ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Rujan 2019. 12:09

evoo nas da se javimo 
    Dobili smo Novocef 500 mg i paracetamol za bolove .. sad idem pojest juhice i pravo u krevet 

MaRe
    15. Rujan 2019. 12:22

Sarita za to znam...i moji su uvijek govorili da se predvečer i po mraku nikad ne ide u kuću di je mala beba. Kao i ono da ne smije veš ostati vani kad padne mrak xD
    Baby super što te ipak nisu ostavili u bolnici..sad samo odmaraj doma.

samonezelje
    15. Rujan 2019. 12:32

Omg.. ko zna s cim su meni ko djetetu glavu punili.. cijelu osnovnu skolu sam se mraka bojala!  

DeeDee
    15. Rujan 2019. 12:46

reko ok sta radis, kaze natapa se svjetlom (a dobre smo si full) ja reko nisi punjiva baterija sta ti je udi u kucu vise, ne ona se mora napunit svjetlom da ne odnese mrak bebi toliko sam joj se smijala da sam imala osjecaj da ce mi savovi popucat i dan danas mi to smjesno 

Znači zamislila sam si scenu i taj razgovor i umirem od smijeha 😂😂😂😂

Ja nikad čula za to

[/url

• Sarita15
    15. Rujan 2019. 13:29

BabyD super da si kuci krevet odmor i ozdraviti ces 🤞 
    MaRe ja dok nisam rodila nisam cula za to i slicne bisere uopce. Od muza baka je htjela da malog oblacimo u izvrnutu robicu dok ga ne krstimo da ga vjestice ne ureknu a muz joj kaze bako ja nisam krsten uopce sta je pak samnom onda odmahnula zena rukom nista vise rekla nije 😂 ima tih praznovjerja ajmeee 
    DeeDee pa nije nego za smijat se ja se tome dan danas od srca nasmijem 😂😂

Aristea
    15. Rujan 2019. 13:34

iva4

Jaivanpa- joj suti taman se navikla na sve promjene do sada, a sad na sve novitete moram, ali sam si rekla da vise necu googlat toliko jer sam si bas napravila kaos u glavi sa tim i nepotrebnu brigu… od onog curenja plodne vode do sveg i svaceg🤦🏼‍♀️

I ja sam imala danas epizodu umišljanja da mi curi plodna voda a kupala sam se i prala kosu hahah..sva sreća dragi mi odma kaze da ne dramim hahah i tu se zaustavim

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    15. Rujan 2019. 13:37

BabyD 💙

evoo nas da se javimo
    Dobili smo Novocef 500 mg i paracetamol za bolove .. sad idem pojest juhice i pravo u krevet

Odmori hehe :) drago mi je da nisi ostala u bolnici! ❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

samonezelje
    15. Rujan 2019. 14:20

iva4

Jaivanpa tak i meni moj dode i kaze da se smirim i ne dramim da je sve ok🤣🤣

Tak i moj meni veli, al onda ovisno o hormonima taj dan il me smiri il ide napad da me ne shvaca dovoljno ozbiljno.. siromak..

C1M4
    15. Rujan 2019. 14:42

kak vi znate jel beba stuca il se mice ovako? ja uopce ne kuzim razliku..

samonezelje
    15. Rujan 2019. 14:45

Bas sam vidla sad da iduci tjedan Ljekarne Svaljek imaju popust od 16.do 17.9. 20 % na Vichy, a 18.9. 30% i 19.do21.9. 20 % na Uriage. Pa ak uzimate kaj njihovo eto pogledajte si. Ja se jos nisam udostojila ni do Lesnine otic a vidla sam da imaju drzac za baldahin za 99kn.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.