ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Rujan 2019. 11:43

mene kad uhvati jedno uhvati me sve 
    zalosno je sto medicinske savjete skupljamo okolo a omi preposuju antibiotike trudnicama ko da bombone dijele .. ja cu vcrs umjesto novocefa pocet s klavocinom pa sta bude .. klavocin je antb sireg spektra djelovanja pa cemo vidit . jer novocef nije za zubne upale i probleme zato i ne djeluje za zub 

17. Rujan 2019. 11:44

majke mi pocupat cu sve zube pa cu ko baba moja imat one sta se vade prije spavanja 😂😂 cijeli zivot cirkus s njima imam 

Aristea
    17. Rujan 2019. 11:47

Stvarno nemaju mjeru i zivcira me to bacanje odgovornosti na sve ostale.... Pa čovječe ispada da ne možeš dobiti savjet od onih koji su se zato školovali i koji bi ti trebali pomoći. Mislim zato su plaćeni....koga da pitas? Ajde.. pamet....ja ti isto predlažem sto i iva. 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Red Fox
    17. Rujan 2019. 11:48

BabyD i ja bi tak na tvom mjestu, ak se upala uha vrati onda bus kasnije razmisljala o tome. Sad je zub na prvom mjestu

Aristea
    17. Rujan 2019. 11:49

BabyD 💙

zalosno je sto medicinske savjete skupljamo okolo a omi preposuju antibiotike trudnicama ko da bombone dijele .. ja cu vcrs umjesto novocefa pocet s klavocinom pa sta bude .. klavocin je antb sireg spektra djelovanja pa cemo vidit . jer novocef nije za zubne upale i probleme zato i ne djeluje za zub

Ma ne samo trudnicama, svima kao da dijele bombone. Ko pokusni kunići su ljudi postali....🤯 Mora netko zaraditi....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Zoe27
    17. Rujan 2019. 11:57

BabyD 💙

Ja bi isto na tvom mjestu umjesto novocefa pocela s klavocinom.. Na samom pocetku dok nisam ni znala da sma trudna, imala sam gadnu upalu srednjeg uha i za njega sam pila klavocin

Nasty
    17. Rujan 2019. 12:02

BabyD slažem se s curama. Nastavi s klavocinom umjesto novocefa. Lorija čestitam na urednom pregledu. I ja sam između 18 i 22 tt natukla 3kg, pa sam do sada izgubila 2ipo kg. Malo češće jedi manje obroke. Možda si nakupila nešto viška vode. Nema šanse da dobiješ 20kg do kraja. Za taj scenarij trebala bi već sada biti na +9.

MaRe
    17. Rujan 2019. 12:15

Dobar dan evo i nas :D Lorija čestitke na pregledu :) 
    Ne znam dal je vani pun mjesec al ja noćas nisam spavala...probudila se oko 2 pol 3 i otišla u dnevni do nekih 6 kad sam zaspala evo do 11  Sad prošetala do dalje pekare po kruh i brokulu :) Imam jednu odmah kraj zgrade al reko idem malo štetati jer sam po cijele dane sama u tom stanu xD 
    Ova torba mi se čini super i škicala sam slične na Allie pa možda i uzmem neku takvu...rekla sam jedan dan sjesti i naručiti to što mislim od tamo jer nikad ne znaš koliko ćeš šta čekati  :/ Igračaka još nemamo i mislim da mi osobno plišance nećemo ni kupovati jer su mi oni samo sakupljači prašine, šta dobije dobije..bolje mi ovako neke grice i igračkice a plišanaca imam još i svojih samo ću ih preprati pa koji prežive prežive haha Imam ručno pranje na mašini pa ću ih na to staviti :) Da sad niste spomenule ne bi se ni sjetila da trebam i ovo od kolica oprati...ja to gledala kao nova su šta da perem...ipak ću uzet prašak i omekšivač za bebu pa to oprati dok ih još nismo sklopili. 

MaRe
    17. Rujan 2019. 12:18

Annika kako se naručuješ kod ove naše? Telefonom, osobno ili mailom? Vidim da su mi prebacili karton pa sam se mislila ranije naručit..ne znam koliko se kod nje dugo čeka na pregled tj. kakva je gužva? Sa sestrom sam se dog. da bi se naručila kad dođem po doznake al si sad razmišljam možda bolje i prije. 

• Lala27
    17. Rujan 2019. 12:21

Cure, samo da vas pozdravim, nisam bila tu, pa dok sam vas stigla, imala sam 30 stranica 😂 Vidim da ste sve dobro, to je najbitnije 😊 Sretno na pregledima, moj je u petak, jedva čekam 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.