Dobro jutro! Ima budnih uvijek 😬
Mm me zbudio jer je danas bas rano morao ustati, malac se raskakao i nema sanse da se vise nariktam za spavanje. A ionako bi za pol sata morala ustat. Curke su mi ovaj tj ujutro u skoli...veselje 🙈
Da pitam vas s malo vecim busama...jel vas zulja ono izmedju cicki i trbuha? Meni se cicke (do sad kao da ih nisam ni imala!) preklope prek trbuha onak kad sjednem i onda jos ak malac iznutra radi akrobacije bas me boli taj predio i smeta, ak je toplije malo zna mi se taj dio i oznojiti cak....jel jos nekome tako ili se pretvaram u buhtlu??
Evo mene s grcom 😬 joooj koji ruzan osjecaj u snu kad uhvati grc u listu. 😤 😤😤
I sad me boli,bice dobio sok 😑
Jutrooo svima. Ovo je donekle i pristojno vrijeme ☺
Sretno danas s pregledima curke!! 🌸
Baby super pa si doma po tvojoj zelji. ☺ Kako si?
PREGLEDI
16.9.- mustra
16.9.- Lavica27
16.9.- PetraB
17.9.- lorija
17.9.- Grizli
17.9.- Omerta
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
19.9.- Angie1205
19.9.- Jaivanpa
19.9.- sofio9
19.9.- iva4
19.9.- Red Fox
20.9.- Lala27
23.9.-lucille9
23.9.- Kengurica
23.9.- Zoe27
24.9.- Simbalija
24.9.- Dalindas
24.9.- ena10
25.9.- Sarita15
26.9.- Jaivanpa
26.9.- Thinkpink1
26.9.- DeeSB
26.9.- Nasty
27.9.- aarauch
27.9.- Tockica37
27.9.- PetraB
30.9.- Seni1985
30.9.- Reserved123
30.9.- crnokosa
30.9.- Nita9999
30.9.- ivikii
1.10.- piba7
1.10.- Nita9999
2.10- Annika
2.10.- valentina
2.10.- Flower
3.10.- Sarita15
3.10.- Juno
3.10.- DeeDee
3.10.- Nasty
4.10.- kl1v
4.10.- C1M4
7.10.- Goga_V
9.10.- mikio
14.10.- C1M4
15.10.- Samojed
29.10.- mrgud_zg
Lorija mene to uzasno boli kad me uhvati al onda zbudim mm da me potegne za palac te noge i prodje u sekundi...probaj 😉
Hvala Angie ali upravo je otisao 😁
Sljedeci put reci cu mu tako, sad je samo malo masirao list. 😉
Ja sam se zadnji put doslovno sakom lupala u list i urlala koliko me boljelo...ne moram ni reci da sam zbudila sve u susjedstvu, mislili valjda da radjam 🙈
Al cim me mm “potegnuo” je proslo 🤪
Ajmo savjeti...sutra ujutro idem na ogtt, da danas jedem normalno ili?
Lunica ja sam na proslom pregledu bila +3 kg no kako sam vec danima prehladena, ne mogu jest, pa sam pala kilu-dvije. Inace, opcenito jako slabo jedem jer mi nista ne pase. Doslovno se moram prisiliti da nesto jedem. Tako mi je od pocetka. Ja sam usla u trudnocu s plusom kila pa si mislim da se to organizam sam pobrine da se ne udebljam previse.
Jos uvijek sam prehladena. Sad me prestalo bolit grlo i sve mi na nos otislo. Lose spavam,nista mi nema okus... uzas. Pijem hrpe caja s medom i limunom, jucer sam cak pojela rezanj cesnjaka no nista ne pomaze 😫 Kao da mi se iz nosa cijedi na grlo i nocu me tjera na kasalj pa i lose spavam 😫 Znaju mene tako prehlade uhvatiti i obicno sam ja to uz MaxFlu za dan-dva rijesila, a kako sad to ne smijem vec me vise od tjedan dana muci 🙄 Navecer nekad kapnem Operil jer mi je zena u ljekarni rekla da mi je opasnije gusit se bez zraka nego kapnut da se odstopa.
Zapamtit cu palac 😀
E ja sam u prosloj trudnoci jela normalno dan prije al u malo manjim kolicinama. Samo izbjegavala kolace,bas se sjecam nedjelja bila.
Nisam za varanje,jedi normalno al procjeni sama koji dio preskociti 😄
Znam za jedno varanje gdje se zenska par dana doslovnooo prigladnila zbog ogtt i opet na kraju na granici bila.
Sortiraj odgovore
Najstariji