ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    10. Lipanj 2019. 13:15

Meni je moja gin rekla da si slikam s mobitelom ekran, jer nije bilo papira u printeru onom, a njoj se nije dalo šetat u sobu do. Ali sam si ja baš htjela slikicu i zamolila su ju da mi ipak isprinta ako nije problem. Na kraju sam ipak dobila slikicu 🙈🙈🙈 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Lavica27
    10. Lipanj 2019. 13:16

Mangomum,opusti se. Do kraja 6.tj trudnoće beba je velicine 2-6mm. za 6+1 je ovo sasvim uredan nalaz. 
    Takodjer,što znači "lagana"srcana reakcija? Nisu dovoljno brzi otkucaji ili što?

• Mangomum
    10. Lipanj 2019. 13:18

Lavica27

Mangomum,opusti se. Do kraja 6.tj trudnoće beba je velicine 2-6mm. za 6+1 je ovo sasvim uredan nalaz.
    Takodjer,što znači "lagana"srcana reakcija? Nisu dovoljno brzi otkucaji ili što?

Rekla mi je samo sramezljivo srce kuca kao za 3mm velicine to nije nista cudno pa sad sta ja znam znam samo da me pripala ono bas

Lavica27
    10. Lipanj 2019. 13:22

Uglavnom,ne opterećuj se, to je najgore što možeš u ovom trenutku napraviti. Hej,imaš bebicu koja se smjestila na pravom mjestu i vidjela si da srce kuca,što treba više za sreću 😘 Sve će biti dobro!

• Mangomum
    10. Lipanj 2019. 13:24

Lavica27

Uglavnom,ne opterećuj se, to je najgore što možeš u ovom trenutku napraviti. Hej,imaš bebicu koja se smjestila na pravom mjestu i vidjela si da srce kuca,što treba više za sreću 😘 Sve će biti dobro!

Hvala ti puno na utjehi 😍

• Mangomum
    10. Lipanj 2019. 14:20

Grizli jesi bila na pregledu? Ima li jos neko ko je 6 tj da ide na pregled ovih dana mislim da ima al se nemogu sjetit ko?

• AnnA
    10. Lipanj 2019. 14:24

Ja sam danas 6+3 a na pregled idem u cetvrtak

Lavica27
    10. Lipanj 2019. 14:24

Mangomum ja nisam sutra,isto 6 tjedana... drži fige!
    Grizli rifresala sam već što puta stranicu,Čekam i izvještaj🤞
    Livia je u pola 3 mislim,ostale nisam više sigurna🙈

Lavica27
    10. Lipanj 2019. 14:25

Ispravak *ja sam sutra

• piba7
    10. Lipanj 2019. 14:30

Mangomum

Evo mene sa prvog pregleda danas sam po zadnjoj M 6+1tt plod 3mm i lagana srcana reakcija se cuje. Preplasena sam skroz jer mi je rekla da je ocekivala plod od 5mm i narucila me za 7 dana opet na pregled. Utjesite me malo bas me strah

Ne brini, mi smo na prvom pregledu sa 6+2 bili 2,2 mm veliki. I to je po uzv bila trudnoca 5+5. Na sljedeći pregled smo išli nakon 2 tjedna gdje je beba već lijepo narasla i napredovala.
    3mm je sasvim uredna veličina, ne brini.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.