ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    11. Lipanj 2019. 09:14

Evo me curke,pao kamen sa srca! Dakle, po zadnjoj M sam 5+3 (oni računaju ciklus 28 dana,a moj 25), a po uzv 5+6, vidljiva GV 16mm, ZM i plod 2,8mm sa vidljivim otkucajima srca😍😍😍😍 Kaze da ih teško vidi jer je rana trudnoća i mali plod al da su tu. Moram na urinokulturu (imam dosta bakterija i onda odem na urinokulturu i bude sterilne,već dva puta😏)
    Naručio me za 9 dana na briseve da ne prcka sad previse😂 Kaže da je to po njemu školski i da mogu ići raditi jer ono u početku misli da je implantacijsko smedjarenje bilo. 
    Već znam da će se svi moji dici na noge jer hocu ici raditi al sam mislila ostat do kraja tjedna na g.o pa na posao. Što bi vi u mojoj situaciji?

tinika
    11. Lipanj 2019. 09:19

Maj4

Mi isto imamo kujicu, jack russell. Gia 🐶❤ udomisli smo ju kad joj je bila 1,5g kod nas je vec 3,5g. U stanu je s nama, ima svoj krevet, u boravku i u spavaćoj, a naučili smo ju da ne smije na namještaj.
    Isto slušam sa svih strana kako nije dobro, kako ćemo s dlakama, druga priča će biti kad dođe beba.
    Ona je meni član obitelji i ne planiram ju nigdje izbacivati. Bit će malo češće usisavanja i brisanja podova. Mislim da će baš biti divna kad beba dođe i da će ju paziti. Jedino joj neću dati u bebinu sobu iz početka.
    Baš mi je drago čuti da ćete i vi svoje krznene članove i dalje držati normalno 😊 odmah mi je lakše.

Vidim da vi o pesekima..ja imam nutra bijelu pekinezericu s ogromnom dlakom,ona je moja prijateljica prije svega... a isto slusam da nebude mogla biti unutra kad beba stigne.. i zao mi je..al...pa ona je isto dio obitelji...tako da... 💛💛💛

Grizli
    11. Lipanj 2019. 09:23

Lavice bravo! Super! Nek je sve uredu! Izvrsno da se vide otkucaji logicno da je slabo vidljivo kad je plod malen al bit ce sve to super! I oldicno da je urino uredu sve. 👍 Za posao ako se ti dobro osjecas na poslu i nije ti pretesko zasto ne ici raditi. Ja sam jucer moju mpo gin pitala znaci mene vode kao visoko rizicnu trudnicu 33 godine + spontani + mpo trudnoca i rekla mi je slobodno radite sve sto mozete fizicki i psihicki. Kad se umorite odmor malo i to je dovoljno, samo ne nista tesko dizat ni micat, da nisam u doticaju sa kemijskim sredstvima, alkoholom i raznim parama (posto sam dio radnov vremena bila u labosu) al to sve sam izbacila iz svog opisa posla vec nakon transfera tako da raditi cu svakako doma bi poludila. Mislim da je problem neki lezala bi, ma i dubila na glavi al dok nema problema laganini posao cu odradjivat. 

Angie1205
    11. Lipanj 2019. 09:27

Lavice bravo i cestitam!! 🥰🥰

tinika
    11. Lipanj 2019. 09:31

drage moje,koje mi preporucate?

Lavica27
    11. Lipanj 2019. 09:43

Grizli radim uredski posao tako da je ok (direktori znaju da sam trudna pa će mi izac u susret) osim ovog dijela sa putovanjem,Idem autom al dosta daleko parkiram pa hodam nešto duže. Probat ću to organizirat malo bolje. 
    Iskreno tjedni mi se vuku ko godine dok sam doma... na poslu mi je prvo tromjesečje preletilo!

Hvala Angie😘

Srce, ja elevit zaobilazim u širokom luku. Pila sam ih malo prije prve trudnoće kao "pripremu",brate toliko loše mi je bilo a nisam ni bila trudna. 

• Mangomum
    11. Lipanj 2019. 09:44

Lavica27

Evo me curke,pao kamen sa srca! Dakle, po zadnjoj M sam 5+3 (oni računaju ciklus 28 dana,a moj 25), a po uzv 5+6, vidljiva GV 16mm, ZM i plod 2,8mm sa vidljivim otkucajima srca😍😍😍😍 Kaze da ih teško vidi jer je rana trudnoća i mali plod al da su tu. Moram na urinokulturu (imam dosta bakterija i onda odem na urinokulturu i bude sterilne,već dva puta😏)
    Naručio me za 9 dana na briseve da ne prcka sad previse😂 Kaže da je to po njemu školski i da mogu ići raditi jer ono u početku misli da je implantacijsko smedjarenje bilo.
    Već znam da će se svi moji dici na noge jer hocu ici raditi al sam mislila ostat do kraja tjedna na g.o pa na posao. Što bi vi u mojoj situaciji?

Čestitke drago mi je da je sve super al sam sada i ja mirna kad je u tebe 2.8mm plod a u mene 3mm i otkucaji su nam obima tu al malo sramezljivi. Sretno nam.

Angie1205
    11. Lipanj 2019. 09:54

Srce ja nisam probala nijedan od ovih tri vitamina. Ja pijem Solgarov Folacin. Meni odgovara a sa za koji dan cu ga zamjenit sa Elebaby i nadam se da ce mi odgovarati.

Lavica27
    11. Lipanj 2019. 10:02

Mangomum

Lavica27

Čestitke drago mi je da je sve super al sam sada i ja mirna kad je u tebe 2.8mm plod a u mene 3mm i otkucaji su nam obima tu al malo sramezljivi. Sretno nam.

E da baš sam tebi htjela napisati da ne brineš jer je to normalan nalaz za trudnoću u početku, sve četiri u zrak,bit će kako treba biti😘

deewillow
    11. Lipanj 2019. 10:06

Srce mi se smije 🤰🏻

drage moje,koje mi preporucate?

Srce, ja pijem Elevit po preporuci kolegice s trudnickog vjezbanja koja je na spec.iz ginekologije i ovo joj je druga trudnoca, te nekoliko teta iz ljekarni 🙃
    Razmisljala sam o Novalacu jer sam nedavno vidjela reklamu, ali iste osobe su mi rekle da je bolji Elevit.
    Osobno nemam nikakvih problema s njima, jedino sto inace imam problema s gutanjem vecih tableta, a tako mi je i s Elevitom. Ali mislim da su sve s fotografijama dosta velike velicine...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.