ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mangomum
    11. Lipanj 2019. 10:07

Lavica27

Mangomum

Lavica27

Evo me curke,pao kamen sa srca! Dakle, po zadnjoj M sam 5+3 (oni računaju ciklus 28 dana,a moj 25), a po uzv 5+6, vidljiva GV 16mm, ZM i plod 2,8mm sa vidljivim otkucajima srca😍😍😍😍 Kaze da ih teško vidi jer je rana trudnoća i mali plod al da su tu. Moram na urinokulturu (imam dosta bakterija i onda odem na urinokulturu i bude sterilne,već dva puta😏)
    Naručio me za 9 dana na briseve da ne prcka sad previse😂 Kaže da je to po njemu školski i da mogu ići raditi jer ono u početku misli da je implantacijsko smedjarenje bilo.
    Već znam da će se svi moji dici na noge jer hocu ici raditi al sam mislila ostat do kraja tjedna na g.o pa na posao. Što bi vi u mojoj situaciji?

Čestitke drago mi je da je sve super al sam sada i ja mirna kad je u tebe 2.8mm plod a u mene 3mm i otkucaji su nam obima tu al malo sramezljivi. Sretno nam.

E da baš sam tebi htjela napisati da ne brineš jer je to normalan nalaz za trudnoću u početku, sve četiri u zrak,bit će kako treba biti😘

😍😍 

Gogaa_V
    11. Lipanj 2019. 10:16

Srce mi se smije 🤰🏻

drage moje,koje mi preporucate?

Meni  je moja ginekologica  dala mini pakovanje  Elevit prenatal ovih  na prvom pregledu  dok si ne kupim  veliko  pak. Meni su ok,  ali nekako  vrlo ogladnim  od njih 🤣 

Reserved123
    11. Lipanj 2019. 10:18

Srce, ja pijem novalac vec 3 mj i prezadovoljna sam. Uopce mi nije smetao jedino mi je jednom mirisala riba ali ne znam dal je to uopce moguce ili je sve u glavi 🤣🤣🤣

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Vanessa.
    11. Lipanj 2019. 10:26

ja pijem isto od elevita, preporuucila teta u ljekarni jos na pocetku, Elenatal, da ima najveci udio folne i punu dozu svih ostalih vitamina i minerala, u 10tableti. Trenutacno sam na Elebaby , jedino sto mi se.ne svida je bljutav okus jer imaju omega 3 u sebi, pa ona ovojnica je malo cudna okusa, ali s cokoladnim ljekom sve lakse klizi :)

lorija
    11. Lipanj 2019. 10:29

Lavice bravo! Super i za doktora sto te nije htio cackati sada 💪,vec sljedeci put.
    Srce ja koristim Elevit pa bi onda njega i preporucila. 😁 a sto se tice gladi od njega,bome sam uvijek gladna haha i sad mi je ruka u hladnjaku 😂

Lavica27
    11. Lipanj 2019. 10:32

Hvala cure! E da,Ja sam koristila Centravit prenatal (odvojeno su dvije tabl-omega3, i ta) i zadovoljna sam bila!

Vanessa.
    11. Lipanj 2019. 10:33

mi isto imamo jednu ogromnu mazu doma, od 48 kilograma, imamo je 8 godina. dosta ljudi je se plasi obzirom da je.rotvajlerica, ali ima takvu njeznu narav, i slampava je da je to smijesno, a o ljubomori da ne pricam. Proc pored.nje, a da je.ne pomazimo, takav tuzan pogled slozi da bi netko rekao da joj nikad ljubavi nismo pruzili haha
    Mi je ne pustamo u sobu spavat, ali nam spava ispred.vrata od sobe, i nema.nam ljepseg zvuka nego kad.se.umori od duze setnje.ili kupanja u moru, pa krene hrkati :D
    za bebicu znamo da ce.biti predivna s njom kad se rodi, opcenito voli malu djecu. Iako,se svi oko nas brinu zbog njene velicine, a posebice oni koji krenu s pricama da u nekom trenutku zivota polude jer im kost krene rast u mozak, ne slusamo ih, jer naposljetku, s nama je 8 godina, znamo je, a drugi neka pricaju.

Livia
    11. Lipanj 2019. 10:36

Lavice odlicno!! 😊 Cestitke na ❤️! 
    Za posao se slazem s grizli, ne vidim zasto ne bi radila ako je trudnoca uredna i posao nije fizicki prezahtjevan. Dosadit ce ti brzo doma, vjeruj mi 😬
    I ja planiram za tjedan, dva prijeci na Centravit. Zasad sam jos na Folacinu. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Angie1205
    11. Lipanj 2019. 10:42

To sa urastanjem kosti u mozak mi je prestrasno...neznam uopce odakle ljudima takve price?? 👿
    Obozavam velike i slampave peseke jer su posebni u svemu. Odrasla sam uz boxera, rottica i dobermana, neznas koji je bio veca maza. Ma meni su svi peseki veelikaaa ljubav, cistokrvni ili mjesanci, stenci ili starceki... Kao dijete sam bila okruzena i svojim i tudjim psima pa cak i lutalicama i nikada nijedan ni da me ogrebao...oni znaju i osjete dijete i tu iskrenu ljubav koju djeca nose u sebi. Nadalje je stvar samo u roditeljima hoce li pustiti da ta ljubav raste ili ce djetetu usaditi strah.

samojed
    11. Lipanj 2019. 10:42

Cestitke svim curama na urednim nalazima, nadam se da ce i nama ostalim pregledi tako dobro proci kao vama, ja koristim premama duo i super su mi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.