Ajme dok sam vas pohvatala opet sam se izgubila 🙈
Dakle...jutros obavljen ogtt, bit cu karakter pa necu zvat gin, ionako preksutra idem na pregled 😉
Mm isao sa mnom iz straha da mi ne pozli, siroti je poskrivecki kavu pio iz suosjecanja sa mnom, jedva docekali 3.vadjenje, skoro njemu na kraju pozlilo od gladi 🙄 al na kraju se pocastili 🥦🥦 i sretni otisli doma!
Bravo za sve uspjesne preglede...sa upalama suosjecam duboko, u 1.trudnoci su me zubi ubijali, kao i upale uha/sinusa....drzte se 🥰
Sad se jos samo nadam da Grizli opet nije mob zaboravila doma 🤞
Joj Lorija zaboravila sam na Božićno vrijeme prejedanja.. Samo da rodim prije Božića pa da mogu malo udrit po kolačima barem između Božića i N. godine ko čovjek, a ne skrivečki🤭🤣
evo ja se radujem za Bozic mogu popit bez da moram pazit jer sam trudna 😂 sad cu ispast alkoholicar al meni bas fali da mogu popit par casa vina il neki dobar whiskey sa muzem 🙈🙈
Angie sretno s nalazima!
Petra na žalost ne znam kako se liječi upala sinusa. Imala sam začepljene i pomogla bi mi inhalacija prije spavanja. Al kod upale i gadnih bolova vjerojatno ćeš dobiti neki antibiotik.
BabyD pa normalno je htjet se opustit i proveselit za blagdane s malo pića😃 I ja "planiram" rodit tjedan-dva prije termina da mogu jest na Božić i N.G. a ako popijem čašicu alkohola radit će izdajalica🤣
Cure, znate li treba li se za oggt u petrovoj naručiti? ili samo dođem? i u koliko sati dođem?
BabyD pa normalno je htjet se opustit i proveselit za blagdane s malo pića😃 I ja"planiram" rodit tjedan-dva prije termina da mogu jest na Božić i N.G. a ako popijem čašicu alkohola radit će izdajalica🤣
Iii ja imam takve "planove" rodit malo ranije i za Bozic bit doma😅😅🤣🤣🤣 muz mi se samo nasmije kad mu to kazem 😒🤷♀️
Petra nisam nikad imala jaku upalu sinusa al me znaju bolit i nakon najmanjeg povjetarca. Pomogne mi kad vrucom peglom pritisnem rucnik, presavijem ga na sirinu cela i onda stavim tako vruc rucnik na oci, obrve, celo....
Uvijek osjetim olaksanje nakon toga...probaj i ti...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Lavica sorry al ja tebe volim 😅❤️... Prosla sam fakat sve i svasta u zivotu, lose nazalost, ovo je cetvrta trudnoca, dva poroda iza mene, jedna kiretaza i mislim si kak sam u glavi stalozena i normalna spram ekipe kraj mene koja je imala nazovino "normalan" zivot al onda me ti sa svojim komentarima u potpunosti ostavis u cudu...mirnom cudu...bas si zena na mjestu 🤗
Nasty nadam se da sto god dobijem pocne brzo djelovat jer stvarno ne funkcioniram 🙈
I jos sam se necega sjetila sa zadnjeg poroda (i samo da se zna da epiduralnu nisam dobila jer ne smijem zbog kraljeznice inace svakako bi)... Zena u boksu do je stvarno bila u nekom svom elementu i nije uopce suradjivala, babica i doktorica su bile iznimno strpljive, ja bi ju vec davno sterala u rodno mjesto... Al ono sto je bilo najgore je muz koji je bio kraj nje... Kad bi bila u trudovima nije htjela disati vec je vristala stalno i babica joj je stalno objasnjavala da je najbitnije kroz teud disati kako beba nebi ostala bez kisika, a mulac (moram ga tak nazvat) uopce nije pomogao vec se stalno njoj smijao... Onda je babica i njega pozvala i pokusala i njemu objasniti no sve dok sam ja tam lezala (ja sam vec rodila tada) nijebilo pomaka, tko zna kak je to zavrsilo. Poanta ove moje price je kao sto su cure vec i rekle, slusajte upute babice i doktora, i ukoliko mislite ne ic na tecaj bar procitajte o disanju za vrijeme trudova, stvarno je jako bitno.
url=https://lilypie.com][/url
Petranisam nikad imala jaku upalu sinusa al me znaju bolit i nakon najmanjeg povjetarca. Pomogne mi kad vrucom peglom pritisnem rucnik, presavijem ga na sirinu cela i onda stavim tako vruc rucnik na oci, obrve, celo….
Uvijek osjetim olaksanje nakon toga…probaj i ti…
E hvala ti... To jos nisam probala... Trenutno par puta u danu natrljam onu tigrovu mast na ta podrucja pa mi par minuta bude lakse, al ovo cu definitivno probati veceras kad se "rijesim" klinaca... Trenutno je opsadno stanje doma 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji