ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sofi09
    17. Rujan 2019. 18:27

Mikio ni meni nije sjelo, zaba je uvijek zadnja...
    Cestitam cure na urednim pregledima.
    I moj malac je danas ekstra miran, javio se jednom lagano i to je to :)

17. Rujan 2019. 18:29

Ja nisam ni gledala za kompl. jer se samo nazivciram haha svaki mjesec svrljaju s uplatama malo jedna cifra malo druga 
    sreca od 28.09 idem na porodiljni pa cu primat svoju placu 

17. Rujan 2019. 18:30

sofi09

Mikio ni meni nije sjelo, zaba je uvijek zadnja…
    Cestitam cure na urednim pregledima.
    I moj malac je danas ekstra miran, javio se jednom lagano i to je to :)

moi je danas iznimno aktivan za divno cudo .. koliko me u jednom trenu zaboljelo cini mi se da se okrenuo 

Aristea
    17. Rujan 2019. 18:32

samonezelje

iva4

Jaivanpa suti i trosi pare🤣🤣🤣

Jeje, tak su meni s burze bili uplacivali onu naknadu za rad bez zasnivanja radnog odnosa nakon sto je isteklo to, i zvala ja njih i rekli mi da su to neki zaostatci za prijevoz, a na kraju sam im morala 5000kn vratit!

Ajme zasto? Ma provjerit cu ja...da mogu mirno spavati

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

samonezelje
    17. Rujan 2019. 18:42

Meni beba inace redovno aktivna, bas ju jako osjetim, al danas jako slabo. Malo oko 16h samo par puta bumbum.. al lezim sad nakon vecerice i cekam beboterapiju! 
    Ja robicu ne mislim prat prije kraja 10.mj. pocetkom 11. jer jos nismo ormar kupili, muci nas transport.. Plisance mislim sve u one vrece za osjetljivu robu oprat na 30 i u susilicu. Lajkam ovaj DM sprej. Nemam jos nis od ovih svirajucih.. a proljetos sam odnijela u crveni kriz punu vrecu svojih plisanaca kaj mi je sis vratila dok nisam znala da bude prinova!
    Torbu za pelene mislim koristit ko i iva4 onu od kolica, a za svoje prnje svoju dosadasnju torbu XXL. Ak zatrebam jos kaj, uzet cu neki veci neseser i ruknut u onu kosaru ispod kolica. 

samonezelje
    17. Rujan 2019. 18:49

Jaivanpa

samonezelje

iva4

Jaivanpa suti i trosi pare🤣🤣🤣

Jeje, tak su meni s burze bili uplacivali onu naknadu za rad bez zasnivanja radnog odnosa nakon sto je isteklo to, i zvala ja njih i rekli mi da su to neki zaostatci za prijevoz, a na kraju sam im morala 5000kn vratit!

Ajme zasto? Ma provjerit cu ja…da mogu mirno spavati

Bila im je greska u kompjuteru i oni mi nastavili par mjeseci uplacivat naknadu. A kad sam zvala da mi je sjelo vec prvi mjesec, rekli mi da je to zato kaj se taman peomijenio pravilnik i pocela se isplacivat naknada za prijevoz pa da je sad to to valjda. Ja reko jel to sigurno, da necj morat vracat i zena me uvjeravala da nema problema. Ja nakon toga nisam vise ni skuzila sljedeca 2 mj. da mi je sjelo uz placu i to jer nisam uzimala na bankomatu onaj listic nikad.. i samo mi dosla obavjest da moram vratit cca 5000kn  i jos kamate. I kao mogla sam na rate vratit..🤷‍♀️

Grizli
    17. Rujan 2019. 18:53

Uglavnom moja zabrinutost nije splasla. Tjesi me da je beba super i jako aktivna. Faca od mpo doktorice sta je ja mislim Lorija pitala je bila kontinuirano ozbiljna tokom cijelog uzv. Bio je i specijalizant pa su to dobrih 15 min gledali te tocke i mjerili i nesto palili da vide da nisu hematomi. Pitala me samo dal imam pritisak svaki dan u donjem dijelu trbuha ili stalno. Al to hvala bogu nemam nego neke dane da neke ne ovisno i sta radim. Beba nije sramezljiva uopce gurala facu da ju gledamo, al nogama je pedalirala ko da biciklu vozi pa nije mogla dokuciti sto je medju nogicama. Pregledala sve organe i svi su uredni sad me to bas tješi, al sutra svakako idem kod svoje gin pa cu pitat sto to tocno znaci jer na internetu nisam bas previse tog nasla, a sad me bas panika oko toga. Vjerojatno bespotrebno al znate i samo cim vam neku bubicu u uho neko stavi tokom pregleda drzite se za tu bunicu, a ne za hrpu dobrih informacija. 

samonezelje

iva4

Samonezelje kakva je situacija sa kolicima? Neznam jel sam propustila post ili nisi pisala🤪 ja jos nisam prokuzila onaj sportski dio kak zategnut da bude cvrst😓

Moramo cekat jos 3-6 tjedana minus kolko je od tad proslo novu isporuku.. nije zena znala ni jel ce samo drugu ramu dat ili cijeli paket, tak da mi kutija od pol kubika zauzima pol hodnika u stanu jos od onda..

PetraB

Zarica

Cure, jel imate iskustva s autom s troja vrata i autosjedalicama?Baš smo našli neki lijepi povoljan autić, ali ima troja vrata. Nemam pojma je li to prenezgodno? Kažu mi da nije strašno s obzirom da se prednje sjedalo može skroz pogurat naprijed, a tako se i meni čini, ali nemam nikakvog iskustva s tim…

Ne, nikako, izbjegni ako mozes 🙈😅.
    Ja ga imam i patim se svaki put kad malog stavljam unutra. Jednom me i ukljestilo... On je dosta veliki i tezak no nespretno mu je uzasno za uc u sjedalicu pa ga moram ja ubacivat. Pr o ga ibacim u auto da stane na pod, onda ja des u nogu ubacim pa njega na moju nogu da ju onak zajasi pa ga onda tak prehitim u sjedalicu i obavezno moram cijela uc unutra da bi ga namjestila i zakopcala 🙈🙈🙈🙈🙈. A ubacivanje sjedalice je isto malo zesce...on je u onoj od 0-36 mjeseci ja mislim... Uglavnoj onoj glomaznoj koja moze od rodjenja pa do 18 kg ja mislim... Jedva ju ubacim a ne moze gu ju zategnut kako treba tak da je moj savjet da izbjegnes to. 🤷‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Aristea

Ajme budala! Neznam bolje cu ja provjeriti na sto se ta dva neobicna iznosa odnose nego da kamate plaćam za tuđa sranja 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.