ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leptiric00
    09. Lipanj 2019. 21:37

Inace ide Vam viroza,proljev,povracanje,popite caj komorac,sigurno pomaze ,a sutra si odite po refluksa odlican je,bude ublazilo

• AnnA
    09. Lipanj 2019. 21:47

Hvala :)

• piba7
    09. Lipanj 2019. 22:02

Cure, jel kupovala koja banana jastuk za spavanje, a kasnije za dojenje? 
    Imate neke preporuke?

lorija
    09. Lipanj 2019. 22:32

piba7

Imate neke preporuke?

Imam ja. Odlican je iz Bubamare,ne znam koliko dodje sada,bio je 179kuna ali sam prezadovoljna,stvarno me je lijepo posluzio nadam se da ce opet. Jako mi se svidja sto mu se navlaka skida pa mozes uvijek oprati je i ima vezanje na zavrsecima. Pa bi se zavezala okolo kad bi dojila da mi jedna strana ne bjezi od druge 😁

Red Fox
    10. Lipanj 2019. 00:17

piba7

Imate neke preporuke?

Ej, ja imam sa stranice mali andeo, prezadovoljna sam, uzela sam jos dvije jastucnine ekstra. Taj moj je punjen sa nekom spuzvom, bas ko pravi jastuk. Sad ovisi da li bi radije takav ili sa onim stiropor kuglicama. Na trudnickom tecaju sam cula da je za dojenje bolji taj s kuglicama jer se bolje prilagodi tijelu bebe. Ja taj nisam nikako htjela, ne volim nekak te kuglice u jastuku. Mislim da ti ethereal ima takve sa kuglicama. Inace mi je ta firma super, imaju odlicne vrece za spavanje, jastuke, pelene pa skicnite. 

• misica35
    10. Lipanj 2019. 00:59

Piba ako se smijem ubaciti, obzirom da ne dojim ja bih prodala svoj jastuk, Red castle, antialergijski, kupljen u Choconillas trgovini. Ako trebas javi se slobodno na mail ilijanaz@hotmail.com
    Inace, ja sam sa teme proljece 2019. beba, nama je djecak stigao prije mjesec dana!
    Sretno svima!
    🙏🏻♥️

lorija
    10. Lipanj 2019. 07:36

Jutro cure
    Sretno svima kojima je danas pregled!! 
    Da bude sve u redu i na pravom mjestu.  🙏A ja se nadam da hoce.
    Ocekujemo izvjesca 😁

Angie1205
    10. Lipanj 2019. 07:44

Jutrooo, ja na putu za Petrovu na 1.vadjenje krvi pa picim na Merkur na probir! Drzte nam fige!! 😘

• Tonkica1
    10. Lipanj 2019. 07:51

Angie1205

Jutrooo, ja na putu za Petrovu na 1.vadjenje krvi pa picim na Merkur na probir! Drzte nam fige!! 😘

🤞🤞😘

mrgud_zg
    10. Lipanj 2019. 08:05

Sretno svima danas 🎉🎉🤞🤞 javljajte 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.