ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    16. Rujan 2019. 08:13

Meni je sutra krajnji rok da ga obavim jer 19-og idem ginicki 🙈

Aristea
    16. Rujan 2019. 08:27

Dobro jutro svima! Nadam se da ce vama koje imate tegobe to brzo nestati. 🤞🏼 Sretno na pregledu mustri,Lavici 27 i PetriB. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    16. Rujan 2019. 08:29

Angie ja sam jela skroz normalno i slatkoga cak...uglavnom najbolje 12h prije vađenja ništa ne jest. Kod nas u nasoj bolnici je pisalo 12 sati na tašte...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

kl1v
    16. Rujan 2019. 08:32

Jutro cure. Mene oduvijek bestije vole vise nego druge i svima je ok sjediti sa mnom vani. Mene ispikaju komarci ko ludi a nj8ma nista 😢.
    Za ogtt mi je ginicka dala papir za pripremu. 
    -24h prije zabranjena fizicka aktivnost(plivanje, teretana, voznja biciklom), ne piti sokove nego vodu.
    -Vecer prije testa, poslije 23h zabranjen unos hrane i pica. Samo obicna voda.
    -u jutro nema hrane ni poca osim ob vode,nema pusenja.
    -u lab nataste
    -polako u malim gutljajima popiti casu glukoze u vodi
    -tocno 60 i 120 min nakon sto popijete glukozu, javiti se u lab na drugo i trece uzimanje krvi
    -tijekom testa zabrana konzumacija hrane i pica, pusenje i teza fizicka aktivnost
    -nakon treceg uzimanja krvi (120min) dozvoljena i preporucljiva konzumacija hrane i pica.

mala.le.90.
    16. Rujan 2019. 08:41

Ja planiram mozda sutra ujutro na ogtt. Zanima me nesto...vidim da se tamo vadi i krv osim sto pijes tu glukozu. Ja svakako imam uputnicu da izvadim krvnu sliku, pretpostavljam da to sve sutra mogu obaviti?
    Urin ne treba?
    Sto se grceva u listu tice, mene u snu ta bol zna probuditi, spasi me kad ustanem na tu nogu i bol tad prodje...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

kl1v
    16. Rujan 2019. 08:45

Nisam uspjela sliku poslati pa sam prepisala

16. Rujan 2019. 08:49

juroo cure i hvala Vam 😊♥️ jee doma smo
    aali 😂 kako ja imam problema sa zubima oduvijek 
    upala je prebacila i na zub pa sam nateknuta na desnoj strani lica ko mali hrcak izgledam al bar ne boli vise i uz antibiotik ce proc . 
    sreetno cure danas na pregledima 
    nas je prekosutra i jedva cekamo ♥️

Lavica27
    16. Rujan 2019. 09:05

Jutro curke! Nadam se da ste bolje svi. Baby D baš mi žao,valjda će to otici čim prije!
    Ja sam jučer bila sa svojim curama na rodjendanu i jelo se poprilicno i sad stanem na vagu i naravno kila vise nego pred par dana (dvije više nakon mjesec dana)😂🙈 I to se nakrkam dan prije pregleda🙄 super..
    Netko je pitao za pranje robice ... ja sam je prala i peglala u prvoj T tamo sa 33-34 tjedna,meni nema smisla da mi stoji dva mjeseca roba u ormaru samo prašina pada po njoj a htjela bi da mi je troška (kolko može biti). Netko ne pere do samog kraja,Netko par mj prije...svega ima. Znam samo da sam tipa 3-4 tjedna prije oprala navlaku od jajeta, posteljinu za kinderbet i za kolica i prekirla sve s plahtom.
    Iva ako se ne varam ti si pitala kako doktor zna da će beba uraniti ja nekako ne vjerujem  u to. Kolike znam da su bile na mirovanju i da sunce otvarale pa su prenijele i išle na indukciju ili carski. A pogotovo sa 29 tjedana da najavi da ćeš ranije roditi...mislim da to samo dragi Bog zna.

Lavica27
    16. Rujan 2019. 09:06

Troška-friška🙈

Omerta
    16. Rujan 2019. 09:09

Pricate o kilama.. jel moguce da sam u mj.dana dobila 3 kile?? Bar ti tako doma vaga pokazuje, a sutra cu jos tocno znati na pregledu. Znaci sa 15tj 46kg, a sad 49. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.