Cure, znate li treba li se za oggt u petrovoj naručiti? ili samo dođem? i u koliko sati dođem?
Mislim da ne...radis ga dolje u podrumu u glavnoj zgradi, vidjela sam jucer bas kad sam ja vadila krv da na aparatu gdje uzimas broj ima gumbic za hitno vadjenje pod sta spada ogtt... E sad to ti je moja pretpostavka samo, al bolje ti nazovi pa provjeri. Laboratorij ti radi od 7-9 ujutro.
url=https://lilypie.com][/url
Ivkii nek nam se obistine "planovi" 🍾🥂🍰🥧
Petra ajme pa to su neki mulci teški.. A biće završila na carskom ili je sva popucala. Stvarno kad gledam s ove perspektive pa nije ni tim primaljama i doktorima lako kad im dođu takvi pacijenti. Ja sam krenula na vježbe, jučer bila prvi put nakon 7.mj. I tamo radimo vježbe disanja zadnjih 10tak min. A ić ću i na radionicu u 11.mj. Ma treba surađivat, bez daljnjega i naučit disat i malo proučit što nas sve očekuje, naročito nas prvorotkinje.. Mene bi bilo strah ne surađivat.
BabyD ako je tvoja upala povezana onda je uzrocnik ista bakterija i prema tome jedan ciljani antibiotik je trebao oboje rijesiti. No ocito je prvi dan napamet. Doktori ne zele preuzet odgovornost za lijekove u trudnoci. Ja sam vec pisala da sam tjedan dana bolesna. Prvo me uzasno boljelo grlo, pa mi se zastopao nos i proslu noc sam pocela kasljat i skoro se udavila. Zovem ujutro ginekologa i ko u inat mog nema nego neka zamjena. Veli mi da smijem samo caj,med i limun. Ja reko, to uzimam vec tjedan dana i sve mi ide na gore. Poslao me doktoru opce prakse koji mi veli isto caj,medi limun. Ja reko... a sto ako se ugusim... na to mi veli- nadam se da necete 😡 na kraju sam u ljekarni kupila caj i sirup od slijeza te operil kapi koje kapnem samo navecer da mogu disat. Sve to mi vec tjedan dana traje,smrsavila sam 2 kg i ne ide mi na bolje. Ne znam koliko je za bebu zdravo da sam takva nikakva.
BabyD pa normalno je htjet se opustit i proveselit za blagdane s malo pića😃 I ja"planiram" rodit tjedan-dva prije termina da mogu jest na Božić i N.G. a ako popijem čašicu alkohola radit će izdajalica🤣
Iii ja imam takve "planove" rodit malo ranije i za Bozic bit doma😅😅🤣🤣🤣 muz mi se samo nasmije kad mu to kazem 😒🤷♀️
I ja sam takva. I u prvoj trudnoci i sada se veselim sto cu rodit prije Uskrsa tako da se mogu ubit ko covjek 😂😂 Bozic mi vise ono bor svjetla romantika al Uskrs e tu se unistim od hrane 🙈 (i malo cuge malo) eto sitne radosti sta da covjek radi
Evo me samo brzinski da javim. Beba super 430 gr! Sve uredno po danima tocno kako je. Jedino me zabrinula kad je krenula ispitivat od kad osjetim bebu, a imam neka dva anehogena otocica od 2cm iznad bebe sa amnionskom. Ppsteljica da je sa prednje strane, a to mi do sad nisu rekli. I to je to. Nemam pojma sto su ti otocici, al dobro valjda ce mi moja gin objasniti. Moram opet kod fetalnog i kontrolu koagulacije jer mpo ne bi da sam na toj terapiji. Eto ukratko. Nadam se da ste sve dobro... Citam vas kasnije. I da ne vidi jos spol prvo je izgledalo ko da je decko, al poslije da bi ipak mogla biti curka. Tako da ne znamo jos.
Grizli bitno da je bebuska u redu i da raste i da te lupka...a vjerujem da sve ovo popratno nije nista strasno i da postoji neko lako rjesenje za sve.
Jel vi nekad slabije osjetite bebu? Ja sam uzasno zabrinuta danas jer nisam sigurna jesam li ga osjetila ili ne😣 Uvijek ga osjetim onako malo jace ujutro cim se dignem i tako kroz dan, a danas je bas rijetko da je udario i sve je to nesto jako lagano bilo.. Ne zelim panicariti, ali vec je pola 3, a on jos nista skoro onako🙄
Cure, cestitam na urednim pregledima!
Lorija, ajd me podsjeti di si ti ono? I znaci mozes normalno jesti prije oggt-a? Kako ga uopce rade, isto sa glukozom ili?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cima u tim tjednima je i meni znalo biti tako. A i sad isto neke dane bas jako lupa, neke dane je malo njezniji. Kad se ja tak zabrinem pojedem malo cokolade i legnem na lijevi bok i usredotocim se na pomicanje bebe, unutar sat vremena mi se uvijek javi tak da lezi i javit ce ti se 😊 mislim da se ne trebas brinuti, jedino da nisi osjetila bas nista nista cijeli dan.
Jel vi nekad slabije osjetite bebu? Ja sam uzasno zabrinuta danas jer nisam sigurna jesam li ga osjetila ili ne😣 Uvijek ga osjetim onako malo jace ujutro cim se dignem i tako kroz dan, a danas je bas rijetko da je udario i sve je to nesto jako lagano bilo.. Ne zelim panicariti, ali vec je pola 3, a on jos nista skoro onako🙄
Ja ti isto još uvijek osjetim poneki dan puno micanja pa poneki dan skoro ništa. Koliko sam proučavala ritam dijeteta se može lijepo pratiti od 28. tjedna. Pretpostavljam da je ovo prije toga više manje individualno (pogotovo ako je prvi bebač u pitanju )
Sortiraj odgovore
Najstariji