Lijepo je citat da bebe lijepo napreduju :)
Moja beba danas ima akciju full cak je i mali osjetio da se seka mice (a dr kaze mozda decko al on ne odustaje od seke 🙈) ja osjetim micanje od 14og tj a sada vec i muz i mali osjete pod rukom iako je posteljica naprijed. Ali je na dane dan aktivan dan se jedva javi. Jucer sam rekla da idem lec jer mi se beba nije javila a danas uz sve jurnjave okolo akcija. Imaju oni svoje faze
Ja se isto nadam da će beba stići prije Božića i da smo na Božić doma da mogu normalno jesti :) pogotovo sad otkad su me stavili na dijetu zbog ogtt-a
Sjela je i meni naknada, pbz 🎉 ja ne bi ni gledala da vi niste rekle, bas me razveselilo. Ovaj mjesec su uranili, na stranicama ministarstva je pisalo 19.9.
Sjela je i meni naknada, pbz 🎉 ja ne bi ni gledala da vi niste rekle, bas me razveselilo. Ovaj mjesec su uranili, na stranicama ministarstva je pisalo 19.9.
Jesi ti dobila ocekivan iznos ili iznenađenja kao ja?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa pa nisi ti kriva sta su ti krivo uplatili … pravi se luda da nisi ni vidjela te dvije uplate🤣💁🏼♀️Hahahahah
Odma mi upalo u oko kako tri uplate pobogu...cak i da sam na punoj satnici opet nema logike
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa pa nisi ti kriva sta su ti krivo uplatili … pravi se luda da nisi ni vidjela te dvije uplate🤣💁🏼♀️Hahahahah
Odma mi upalo u oko kako tri uplate pobogu…cak i da sam na punoj satnici opet nema logike
Ma nema veze micaaaa… to ti samo drzava zeli cestitat na bebi i poklonila ti je naknadu vise🤗😊💁🏼♀️
Ma mos misliti.sve su ludi hahahah
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
https://s.click.aliexpress.com/e/tuaH9y6k
eto jee
ja sam uzela crnu 😊
https://s.click.aliexpress.com/e/tuaH9y6k
eto jee
ja sam uzela crnu 😊
Lijepa je al takvu sličnu imam što sam s kolicima dobila..sad sam gledala neku više kao ruksak i kao malo veću..šta ja znam koliko stvari moram vući sa sobom
Ja bi sebi isto neki ruksak uzela al sve sto sam gledala kod nas masno kosta a toliko opet ne dam 😂 jbg skrto bodulsko 🤦🏼♀️ ako ima koja da je narucivala sa alija,wisha ili e-baya da podijeli s nama 😊😊
Jaivanpa suti i trosi pare🤣🤣🤣
Jeje, tak su meni s burze bili uplacivali onu naknadu za rad bez zasnivanja radnog odnosa nakon sto je isteklo to, i zvala ja njih i rekli mi da su to neki zaostatci za prijevoz, a na kraju sam im morala 5000kn vratit!
Sortiraj odgovore
Najstariji