Sjela je i meni naknada, pbz 🎉 ja ne bi ni gledala da vi niste rekle, bas me razveselilo. Ovaj mjesec su uranili, na stranicama ministarstva je pisalo 19.9.
Jesi ti dobila ocekivan iznos ili iznenađenja kao ja?

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa pa nisi ti kriva sta su ti krivo uplatili … pravi se luda da nisi ni vidjela te dvije uplate🤣💁🏼♀️Hahahahah
Odma mi upalo u oko kako tri uplate pobogu...cak i da sam na punoj satnici opet nema logike

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa pa nisi ti kriva sta su ti krivo uplatili … pravi se luda da nisi ni vidjela te dvije uplate🤣💁🏼♀️Hahahahah
Odma mi upalo u oko kako tri uplate pobogu…cak i da sam na punoj satnici opet nema logike
Ma nema veze micaaaa… to ti samo drzava zeli cestitat na bebi i poklonila ti je naknadu vise🤗😊💁🏼♀️
Ma mos misliti.sve su ludi hahahah

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
https://s.click.aliexpress.com/e/tuaH9y6k
eto jee
ja sam uzela crnu 😊
https://s.click.aliexpress.com/e/tuaH9y6k
eto jee
ja sam uzela crnu 😊
Lijepa je al takvu sličnu imam što sam s kolicima dobila..sad sam gledala neku više kao ruksak i kao malo veću..šta ja znam koliko stvari moram vući sa sobom

Ja bi sebi isto neki ruksak uzela al sve sto sam gledala kod nas masno kosta a toliko opet ne dam 😂 jbg skrto bodulsko 🤦🏼♀️ ako ima koja da je narucivala sa alija,wisha ili e-baya da podijeli s nama 😊😊
Jaivanpa suti i trosi pare🤣🤣🤣
Jeje, tak su meni s burze bili uplacivali onu naknadu za rad bez zasnivanja radnog odnosa nakon sto je isteklo to, i zvala ja njih i rekli mi da su to neki zaostatci za prijevoz, a na kraju sam im morala 5000kn vratit!

Mikio ni meni nije sjelo, zaba je uvijek zadnja...
Cestitam cure na urednim pregledima.
I moj malac je danas ekstra miran, javio se jednom lagano i to je to :)

Ja nisam ni gledala za kompl. jer se samo nazivciram haha svaki mjesec svrljaju s uplatama malo jedna cifra malo druga
sreca od 28.09 idem na porodiljni pa cu primat svoju placu
Mikio ni meni nije sjelo, zaba je uvijek zadnja…
Cestitam cure na urednim pregledima.
I moj malac je danas ekstra miran, javio se jednom lagano i to je to :)
moi je danas iznimno aktivan za divno cudo .. koliko me u jednom trenu zaboljelo cini mi se da se okrenuo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji