Jutro cure. Mene oduvijek bestije vole vise nego druge i svima je ok sjediti sa mnom vani. Mene ispikaju komarci ko ludi a nj8ma nista 😢.
Za ogtt mi je ginicka dala papir za pripremu.
-24h prije zabranjena fizicka aktivnost(plivanje, teretana, voznja biciklom), ne piti sokove nego vodu.
-Vecer prije testa, poslije 23h zabranjen unos hrane i pica. Samo obicna voda.
-u jutro nema hrane ni poca osim ob vode,nema pusenja.
-u lab nataste
-polako u malim gutljajima popiti casu glukoze u vodi
-tocno 60 i 120 min nakon sto popijete glukozu, javiti se u lab na drugo i trece uzimanje krvi
-tijekom testa zabrana konzumacija hrane i pica, pusenje i teza fizicka aktivnost
-nakon treceg uzimanja krvi (120min) dozvoljena i preporucljiva konzumacija hrane i pica.
Ja planiram mozda sutra ujutro na ogtt. Zanima me nesto...vidim da se tamo vadi i krv osim sto pijes tu glukozu. Ja svakako imam uputnicu da izvadim krvnu sliku, pretpostavljam da to sve sutra mogu obaviti?
Urin ne treba?
Sto se grceva u listu tice, mene u snu ta bol zna probuditi, spasi me kad ustanem na tu nogu i bol tad prodje...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
juroo cure i hvala Vam 😊♥️ jee doma smo
aali 😂 kako ja imam problema sa zubima oduvijek
upala je prebacila i na zub pa sam nateknuta na desnoj strani lica ko mali hrcak izgledam al bar ne boli vise i uz antibiotik ce proc .
sreetno cure danas na pregledima
nas je prekosutra i jedva cekamo ♥️
Jutro curke! Nadam se da ste bolje svi. Baby D baš mi žao,valjda će to otici čim prije!
Ja sam jučer bila sa svojim curama na rodjendanu i jelo se poprilicno i sad stanem na vagu i naravno kila vise nego pred par dana (dvije više nakon mjesec dana)😂🙈 I to se nakrkam dan prije pregleda🙄 super..
Netko je pitao za pranje robice ... ja sam je prala i peglala u prvoj T tamo sa 33-34 tjedna,meni nema smisla da mi stoji dva mjeseca roba u ormaru samo prašina pada po njoj a htjela bi da mi je troška (kolko može biti). Netko ne pere do samog kraja,Netko par mj prije...svega ima. Znam samo da sam tipa 3-4 tjedna prije oprala navlaku od jajeta, posteljinu za kinderbet i za kolica i prekirla sve s plahtom.
Iva ako se ne varam ti si pitala kako doktor zna da će beba uraniti ja nekako ne vjerujem u to. Kolike znam da su bile na mirovanju i da sunce otvarale pa su prenijele i išle na indukciju ili carski. A pogotovo sa 29 tjedana da najavi da ćeš ranije roditi...mislim da to samo dragi Bog zna.

Pricate o kilama.. jel moguce da sam u mj.dana dobila 3 kile?? Bar ti tako doma vaga pokazuje, a sutra cu jos tocno znati na pregledu. Znaci sa 15tj 46kg, a sad 49.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ja isto moram sljedeci tjedan na ogtt. Ovaj tj idem opet na sluzbeni put pa ne stignem. Bas me toga strah. Svaki dan kazem da vec moram krenut na dijetu i svaki dan zabrljam. A bude mi 5,3 na taste kad si doma mjerim.
I prijavila sam se u 10 mj na trudnicki tecaj u petrovu. S obzirom kolko nas je u grupi, mozda nekog i sretnem 😁

Cure sretno svima na pregledima i drzim fige da sve ove boljke sto prije produ 🤞😉

Iva aad mi palo napamet jesi ti rekla da kad stavljas utrice koristis jednokratne rukavice? Ako da, da ti nije mozda od njih iritacija.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji