Ivanakon terapije rojazolom si uzmi acidosalus vaginalete. Meni osobno svrbe ko kuga, al super su za dole, boljih nema.
Bome da, samo sto meni uopce ne smrde, naprotiv. Isto sam prvo stavljala i mazala rojazol i nakon toga acidosalus.. pa se nadam da su gljive baj baj. Iako nisam imala nikakvih tipicnih simptoma bile su na zadnjem pregledu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Bok curke! I ja ću na OGGT vjerojatno u srijedu ako se dočepam uputnice. Napisao doktor da radim i UK. Vidim da ste pisale da se urin daje prije bockanja na OGGTu. Jel to onda sve odjednom ili moram posebno nositi urin u laboratorij?
Lorija, pregled mi je 24.9. pa me možeš ubaciti na listu :)
Btw. kako ste namjestile ova odbrojavanja ispod? Vidim da ima 'Insert a Quote', al ne izgleda mi baš kao da je to to :P
Iva 😂😂😂😂🤭🤭 plijesnjivo? Muz ti je legenda!
Hvala za savjet bas budem skicnula kad budem tamo onda. Na internetu izgleda bas zgodno svasta imaju.
Da da i inace gledam sastav odjece, a za bebu sam jucer u c&a maltene analizu odradila da budem sigurna pa sam uzimala one na kojima je visila cedulja bio cotton. Za bebili samo najbolje. Iako ima slatkih stvari i od poliestera al to ki izgleda ko da koza ne dise, to ni na sebi ne volim
Jutro curke! Danas mi je pregled u 15:00 i jedva čekam! Mrgud - mi se onda vidimo u Petrovoj na trudničkom tečaju, zabilježila sam se za ovaj što počinje 15.10. Cure, ja znam da je beba sad bitnija od ičega na svijetu, ali ja se sad toliko borim sama sa sobom - na poslu imam užasnoooo puno posla, između ostalog i jer odlazim i žele svi da sve riješim prije nego li odem. Ubijam se fizički, odmah od ujutro imam žgaravicu i baš me opterećuje. Bit će i meni teško, jer nisam sama u ovom poslu i gradimo ga uspješno duže vrijeme. Kolege s kojim radim, jedan je ful suportiv i sve super, a drugi koji nam i je nadređeni, i znam ga 15 godina i super smo si, kao da je podsvijesno ljut na mene jer ga ostavljam i baš se i ne ponaša najljepše prema meni. Sad mu odjednom stalno nešto ne valja i ljut je kao jer nisam ranije nikog počela pripremati da me zamijeni - a nisam, jer se nismo dogovorili tko će to biti. Na kraju, sad uhodavam dvije cure koje će me mijenjati, a inače imam tim od njih 7 koji mi stvarno lijepo funkcioniraju i sad su mi isto divni. I dođe mi da danas kažem doktorici nek me stavlja na to čuvanje i baš me briga - novci će se već nekako pronaći (s obzirom da je to meni i razlika u primanjima). A opet, super se osjećam, volim svoj posao i glupo mi je ići ranije kad ne moram...Sva sam izgubljena...
Baš me naljute takvi ljudi.
Ako ćeš ostajati na poslu napravi to zbog sebe, nekima treba da su u akciji i da im je dan dinamičan. Ali ako osjecaš da ti to sve počinje biti previše nemoj se dva puta mislit. Bez imalo grižnje savjesti možeš otići na čuvanje i paziti na sebe i svoju bebicu. Užasno je kada se na trudnice gleda ružno jer 'kako mogu tako neodgovorno usred posla zatrudnjeti'. Ljudi koji tako razmišljaju su materijalisti koji ne znaju cijeniti obitelj i ne trebamo krojiti svoj dan po takvima.
I ja radim i planiram raditi do kraja ako bude sve u redu, ali na svu sreću imam super šefa i super tim koji su sretni zbog ovakvih stvari.
Bok curke! I ja ću na OGGT vjerojatno u srijedu ako se dočepam uputnice. Napisao doktor da radim i UK. Vidim da ste pisale da se urin daje prije bockanja na OGGTu. Jel to onda sve odjednom ili moram posebno nositi urin u laboratorij?
Btw. kako ste namjestile ova odbrojavanja ispod? Vidim da ima 'Insert a Quote', al ne izgleda mi baš kao da je to to :P
Ja sam isti dan kad sam isla na ogtt dala urin u mikrobioloski labaratorij. Prvo sam obavila ogtt i nakon toga dala urin. Ujutro se rekao je popiskila Aliu posudicu, zacepila i u torbu. meni je ginekolog rekao da mogu odma dat urin pa za par dana ogtt..niije uopće bitno da mora biti isti dan..ali eto ja sam se htjela riješiti da ne nahodavam svaki dan....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Kliknes na nečiju traku i otvorit ce ti se stranica lilypie...Pregnancy>days and weeks>kazes da se neces registrirati>select full size thicker>odaberes ispod scene option koji hoces i kliknes na njega i zatim na slider kliknes>odaberes kaj bi, kakvu bebu, rodu itd i opet odaberes i ides na details...u previewu ces vidjeti kako ti to izgleda. Pojavit ce ti se pitanje Expected Due Date i tu upises kada ti je termin, nakon toga u Optional text above the ticker: napises sto hoces, ja sam npr napisala Jakov....nakon toga odes na Save!
Imas ponuđeno gore websites emails forums i ti kliknes na forums i onda na pseudohtml i ispod se pojavi link koji kopiras...
Odeš na svoj profil tj kliknes na ikonu svog profila i onda na Vidi moj profil, ides dolje i upises link koji si kopirala u potpis i spremi.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro curke! Danas mi je pregled u 15:00 i jedva čekam! Mrgud - mi se onda vidimo u Petrovoj na trudničkom tečaju, zabilježila sam se za ovaj što počinje 15.10.Cure, ja znam da je beba sad bitnija od ičega na svijetu, ali ja se sad toliko borim sama sa sobom - na poslu imam užasnoooo puno posla, između ostalog i jer odlazim i žele svi da sve riješim prije nego li odem. Ubijam se fizički, odmah od ujutro imam žgaravicu i baš me opterećuje. Bit će i meni teško, jer nisam sama u ovom poslu i gradimo ga uspješno duže vrijeme. Kolege s kojim radim, jedan je ful suportiv i sve super, a drugi koji nam i je nadređeni, i znam ga 15 godina i super smo si, kao da je podsvijesno ljut na mene jer ga ostavljam i baš se i ne ponaša najljepše prema meni. Sad mu odjednom stalno nešto ne valja i ljut je kao jer nisam ranije nikog počela pripremati da me zamijeni - a nisam, jer se nismo dogovorili tko će to biti. Na kraju, sad uhodavam dvije cure koje će me mijenjati, a inače imam tim od njih 7 koji mi stvarno lijepo funkcioniraju i sad su mi isto divni. I dođe mi da danas kažem doktorici nek me stavlja na to čuvanje i baš me briga - novci će se već nekako pronaći (s obzirom da je to meni i razlika u primanjima). A opet, super se osjećam, volim svoj posao i glupo mi je ići ranije kad ne moram…Sva sam izgubljena…
Zivicraju me ljudi koji se prema ženama koje su trudne odnose ko da su napravile smrtni grijeh...a događa im se najljepša situacija u zivotu....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja vas u zadnjih par dana samo citam, zabavljam se i smijuljim
Ja imam pregled 27.9, raditi cemo veliki Anomaly scan i potvrditi spol, za sad kaze da je curka.
Sto se tice kila, ja sam krenula sa 55kg, u prvim mjesecima izgubila -2kg zbog mucnina i danas stala na vagu i 55.4kg nazad sam.
P.S. u Mulleru u utorak, sutra -15% off na sve za bebe
Mustra bas mi je zao da ti je takva situacija. Probaj ne uzimat k srcu, kolko god je to tesko. Ja isto planiram radit i zavrsit sve poslove al stvarno imam situaciju da me svi podrzavaju. Probaj nekak pricat s tim nadredenim ljudski, da shvati da ti radi nepotrebni stres.
I vidimo se u petrovoj 😜
Sortiraj odgovore
Najstariji