ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    17. Rujan 2019. 14:38

C1M4

Jel vi nekad slabije osjetite bebu? Ja sam uzasno zabrinuta danas jer nisam sigurna jesam li ga osjetila ili ne😣 Uvijek ga osjetim onako malo jace ujutro cim se dignem i tako kroz dan, a danas je bas rijetko da je udario i sve je to nesto jako lagano bilo.. Ne zelim panicariti, ali vec je pola 3, a on jos nista skoro onako🙄

Normalno je to...moj nekad divlja cijeli dan ko nenormalan a nekad je tako miran da moram dobro paziti dal se ritao ili nije...imaju valjda oni svoj neki ritam ☺ I kako sam skontala moj je nocna ptica..budi se i vrpolji uvijek oko 4 ujutro.

• Zarica
    17. Rujan 2019. 14:57

Cure, jel imate iskustva s autom s troja vrata i autosjedalicama?  Baš smo našli neki lijepi povoljan autić, ali ima troja vrata. Nemam pojma je li to prenezgodno? Kažu mi da nije strašno s obzirom da se prednje sjedalo može skroz pogurat naprijed, a tako se i meni čini, ali nemam nikakvog iskustva s tim...

• mustra
    17. Rujan 2019. 15:00

PetraB

mustra

Cure, znate li treba li se za oggt u petrovoj naručiti? ili samo dođem? i u koliko sati dođem?

Mislim da ne…radis ga dolje u podrumu u glavnoj zgradi, vidjela sam jucer bas kad sam ja vadila krv da na aparatu gdje uzimas broj ima gumbic za hitno vadjenje pod sta spada ogtt… E sad to ti je moja pretpostavka samo, al bolje ti nazovi pa provjeri. Laboratorij ti radi od 7-9 ujutro.

Hvala ti!

lorija
    17. Rujan 2019. 15:21

Grizli nek je beba u redu,ostalo se sve da srediti. Drzim fige da nije nesto strasno 🙏 jesi li mogla zakljuciti po izrazu lica jel kako zabrinjavuce ti prenijela tu informaciju?
    Omerta ja sam u Bavarskoj. Da,pije se i jede. Cak mi je to rekla malo pod osmijehom,sto znaci da ih je bilo svakakvi i da obavezno jedem. 😔
    Cima ma ne brini. Evo ja npr svog rijetko i osjetim,jos su nam ovo sitni tjedni. Za par tjedana nastupa party. Sve je to normalno. 

• njurko
    17. Rujan 2019. 15:32

iva4

Procitala sam sve zaboravila sve …. osiiiim Babyi ja se veselim alkoholu nakon rodenja bebolinca… fali mi popit gin,vino, a bome i pivu iako je nikad nisam voljela bas previse ali sad mi se pije za poludit🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
    I vuce me na cigare ponovo uffff samo da ne propusim ponovo 🤞🏻🤞🏻

Jooj i meni isto glupe cigarete padaju na pamet sad zadnjih par dana, ne znam zasto sad i hoce li to napokon vec jednom za skroz prestati, stvarno najgluplja stvar ikad u mom zivotu sto sam s tim počela. Jos sam bila tako ponosna i iznenađena sa samom sobom kako sam lako prestala u trudnoći. I eto i dalje mi prođu kroz glavu 😫

C1M4
    17. Rujan 2019. 15:34

Morati cu popiti onda jedan ness da se pocne micati haha, na to uvijek reagira😏 uhh, utjesile ste me, vec sam mislila da je lose jer ga inace osjetim svaki dan😮
    MaRe tu su si onda negdje haha, moj pocne biti aktivan oko 3h pa me probudi haha😅

Angie1205
    17. Rujan 2019. 15:36

Evo sad malo googlam i pise da to nije nista i da u vecini slucajeva prsne ili samo nestane. To je nakupljena voda i ne smeta bebi 😉

LoBi
    17. Rujan 2019. 15:41

Bok mamice 🤗🤗 pratim vas stalno, ali nikako sr uključiti, nekad zaspem između čitanja pa zaboravim sto sam htjela napisati 😂😂 stalno citam kako sve osjetite bebu, a ja dosad nista ili nisam mogla skuziti jel beba ili ne i sinoc sam bas osjetila i danas cijeli dan 😍 samo mi suze krenu cim osjetim(od srece 😁) sretno svima s pregledima, neznam jesam prijavila moj sljedeci je 09.10. 🤗 Mozda cu tad imati 4d 🤗

17. Rujan 2019. 15:53

Što se pokreta tiče . ja sam 32+2 pa ga i dalje ne osjetim po cijele dane 
    pretezito ujutro i navecer .. lagani pokreti bas se moram usredotocit na njih 😂 to je sve normalno i nema nekog pravila kakvi udarci trebaju biti 
    nekome su kroz cijelu trudnocu bebe mirne a nekome su “divlje” 

• mustra
    17. Rujan 2019. 15:58

Lorija - kad stigneš molim te upiši 15.10. pregled.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.