Anjuska007cestitam 🥰
Beta je stvarno visoka…mozda su u pitanju duplici?? 🤞
Kako god bilo zelim ti sretnu, opustenu i skolsku trudnocu!!
Hvala angie sutra ponavljam betu i ići su na uzv jer predugo mi čekati 10tt zbog vanmaternicne prije 5mj.strah me da nije opet nesto
Anjuska cestitam na lijeppj velikoj beti. Svakako ako si imala vanmaternicne idi prije na uzv. To sto je velika moze i ne mora znaciti blizance. Nekim zenama jednostavno brže raste i prije je bila implantacija. Sretno!
Joj cure, valjda je to jedan od onih dana. Uzasno se zivciram na poslu, onda se bojim da ce ta moja nervoza utjecati na bebu. Ali ne mogu si pomoci. U cetvrtak imam prvi pregled. Pa se i toga uzasavam. Ugl koma
AnnA nemoj uopce tak razmisljati, na neke stvari ne mozemo utjecati, lako je reci nemoj se zivcirati. Beba ce takve situacije dozivjeti prije ili kasnije u zivotu. Ja si uvijek pomislim kak su zene bile trudne i ratovima pa sigurno nisu bile smirene a kolko se djece rodilo. Brzo ce doci cetvrtak, a kad dodes doma s posla, mozak na pasu i opusti se. Bit ce sve ok, ja sam se isto tak zivcirala pa sam shvatila da od toga nemam nista jer zivcirala se ili ne, sve dode na svoje. Bar sto se tice posla 😊 ja isto cekam u cetvrtak pregled 😊
Hvala svima curama koje su podijelile svoja iskustva i price sa svojim njuskicama. U narednoj poruci ću vam poslati i moju Coco da vidite kako izgleda. Bas je zivahna i hiperaktivna, bojim se da nece biti mirna nikada. Nadam se kad napuni godinu da će se malo smiriti, ali i razmazila sam je 🤦♀️😍 vidim još nečiji psic spava na ledjima isto kasni Coco ponekad🤣
Ana ne brini se, sekirala se ili ne bice kako mora. Tako se i ja utripujem, pa na kraju opet kazem sebi ako već imam izbor da mislim neg ili poz , mislicu onako kako mi sluzi i kako se bolje osjecam .
Ja vjerujem da je sve ok. Neko je bio na pregledu , cestitam na urednom uz.
Jaoooo Coco je preslatko malo cudoviste i s pravom je vrckasta...bas tako i izgleda.🥰
Moj prasac je onaj debeli sto spava na ledjima 🤪
Ti se brines kako ces sa zivahnom Coco koja jedva ima par kilica, zamisli se u situaciji kad pasonja od 30-40kg postane davez a mala beba u sobi pored...lako tebi sa Coco kad se beba rodi, ne brigaj oko toga...osjete oni kad bebama treba mir i tisina 😉
Mi cekamo sljedeci ponedeljak i pregled kod svoje gin...samo se nadam uzv-u 🤞🤞 ali ovog puta da i ja vidim bebu 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji