Moja E se veseli kraju samo jer ide baki na selo...ne opterecuje ni nju skola 😂
Ja brojim jer mi dosadno samoj doma, ljepse mi je kad su sa mnom 🥰
Sretno svima koje danas idu na preglede 🤞🤞
Jutro cure moje, evo i mene 😊
Zadnje sto sam citala bilo je oko 70-te str, juce uđem na forum, kad ono knjiga cijela 🤩🤩 super, drago mi je i nisam se htjela javiti dok nisam iscitala sve..
Super ste mi bile sa onom teorijom ramzy ili kako vec, odmah sam trcala da vidim kako je kod mene 😂, ja bih rekla musko po tome jer se bas vidi na jednoj slicici taj polumjesec.. vidjrt cemo da li je istina..
Praznik lijepo prosao, ja sam uglavnom dobro s tim da je stomak sad vec vidljiv, obavila sam i prvi trudnicki soping 😁 trudnicke helanke, par majcica i dvije haljinice.. sad sam na 17+3, ponekad cujem bebu, podravi me..
Malo sam tuzna jer je dragi otisao...
Sve nove cure dobrodosle, a vi stare javljajte se.. 😍
Grizli sinoc sam i ja stranicu po stranicu iscekivala tvoj post i bas mi je drago da je sve ok, cuvaj se, polako samo 😘
Livia i tvoje dvije bebace pozdravljam i to sam cekala da vidim stanje 😘
Ostale ne mogu sad pohvatati ko je kad isao, uglavnom vidim da je svima sve ok proslo i bas mi je drago zbog toga 😘😘😘
Saljem vam veliki, tuzni zagrljaj dok me malo ne prođe ovo "moje stanje.." Ja sam takva uvijek kad on ode, nisam se navikla, ali bit cu bolje kroz par dana...
Joj cure meni jučer nestao moj post o mojoj presici :( Sad sam uzbuđeno nervozna da ga idem pisat ponovno. Za 45min pregled. Hvala jer mislite na mene🤞😘
Dobro jutro svima!
Nemam kućnog ljubimca pa ne mogu puno o tome, ali baš lijepa priča, Angie.
Imam školarca i brojim dane do kraja tjedna. On se ne buni previše niti nešto iščekuje taj kraj škole, ali mislim da mu baš treba odmor. Posebno sad kako su ove vrućine krenule, vjerujem da im je u školi neizdrživo.
A lakše je kad su praznici, nema lektire, nema zadaća, nema ranog buđenja.
Mislim da bi meni sad baš dobro legli jedni ljetni praznici
Meni zadnjih par dana opet tako muka kao da nikada neće proći, evo danas od buđenja. Mislila sam da će doručak pomoći, ali ništa. Vrućine tu sigurno ne pomažu. Užasno mi je to, mislim da već 2 mjeseca imam mučnine.
Nadam se da ste vi dobro. Sretno curama koje danas imaju pregled.
Jutro svima! Da se jos kratko vratim na pse, moj ima 8 godina, i vrsta je lagotto, imaju dlaku ko pudlice tako da se uopce ne linja. Ne smije ici na kauc ni na krevet, ali tako je od prvog dana. Nitko mi se nije nista usudio reci za njega, vjerojatno znaju da im to ne bi bilo pametno🤣🤣. Inace, ja na godisnjem, tako da jos lezim u krevetuuu...divnoo...i odbrojavam do sljedeceg tjedna kad cu prvo na pregled, pa na more za one sve praznike!
Jutro cure 🖐🏻
Ja sam se jedva ustala, ali sam se natjerala radi kujice. Baš mi je bilo žao jučer u šetnji. Kasno smo se ustale i ne znam kojoj od nas je teže pala šetnja i vrućina 🌞
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Lavice 🤞🤞🤞🤞da bude sve savrseno uredno!
Meni je zao sto mi nemamo svog psica, al posto smo mi bili do zadnjih 6 mjeseci vise na putovanjima nego doma nije imalo smisla imati psica doma o kojem bi svi vodili racuna osim nas. Al zato redovito cuvam maminog i sestrine pa nadoknadimo to. I svi ti psici me obozavaju i ja njih tako da mi ne pada napamet da imaju neka organicenja kad dodje beba. Uvijek će biti dobrodosli. Najsmjesnija mi je sestrina sogorica kad dodju kod moje sestre mora pse izbaciti u dvoriste jer da ne bi sto maloj od 7 mjeseci nastetit zdravlju, a sta je najbolje zenska pusi sa malom u narucju, dok se voze u autu sve zatvoreno ona uredno dimi. To uopce ne steti maloj nego psi bijeli ko snijeg
Grizli naprosto obozavam takve pametnjakovicke 👿
I sama sam pusac (mada sam ih se sad odrekla u rekordnom roku!) i mm pusi i svi oko nas puse al se zna da se u kuhinji pusi!! Jedna moja frendica ne da pusit nigdje a kako zive u stanu pusilo bi se na ulazu ispred stana i ja ju u tome potpuno podrzavam...oni su svi nepusaci i tko sam ja da sad dodjem u goste u njihov dom i negodujem. Isto tako kad bi ona dosla k nama bilo joj je normalno sjedit pored mene dok si zapalim. Svatko ima svoje i to treba postovati. Tako da ova pametnica koja ne da psima blizu a uredno dimi po djetetu je bas bistra osoba...nema sta🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji