ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    16. Rujan 2019. 06:13

Dobro jutro svima..a jeste sve poranile danas 😁
    Sretno tko ide na pregled!
    Angie i meni to između smeta pogotovo kod sjedenja jer isto dosad nisam imala sisa pa nisam ni navikla da mi se preklopi 😂😂 Cak sam primjetila da mi nekad ak duze sjedim ostane i crta a ne nosim grudnjak po doma.

MaRe
    16. Rujan 2019. 06:20

Losa bolje i kapati da izađe van nego da ti se to na pluća slegne jer si onda u banani. I ja sam si obavezno sad zadnji put kad me uhvatilo prije spavanja kapala jer sam osjetila kak vec ide prena plućima i da me kasalj hvata.
    Uff mene je preksinoć nešto ugrizlo prije spavanja,mislila sam da je komarac pa nisam gledala,kad jucer pogledam a jedno 5 cm ispod sise imam crvenu fleku ko pol dlana..pojma nemam sta me moglo ubosti..mazem s Fenistilom al sad svrbi za poludit 😑

Točkica37
    16. Rujan 2019. 06:39

Angie normalno sve jedi. Samo.ne iza 20 navece.
    Sretno danas svima

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

annika
    16. Rujan 2019. 06:40

Jutro svima.
    Ja sam budna od pola 5, ne mogu spavati od uzbuđenja jer mi sin putuje u školu u prirodi na tjedan dana. A krepana sam ko prebijena mačka jer je slavio rodjendan i još sam morala na djevojacku kod kumova. Bas sam se narintala i baš sam neispavan.
    MaRe vjerovatno si primjetila da je u našim krajevima invazija buba. Ovo što kažeš može biti i običan pauk

[iimg]

Grizli
    16. Rujan 2019. 06:43

Jutro svima! Trojke na pregledima sretno! 
    Angie ja bas imam jos mali trbuh, al kad se najedem posebno navecer onda me zna boliti taj dio izmedju cica i trbuha. Unutra kao da me osit boli ili rebra ne znam sta tocno al bas onako osjecaj naguranog imam. Pomogne samo ako sjedim ravnih leđa ko daska ili se legnem na leđa, a ni jedno od toga ne mogu dugo. Za ogtt mislim da je najpostenije jesro normalni, jedino pripaziti da prodje najmanje 8,  aidealno 12h od zadnjeg obroka do prvog vađenja. Tako ces znat pravo stanje, drzat dijetu i dobiti neki nalaz koji neznas dal je tocan ili ne meni i nije neka fora. 
    Lunica ne zamaraj se za kile, ppkusaj jesti cesce nesto sitno i sve ce biti u redu. Nekoliko mojih poznanica je imalo problema sa prehranom u trudnoci tako da ocito kako koja od nas dobije nagradu. Nadam se da ce ti uskoro biti ipak lakse. 
    Losa meni umjesto Operila puno efikasnija je i vise pomaže obicna fizioloska. Kupis spricu 5ml stisnes u nosnicu, dok drugu drzis zatvorenu. Kad obe tako isperes pustis malo i onda ispuses nos. Ja sam prije imala kronicne upale sinusa nis nije pomoglo. Od operila mi samo oticala sluznica da sta sam vise spricala to se brze cepio nos. Sa ovim rijesila se svih problema sa sinusima. Je da je neugodan osjecaj posebno na pocetku al meni pomaze jako. A ne bi bilo lose ni da odes do dr da te poslusa kad ti vec toliko traje. 

Angie1205
    16. Rujan 2019. 06:53

Tnx cure😊 nisam mislila sad ono nejest bas nista, al sad da se natrpavam...necu. 
    Ionako mi slatko ne pase bas od pocetka trudnoce mada znam da nije samo do toga da poraste secer. Ugl jedem normalno pa kak bude 😬
    To za cicke, bas ovo sto ti Grizli kazes, il moram lec na ledja a onda sam ko kornjaca, ili sjedit ko svijeca a to je meni nemoguca misija duze od 2 minute. Veli mm da se moram priviknut na vece cice, nema mi druge 😂

MaRe
    16. Rujan 2019. 07:00

Annika da,bas uzas i sve idu na mene 😂 Sjedimo nas troje vani,njima nista a meni jedno 15 plikova od komaraca 😒 I ja sumnjam na pauka ili cak onog glupavog leteceg mrava jer se bas vidi mjesto uboda.
    Jučer bili vani na rostilju,nikom nista a mene napale one prozirne musice sto pece ko vrag kad ugrizu 😂😂 Moram nabavit pčelarsko odijelo i ne izlazit iz njega hahah I jos dok smo jeli bas meni u tanjur uleti ni manje ni vise nego smrdljivi martin 😂😂😂 Prisjelo mi hahaha

samonezelje
    16. Rujan 2019. 07:11

Jutro! Angie ja sam bas sinoc skuzila kak su se i meni cike pocele preklapat.. i bas mi se znaju tak oznojit odispod.. cak su mi neka 2 pristica izbila odmah jucer. Zakljucila sam da mi je gore ak nemam grudnjak (jucer ga nisam opce nosila jer sam bila doma), jer on bar upije ak se oznojim, tak da od sad namjeravam nosit grudnjake i po doma.
    Mene pak napao niz dermatoloskih boljki.. pocelo me u subotu svrbit stopalo a jucer nasla da imam od gore neki bezbojni osip koji svrbi za poludit..zna netko?
    I neki madez na nadlaktici me svrbi jako i ko da se izbocio a prije je bila samo pigmentna tockica. I jos me muci onaj papilom ispod pazuha jer mi ga majica trlja stalno. 

• lucille9
    16. Rujan 2019. 07:51

Dobro jutro curke!! Evo, novi tjedan je pred nama, nadam se dobrih vijeti!
    I na mene idu beštije svih vrsti; inače jače odreagiram na ubode no sada u trudnoći moje noge su bile toliko ispikane i izgrebane da su se ljudi zgražavali.
    Što se tiče OGTT, glaqdovali ili ne da ranije, rezultat će vam biti približno isti.

Curke, evo ja sam u 30TT, zanima me kada ste ili ćete poćeti prati odjeću za bebače te gdje ste to pohranile? Planirate li ponovno prati veš?

tinika
    16. Rujan 2019. 07:51

Evo samo da se javimo da je nasa curka 462 grama u 22 tt.kolko su vase bebice?
    I zanima me kada cete poceti prati.odjecu za bebicu?hvala
    Sljedeci pregled nam je 03.10.i tata ce prisustvovati, sada je bila buduca baka,moja mama.suze su joj samo isle 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.