Malalema ova moja gin je malo cudna iskreno i mislim da nece htjet radit uzv u razmaku od tjedan dana.
Radila ga jucer na Merkuru…al nista nisam vidjela.
Ma ja vec imam spreman govor. Hocu na uzv jer mi tamo zlocesti dr nista nije pokazao…i izvoljevam slikicu 🤪
A ovo sto sam trudnija…ajme mene, ko da sam u 7.mj trudnoce!🙈
Izvadim sudje, umorim se pa sjednem…usisam sobu, umorim se pa sjednem…a brate ko baba sam neka 😳
Nije mi bilo tak u prve dvije trudnoce…vidi se da sam ostarila 😂😂
Angie, meni je isto tako sto se tice umora, a prva mi je trudnoca i ne smatram se starom 😂😅
sta mislite o tome da napravimo jednu tablicu sa datumima pregleda ??
da znamo odprilike kada tko ide
Meni se to cini dobra ideja,neka prvo prijave tko zna kad im je pregled. Ja jos ne znam 😁
Deewillow u 1.tr.sam samo jela i spavala, u 2.tr. kad god bi izasla van (bila trudna u istom periodu kao i sada) svaki put bi se srusila u nesvijest, a sad ne spavam, ne padam u nesvijest al se umaram uzasno brzo 😳
Dakle...moj sljedeci pregled je 18.06. 💪💪
A obzirom da nam je godisnjica 19.06. mozda mi se posreci pa vidi sve sto sam si zamislila 🤪
Anna, moze bilo tko ic s tobom dokle god tebi nije neugodno
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Anna, moze bilo tko ic s tobom dokle god tebi nije neugodno
Meni npr. socijalna ginekologica nije dozvolila da muž dođe samnom prvi put, po njoj je bilo da kad budem u 4. mj. bi on tek mogao doći samnom na pregled da vidi svoje dijete.
Tako smo muž i ja ljepo se pokupili kod privatnog ginekologa, gdje je dosada svaki put išao samnom unutra (6 pregleda već smo odradili) i čak je i ginekolog oduševljen kada on dođe samnom, kaže da ne viđa toliko često da muževi prate žene haha
Nama je sljedeći pregled isto kao i kod par cura, u ponedjeljak 17.6., tada će biti 15+2
Cure, da li ste počele mazati svoje trbuške, ako jeste, kada ste počele i s čime mažete? Meni je prijateljica preporučila ulje badema hladno prešano, ali sad u ovim vrućinama malo mi je preteško
Ee..meni je isto 17.6. Jedva cekammm...a evo saljem i svog dlakavca...vruce mu je sad, al svejedno zuri u setnjuu😁
Sortiraj odgovore
Najstariji