Losa uzv dojki untrudnoci bas i nema previse smisla koliko su meni rekli jer ima puno mljecnih zlijezda koje sad ne miruju pa se tesko vidi ono iznedju njih. Al svakako provjeri probaj nazvat pa pitat mozda neki dr imaju neki bolji/napredniji uzv pa mogu i u trudnoci sve vidit
Da da cula sam i ja to no pitat cu sto misle 😊 Nek me barem pregledaju.
Jaivanpa to s dezicem se dogada i moj frendici. Njoj je zbog aluminija u dezicima jer valjda oni blokiraju znoj pa se znaju zljezde upalit. Jesi li probala koristit neki bez aluminija? Jel ako ti se to povuce nakon sta prestanes koristit dezic mozda je to.
Ja i koristim bas bez aluminija radi sigurnostima ali evo dogodi se opet

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa meni mali stuca po par puta na dan i traje onako par minutica … bas sam jucer googlala to stucanje.. kaze da je dobro dok stuca iako je meni to bilo ajme meni pa koliko puta na dan stucas jel sve ok???😓 al navodno da je 🤣
Ja sam se probudila u noci jer sam lezala na boku a on bas tu bio i stucao... Naravno isla sam googlati (#greskabrojjedan) i pise kao moze znaciti problem sa pupcanom vrpcom no jako rijetko. Onda me utješilo sto sam nasla na internetu da su mame pisale da su njihove bebe puno stucale i sve je okej.... Pitat cu jos ginekologa na pregledu..

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo malo o mojoj sveki opet. Stigli oni s puta i svakom nešto donijeli. Meni je kupila dvoje 3/4tajice jer je njoj cijelu trudnoću bilo jako vruće pa da i ja tako nosim. Samo sam se zahvalila i pospremila ih.Ja prešla u duge i ne planiram ih više skidati. Veli kako su za bebicu donijeli pola velikog kofera robice, ali mi to nije donijela jer se to ne radi prije nego rodim. Na to se nisam mogla suzdržati pa sam ju pitala jel to po bapskim vjerovanjima ide tako. Mm je puknuo u smjeh, a svekar joj odbrusio da izvoli to dati odmah da bi znali što imamo i što još trebamo kupiti. Najgore od svega što je većinu robice kupila šogorica i ko za inat kad smo sjedili za stolom nam pisala na mobitel i onak razočarano pita jel nam se baš ništa ne sviđa od robice pošto joj nismo ništa komentirali. Dok joj je mm napisao što je na stvari, i ona je poludila na nju i našpotala ju nek sa svojim stvarima što je kupila radi što hoće, a njezine neka nam izvoli odmah dati. I tako mi danas "došli" po robicu(svekar je zvao mm da mu nešto dođe pomoći), a šogi si je stvarno dala oduška i nakupovala predivne stvari-jednodijelna odjelca, tetrice, krpice za pranje, dekicu, čizmice za nehodače, dudice, sve ljepše jedno od drugog.
Dobra sogi :) moja ni ne prica sa nama a kamoli da bi ista kupila. A to sto sveki misli da se ne daje robicu prije nego se rodi sve su takve…nasi stariji (mame tetke bake strine…) su jos uvijek uvjerene da prije poroda nis ne treba spremat i 39tj je prerano i da mrak moze uci u djecju robicu ako stoji u ormarima i ladicama prije poroda…mislim koma…
Bas sam htjela rec juno bar da netko ima dusu od sogorice!
Sarita piskim na mrak u robici! Totalno zvuci ko neke kaj bi moja pokojna baka bubnula!

Dobar dan zene😁 nisam bas bila aktivna ovaj vikend, ne znam sta se sve izdogadalo tu, ali nadam se da ste sve dobro😁

Jaivanpa ma joj i ja sam to zgooglala al to je stvarno rijetko, a i ima redovne udarce normalne pa si mislim da je sve ok sta se tog tice, taman sam i susjedu srela i kao rekla da mi mali dosta stuca pa je rekla nek se naviknem da je to sve normalno, ali svakako cu i ja pitat gin vezano za to
Hvala na informaciji..i ja cu hehe :) brige su tek počele haha

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Cure normalno je da bebe stucaju moj je stucao bas puno i ko mala beba isto to je sve dio razvoja. Nemojte se stresirat sa "dr." Googleom samo brige u glavi.
Samonezelje eh mrak da opasna je to stvar...ima toga jos...recimo mama od frendice dosla mi vidjet malog negdje predvecer i stoji pod lusterom u verandi, reko ok sta radis, kaze natapa se svjetlom (a dobre smo si full) ja reko nisi punjiva baterija sta ti je udi u kucu vise, ne ona se mora napunit svjetlom da ne odnese mrak bebi toliko sam joj se smijala da sam imala osjecaj da ce mi savovi popucat i dan danas mi to smjesno ali eto neki imaju svoja uvjerenja i nemozes to bas mjenjat
evoo nas da se javimo
Dobili smo Novocef 500 mg i paracetamol za bolove .. sad idem pojest juhice i pravo u krevet
Sarita za to znam...i moji su uvijek govorili da se predvečer i po mraku nikad ne ide u kuću di je mala beba. Kao i ono da ne smije veš ostati vani kad padne mrak xD
Baby super što te ipak nisu ostavili u bolnici..sad samo odmaraj doma.

Omg.. ko zna s cim su meni ko djetetu glavu punili.. cijelu osnovnu skolu sam se mraka bojala!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji