😂😂
Ja pijem Novalac i posto ima "samo" 400 folne onda sam uzela i solgar folat 400 dodatno da imam tih 800 potrebnih. Meni jedino od njega do sad sta sma probala nije mucnina.
Red fox bit ce onda zaista kod nas situacija decko koji plese balet i sminka se ili cura koja lomi sve okolo. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji