ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    17. Rujan 2019. 19:00

Zarice mi bas namjerno uzeli s 5 vrata auto bas radi sjedalice. Mani je to bio br.1 na listi prioriteta. Osobito ak nemas isofix da samo as klikne, nego ak moras pojasom vezat svaki put. Sjeb od prvog dana. Cak si je i sveki sad uzela s 5 vrata corsicu jer zivi u iluziji valjda da cemo joj dat da bebu voza nekam sa svojim autom...

• thinkpink1
    17. Rujan 2019. 19:45

Grizli draga, najbitnije je da je bebita dobro i da lijepo napreduje! Vjerujem da si zabrinuta, svatko normalan bi bio, ali da je nesto ozbilnije ili rizicno, sigurno bi te dalje poslala na preglede ili pretrage. Budes vidjela sutra sta ce ti ginic reci i nadam se da ces skoro rijesiti problem kod hematologice sa koagulacijom. Drzi se🤗🥰

samonezelje
    17. Rujan 2019. 19:50

E, zakaj neke cure idu na fetalni ehokardiogram?

17. Rujan 2019. 20:00

Grizli

Uglavnom moja zabrinutost nije splasla. Tjesi me da je beba super i jako aktivna. Faca od mpo doktorice sta je ja mislim Lorija pitala je bila kontinuirano ozbiljna tokom cijelog uzv. Bio je i specijalizant pa su to dobrih 15 min gledali te tocke i mjerili i nesto palili da vide da nisu hematomi. Pitala me samo dal imam pritisak svaki dan u donjem dijelu trbuha ili stalno. Al to hvala bogu nemam nego neke dane da neke ne ovisno i sta radim. Beba nije sramezljiva uopce gurala facu da ju gledamo, al nogama je pedalirala ko da biciklu vozi pa nije mogla dokuciti sto je medju nogicama. Pregledala sve organe i svi su uredni sad me to bas tješi, al sutra svakako idem kod svoje gin pa cu pitat sto to tocno znaci jer na internetu nisam bas previse tog nasla, a sad me bas panika oko toga. Vjerojatno bespotrebno al znate i samo cim vam neku bubicu u uho neko stavi tokom pregleda drzite se za tu bunicu, a ne za hrpu dobrih informacija.

Ma nije ti to vjerojatno nista zabrinjavajuce. Oni cesto vide svakakve odjeke koji ne moraju biti znacajni te se do iduceg pregleda povuku. Upravo jer ne znaju sta je napisu odjek. Bitno da je bebica dobro 😊

17. Rujan 2019. 20:07

Evo kaze muz da pitam Vas .. 😂 
    jesam luda sta u 8 sati kuham grah s kobasicama 🧘🏻‍♂️😂 
    on kaze da jesam maloo 
    a nisam krivaa bebi se jede to 😂😂😂

samonezelje
    17. Rujan 2019. 20:13

iva4

Samonezelje ja sam isla jer ja imam problema sa srcem te onda moraju provjerit razvijanje bebinog srca ukoliko je naslijedio nesto od mene da su specijalisti odma spremni ako je bas komplicirano te da mogu bebu preuzet za daljnju kontrolu u razvoju,moguce operacije itd… ako je sve kod tebe super nema potrebe onda da te salju :)

samonezelje
    17. Rujan 2019. 20:16

BabyD 💙

Evo kaze muz da pitam Vas .. 😂
    jesam luda sta u 8 sati kuham grah s kobasicama 🧘🏻‍♂️😂
    on kaze da jesam maloo
    a nisam krivaa bebi se jede to 😂😂😂

Svaka ti cast na volji! Vjeruj da bi i ja sad rado, al mislim da 3 dana ne bih mogla lec od zgaravice.. al inace ovak za gablec znam bas grah s kobasicama napast! 😋

• Zarica
    17. Rujan 2019. 20:38

PetraB i samonezelje hvala vam na savjetima, ovi manevri ulaska u auto su potvrdili krajnju odluku Bili smo nadomak toga da uzmemo taj auto, ali bas smo danas dosta negativnog culi na tu temu...od problema s kicmom do stalnog zivciranja:) nis, bacamo se dalje u potragu...

Lavica27
    17. Rujan 2019. 20:40

Za auto nisam stigla komentirati,da zajeb je to sa sjedalicom. A i ako imaš isofix okej si za prvu godinu,a treba onda teže dijete stavljati i vezati u sjedalicu i pigat se sav...
    Ne znam u kakvim ste odnosima sa svekrvama al mi smo mojima uzeli neku jeftiniju sjedalicu jer su znali nekad skočiti po nju u vrtic kad bi nama zagustilo na poslu. Ili njegovi imaju još od nećaka,Kad bi ostala npr za vikend kod njih... 
    Samonezelje obavezno ih zbog propusta u,rokovima isporuke ganjaj za popust!

• piba7
    17. Rujan 2019. 20:42

samonezelje

E, zakaj neke cure idu na fetalni ehokardiogram?

Ja sam išla zbog obiteljske anamneze tj srčane mane u obitelji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.