ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    11. Lipanj 2019. 13:27

🤣 kad ti je iduci pregled? Probat cemo skuziti na iducoj slici 😆

• anjuska007
    11. Lipanj 2019. 13:29

Angie1205

Anjuska007cestitam 🥰
    Beta je stvarno visoka…mozda su u pitanju duplici?? 🤞
    Kako god bilo zelim ti sretnu, opustenu i skolsku trudnocu!!

Hvala angie sutra ponavljam betu i ići su na uzv jer predugo mi čekati 10tt zbog vanmaternicne prije 5mj.strah me da nije opet nesto 

Grizli
    11. Lipanj 2019. 13:40

Anjuska cestitam na lijeppj velikoj beti. Svakako ako si imala vanmaternicne idi prije na uzv. To sto je velika moze i ne mora znaciti blizance. Nekim zenama jednostavno brže raste i prije je bila implantacija. Sretno! 

• AnnA
    11. Lipanj 2019. 13:45

Joj cure, valjda je to jedan od onih dana. Uzasno se zivciram na poslu, onda se bojim da ce ta moja nervoza utjecati na bebu. Ali ne mogu si pomoci. U cetvrtak imam prvi pregled. Pa se i toga uzasavam. Ugl koma

Red Fox
    11. Lipanj 2019. 13:52

AnnA nemoj uopce tak razmisljati, na neke stvari ne mozemo utjecati, lako je reci nemoj se zivcirati. Beba ce takve situacije dozivjeti prije ili kasnije u zivotu. Ja si uvijek pomislim kak su zene bile trudne i ratovima pa sigurno nisu bile smirene a kolko se djece rodilo. Brzo ce doci cetvrtak, a kad dodes doma s posla, mozak na pasu i opusti se. Bit ce sve ok, ja sam se isto tak zivcirala pa sam shvatila da od toga nemam nista jer zivcirala se ili ne, sve dode na svoje. Bar sto se tice posla 😊 ja isto cekam u cetvrtak pregled 😊

• piba7
    11. Lipanj 2019. 13:54

I ja jedva čekam četvrtak i pregled....

Gogaa_V
    11. Lipanj 2019. 14:00

Hvala svima curama  koje su podijelile  svoja iskustva  i price  sa svojim njuskicama. U narednoj  poruci  ću vam poslati  i moju  Coco  da vidite  kako izgleda. Bas je zivahna  i hiperaktivna,  bojim se da nece biti  mirna  nikada. Nadam se kad napuni  godinu da će se malo  smiriti, ali i razmazila sam je 🤦‍♀️😍  vidim  još nečiji psic spava  na ledjima  isto  kasni Coco ponekad🤣

Ana ne brini  se, sekirala  se ili ne  bice  kako mora. Tako se i ja utripujem, pa na kraju opet kazem  sebi ako već  imam izbor  da mislim  neg  ili poz , mislicu  onako kako  mi sluzi  i kako se bolje  osjecam .
    Ja vjerujem da je sve ok. Neko je bio  na pregledu  , cestitam na urednom uz. 

Gogaa_V
    11. Lipanj 2019. 14:02
    Coco  i njen  momak  🤣🤦‍♀️
    Coco  i njen  momak  🤣🤦‍♀️

Angie1205
    11. Lipanj 2019. 14:06

Jaoooo Coco je preslatko malo cudoviste i s pravom je vrckasta...bas tako i izgleda.🥰
    Moj prasac je onaj debeli sto spava na ledjima 🤪
    Ti se brines kako ces sa zivahnom Coco koja jedva ima par kilica, zamisli se u situaciji kad pasonja od 30-40kg postane davez a mala beba u sobi pored...lako tebi sa Coco kad se beba rodi, ne brigaj oko toga...osjete oni kad bebama treba mir i tisina 😉

Angie1205
    11. Lipanj 2019. 14:07

Mi cekamo sljedeci ponedeljak i pregled kod svoje gin...samo se nadam uzv-u 🤞🤞 ali ovog puta da i ja vidim bebu 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.