Lorija bravo za pregled, a kile-lako za njih, otici ce, nek je to najveci problem...🥰
BabyD mislim da si dobro odlucila. Ja nikako ne bi pila novocef i klavocin u isto vrijeme. Novocef je isto antibiotik širog spektra i daje se kod uroinfekcija i infekcija mekih cesti, al se uz ovo zadnje daje i medazol tako da se pokrije aerobno i anaerobno. Nadam se da ce ti cim prije proci sve boljke. I uzmi si obavezno probiotik 2h prije ili poslje konzumiranja antibiotika. 🤗
Hvalaa vam cure pomogle ste mi vise nego svi doktori koje sam presla u zadnja 3 dana skupa ♥️
od probiotika sam mislila uzet lactogyn !? ako se smije u trudnoci i nesto za imunitet uz ove prenatale koje vec pijem
BabyD, zubar ti je propisao ispravan antibiotik za lječenje infekcija porijeklom iz zuba. Medazol se dodatno uzima u slučaju šećerne bolesti.
Nadležni liječnik stvarno nem veze s ovim, vezano je uz spec. područje zubara/otorinca iako je mogla biti taktičnija.
Redfox, škicam te ruksake duže vrijeme; kakvi su kvalitetom?
Moja frendica je ljepila uha maloj i to običnim selotejpom; nikakvo ljepljenje ne pomaže; operacije se radi pred školu te u nižim razredima tijekom praznika (kao i op krajnika, pimpača i inih stvari) ili u odrasloj dobi.
BabyD bas sam jucer pisala, lactogyn ima samo u sebi dobre bakterije, meni je to gin u bolnici preporucio s obzirom na cijeli spektar antibiotika koji sam dosad primala. Samo procitaj tocno u uputi kad se pije ako uzimas atb, mislim da je 2 sata razmak al provjeri tocno. A za dodatke za imunitet ne znam, ja nisam uzimala nista osim novalac-a, s tim da se trudim jesti raznovrsno i sto manje gluposti 😂
Lucille s obzirom na cijenu i vise je nego dobar. Materjal je dosta cvrst, na dnu je presvucen plastikom u slucaju da ti se nesto prolije, cifovi mi se isto cine kvalitetni. Frendica ga ima vec 3 godine, prala ga je u masini i jos uvijek je ko nov.
Prije nego se bacim na citanje zaostataka trebam savjet... Ovo moje izgleda ipak nije viroza koju sam pokupila od mojih draaagiiih ukucana (koji bjeze od mene trenutno 😅) vec je upala sinusa vjerojatno i to toliko jaka da od bolova ne mogu gledat a o disanju da ne govorim. E sad, moja ginicka je to prebacila na moju dr opce prakse pa cu popodne do nje al me zanima jel imala koja problem sa sinusima u trudnoci, smijem atb neki? Ubit cu se ak se ovak nastavi, jucer sam popila maksimalnu dozu paracetamola i jos normabel od 5 mg u nadi da ce bar malo popustiti pa da odspavam al nista... Jedva sam odvezla do Zg i s malim odradila sat vremena prilagodbe prvi dan u vrticu i nadam se da ce mi sutra bit bolje jer me voznja ubila. 🙈
url=https://lilypie.com][/url
BabyD, zubar ti je propisao ispravan antibiotik za lječenje infekcija porijeklom iz zuba. Medazol se dodatno uzima u slučaju šećerne bolesti.
Nadležni liječnik stvarno nem veze s ovim, vezano je uz spec. područje zubara/otorinca iako je mogla biti taktičnija.
Ovo te moram ispravit jer medazol nije iskljucivo za dijabeticare. Onda ne bi postojale medazol vaginalete. Medazol se primjenjuje u profilaksi i liječenju infekcija uzrokovanih anaerobnim bakterijama. A s obzirom da su dijabetičari populacija sklonija infekcijama i kroničnim ranama, pokriju ih sa svime cime mogu kako bi se izbjegle amputacije i sl.
Slažem se sa taktikom, odnosno netaktikom nadleznog liječnika.🤨
Hvala vam cure ❤
Nasty vjeruj da moze. 😁 evo usporedjujem s proslom trudnocom takodjer sam imala +5kg, da bi izmedju 20-24tt dobila jos +5 jer je bilo Bozicnooo vrijeme,s rucka na rucak,dnevno par kolaca eto ga ko iz topa +5. I tako krenulo al nije mi stvaralo nikakve tegobe,do kraja trudnoce doslovno plesala 😁
A i sada vec po trgovinama izlozili suhe bozicne kolacice,kuchene ne znam koliko cu izdrzati da ne uzmem paketic 🙈
RedFox ruksak je mrak. Jos nisam gledala nista, ni robu, ruksake/torbe...sve kao stignem. A zapravo ne bi bilo lose naruciti...stvarno kod njih nikad ne znas koliko ces cekati. Zato sam i pitala kad ste pocele prati.
Lorija cestitam na pregledu, ne sekiraj se.
Baby D nadam se da ce brzo proci zub i uho. Jbt sve te snaslo..
Sve me pohvatalo 🤦🏼♀️ samo da prodje
torbu za pelene sam narucila preko AliExpressa dosla je nakon 10 dana i ne cini mi se losa .. mogu ostavit link ako koju zanima 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji