Nasty hvala ti😘
Joj ja sam se jucer tako prepala ritanja mog malca, nije me nikad tako jako udarao, bas mi je bilo nelagodno...
26.sam tjedan i razumijem da i on raste, al to je bilo bas bas boksacki😣
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Dobro jutro svima 😊 eto ima i kasnoranioca 😂 angie jedi sve normalno, samo nemoj navecer kasno i to je to. Ja moram pitati u cetvrtak svog doktora za ogtt, nije mi nis jos spomenuo. Mislim da se moze do 28. tjedna raditi.
Mrgud moj ti je isto mali divljak 😂 bili smo u petak na srebrnjaku na ultrazvuku srca i rekla je doktorica da je to mali fighter jer je skakao ko konjic svaki put kad mu je zasmetala sonda 😂 inace je stalno u prvom planu pokazivao raskos tak da sad nema sumnje da je decko 😂
Jest cu ja sve normalno samo cu ranije vecerat i to je to 😉
Ja prijavljujem prvu forumsku kavu...Cima i ja obavile svoje, ostale bi mi jos klafrat da se ja nisam sjetila da moram djetetu po opremu za logopeda 🙄🙈
Cima je legenda... 😉
Pricate o kilama.. jel moguce da sam u mj.dana dobila 3 kile?? Bar ti tako doma vaga pokazuje, a sutra cu jos tocno znati na pregledu. Znaci sa 15tj 46kg, a sad 49.
Ja sam u tri tjedna dobila 3 i pol a do onda po pol kg svaki pregled
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Losa slazek se za secer nataste. Meni se to dogodilo bila vecer prije na rodjendanu i jela meso, krumpir, kolace i torte i voca jos. Proslo mi 7h do vadjenja i imala nataste 5.4 i sibnuli me odmah na dijetu. Dok se nisam pozalila da peevise kg gubim pa me poslali opet vaditi od onda secer prakticki nije preko 4.8 nikad. Bas sam se zezla bila.
Mrgud dobro došla u klub beba skakavaca! Meni moje isto leti po trbuhu valjda ili vjezba gimnastiku.
Red fox hehehe besraman frajer! 😉
Cure jel kupovala koja kad robicu ilo bar sebi robu u Kik? Pokupila lataloge ispred zgrade i vidim da i oni imaju djecje robe, pa isla na internet i nasla da imaju svasta za bebe. Ja bas i nisam zalazila u tu trgovinu pa ne znam sto ocekivat od kvalitete. Obicno tamo ako idem kupim drndice i dekoracije koje su im stvarno super.
Pricate o kilama.. jel moguce da sam u mj.dana dobila 3 kile?? Bar ti tako doma vaga pokazuje, a sutra cu jos tocno znati na pregledu. Znaci sa 15tj 46kg, a sad 49.
Moguće je, ja od 6tt do 18tt bila na +3,pa sam između 18.i 22.tt dobila još 3 kg, a sad sam od 22.do 25.tt izgubila 2ipo kg. Možda imaš malo i viška vode.
mame od ovog novocefa mi je lose , jel mogu ja pitat gina da me prebaci na drugi antibiotik ..
jer od ovog mi je full lose
Moguće je, ja od 6tt do 18tt bila na +3,pa sam između 18.i 22.tt dobila još 3 kg, a sad sam od 22.do 25.tt izgubila 2ipo kg. Možda imaš malo i viška vode.
E u tim tjednima sam i ja natukla 3 i po kile
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Zoerazmisljala sam i ja o canestenu jer sam ga prije par god koristila i sve je proslo kao sto si i ti rekla kroz par dana… no neznam dali se smije koristit kao dosta je agresivan… no ako ovo ne upali svakako cu pitat u cetvrtak na kontroli dali ga smijem uzet….
Evo vam bisera od mog dragog mm-a … kako sad od zadnje kontrole nije vidio donji dio kazem ja njemu gle u cetvrtak ces morat pazljivo sa britvicom rijesavam prasumu jer imam vjerojatno te gljivice i sve me pece ako se zagrebe i svrbi jako, a on posalje samo pa kako to onda sad izgleda dole jel pljesnivo ili kad kazes da su gljivice u pitanju??? Majko mila upisala sam se skoro… neznam sad jel stvarno tako bedast ili me samo pokusava nasmijat u cijeloj ovoj situaciji 🤣🤣🤣🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Pljesnivo 😂😂😂😂😂😂😂
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja gdje god dodem da bi kupila nešto za bebu a tako i za samu sebe gledam sastav.ako nije 100 posto pamuk ili u jako visokom postotku pamuk onda ništa...da se naći pamučnog u kiku. Obicno ono ful mekano bude poliester..eto samo pripazi da je sto vise pamučno..makar slatko izgleda to od poliestera ali nema sanse
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji