evoo nas da se javimo
Dobili smo Novocef 500 mg i paracetamol za bolove .. sad idem pojest juhice i pravo u krevet
Sarita za to znam...i moji su uvijek govorili da se predvečer i po mraku nikad ne ide u kuću di je mala beba. Kao i ono da ne smije veš ostati vani kad padne mrak xD
Baby super što te ipak nisu ostavili u bolnici..sad samo odmaraj doma.
Omg.. ko zna s cim su meni ko djetetu glavu punili.. cijelu osnovnu skolu sam se mraka bojala!
reko ok sta radis, kaze natapa se svjetlom (a dobre smo si full) ja reko nisi punjiva baterija sta ti je udi u kucu vise, ne ona se mora napunit svjetlom da ne odnese mrak bebi toliko sam joj se smijala da sam imala osjecaj da ce mi savovi popucat i dan danas mi to smjesno
Znači zamislila sam si scenu i taj razgovor i umirem od smijeha 😂😂😂😂
Ja nikad čula za to
[/url
BabyD super da si kuci krevet odmor i ozdraviti ces 🤞
MaRe ja dok nisam rodila nisam cula za to i slicne bisere uopce. Od muza baka je htjela da malog oblacimo u izvrnutu robicu dok ga ne krstimo da ga vjestice ne ureknu a muz joj kaze bako ja nisam krsten uopce sta je pak samnom onda odmahnula zena rukom nista vise rekla nije 😂 ima tih praznovjerja ajmeee
DeeDee pa nije nego za smijat se ja se tome dan danas od srca nasmijem 😂😂
Jaivanpa- joj suti taman se navikla na sve promjene do sada, a sad na sve novitete moram, ali sam si rekla da vise necu googlat toliko jer sam si bas napravila kaos u glavi sa tim i nepotrebnu brigu… od onog curenja plodne vode do sveg i svaceg🤦🏼♀️
I ja sam imala danas epizodu umišljanja da mi curi plodna voda a kupala sam se i prala kosu hahah..sva sreća dragi mi odma kaze da ne dramim hahah i tu se zaustavim
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
evoo nas da se javimo
Dobili smo Novocef 500 mg i paracetamol za bolove .. sad idem pojest juhice i pravo u krevet
Odmori hehe :) drago mi je da nisi ostala u bolnici! ❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa tak i meni moj dode i kaze da se smirim i ne dramim da je sve ok🤣🤣
Tak i moj meni veli, al onda ovisno o hormonima taj dan il me smiri il ide napad da me ne shvaca dovoljno ozbiljno.. siromak..
kak vi znate jel beba stuca il se mice ovako? ja uopce ne kuzim razliku..
Bas sam vidla sad da iduci tjedan Ljekarne Svaljek imaju popust od 16.do 17.9. 20 % na Vichy, a 18.9. 30% i 19.do21.9. 20 % na Uriage. Pa ak uzimate kaj njihovo eto pogledajte si. Ja se jos nisam udostojila ni do Lesnine otic a vidla sam da imaju drzac za baldahin za 99kn.
Sortiraj odgovore
Najstariji