kak vi znate jel beba stuca il se mice ovako? ja uopce ne kuzim razliku..
To se i ja pitam. Moja se rola nutra sve u 16 al nemam pojma kad je stucanje u pitanju.. na momente mi onak poskoci cijeli trbuh mozda je to stucanje...
Mislim da je rano da osjetite stucanje,Cima nama pogotovo. Al.kad ga osjetite to nemozete fulati. Ritmicno je i bas je...stucanje.
Poskoči trbuh. Ali tek u kasnijim tjednima.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Onda u redu haha jer ga osjetim da se mice i udarce onako pa sam mislila da ne znam to razlikovat, da je isti osjecaj😅
E Iva pa sad mi je palo na pamet...zakaj ste vi još uvijek tamo kad ti nemoras više strogo ležati?
E Iva pa sad mi je palo na pamet…zakaj ste vi još uvijek tamo kad ti nemoras više strogo ležati?
Jer se mm boji da se ponovo nesto ne desi… doma mi stvarno nema ko uskocit u pomoc jer zivimo 50km od zagreba prema sisku, a on radi u varazdinu,relacija boli glava,a na susjede se bas i nemogu oslonit :/
Mislim da ti možda više škodi nemir koji ti to donosi, nego da si sama, pa u krajnjem slučaju nazoveš uber ako je baš nešto. Meni zlo dođe to povremeno a kamoli svaki dan. 🤷♀️
E Iva pa sad mi je palo na pamet…zakaj ste vi još uvijek tamo kad ti nemoras više strogo ležati?
Jer se mm boji da se ponovo nesto ne desi… doma mi stvarno nema ko uskocit u pomoc jer zivimo 50km od zagreba prema sisku, a on radi u varazdinu,relacija boli glava,a na susjede se bas i nemogu oslonit :/
A realno ono neki dan kad je bio na na poslovnom putu a ti si nešto krvarila /smedjarila opet ti nije imao ko uskočiti. Kažem jer razmišljam kao njurko, bar ćeš bit u zenu i mirnija a ovako je isti shit.
Aaa ti si s druge strane Save...
Kaj se tice svekrve, ja se slazem sa curama. Radije bi solirala i mirovala makar se ne pomakla tj dana nego da mi netko zvoca nad glavom na svaku.
Nije lako kad ti je sve daleko ali bome jos je teze slusat tude naklapanje i prigovaranje nonstop i znat da te to ceka i sutra i preksutra...ja bi radije radila tjedne spiske muzu da kupi usput ili ode ciljano pa vegetirala sama nego slusala govorancije....ali ipak Iva kraj se nazire a koliko sam shvatila nakon poroda idete kuci svojoj jel?
Nego cure koje vec imate djecu, danas u kaficu sjeli mi nakon setnje do nas beba maleno maleno i sve ok i krene ta nepoznata beba plakati ali bas plakati a meni grudi kao da ce eksplodirat tocno sam osjetila stvaranje mlijeka ko kad sam dojila...uopce nisam ni znala da je to moguce i nisam bas sigurna jel to nesto normalno ili sta..tek sam na pol i sve mi se nesto cini da je malo rano za takve dozivljaje..jel vam se kojim slucajem desilo nesto slicno?
Sortiraj odgovore
Najstariji