ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    10. Lipanj 2019. 14:55

Angie, glavno da je sve ok, slikica će biti. 
    Meni je samo najbitnije da je sve ok, slikat ćemo se kad se upoznamo 
    Šteta što ne može tu na forumu negdje sa strane stajati tablica u koju bi upisale kad imamo pregled, tako da nam je lakše pratiti.
    Kod mene danas na poslu i šefica objavila da je trudna, par tjedana duže nego ja 

Juno
    10. Lipanj 2019. 14:57

Marija2909

Pozdrav svima.. U 6-om sam tjednu.. Vec sam bila na prvom pregledu prije 5 dana i ustanovljena mi je nekakva upala. Mene je jutros zabrinulo jako probadanje u stomaku😣, i iscjedak sa nekakvim komadicem kože kao nakon sto izgorite na suncu tako nekako ali bez krvi ( valjda sam dobro objasnila i oprostite na ovako detaljnom opisu ) . Jel ijedna imala nesto slicno? Mene je to jako zabrinulo a narucena sam tek 19.6 😟

Ja sam ti isto imala takav iscjedak u prošloj trudnoći i probadanja. Za par dana sam išla na ultrazvuk i sve je bilo isto kao i na prvom pregledu.Tako da ne brini. Tek kad sam prokrvarila sam hitno otišla na pregled i dobila Duphastone. Više se odmaraj i sretno

Angie1205
    10. Lipanj 2019. 14:59

Grizli bravooo!! Bebac se ugnijezdio i samo neka nastavi tako lijepo rasti 🥰
    Cure hvala na utjesi, al bas me onako zbedirao kad aam vidjela sa mi priza samo nalaz napismeno i to je to. Valjda jer sam ocekivala i slikicu i da ce vidjet spol mozda, a nije nista od toga, pa sam jos vise u bedu. 18.06. idem svojoj dr ali sumnjam da ce mi ona opet raditi uzv...vidjet cemo. Ak ne...cekamo jos malo pa na 4D/5D uzv i onda ima da mi daju cijeli dugometrazni film i album sa slikama 🙈🙈

TinchiSk
    10. Lipanj 2019. 14:59

Super, Grizli!
    Meni se isto na prvom pregledu ništa nije vidjelo, ali sam imala smeđi iscjedak koji me uplašio i natjerao da odem tako rano na pregled. Najbolje je tko može izdržati pa otići tek iza 7.-og tjedna.
    Ja kad sam došla doktor je rekao da se ništa još ne vidi, ali nije od toga radio neku paniku, samo rekao da dođem za 2 tjedna opet.

Lavica27
    10. Lipanj 2019. 15:00

Joj Grizli baš mi je drago! Čestitke svima,makar je ponedjeljak dobar je dan😁

• Mangomum
    10. Lipanj 2019. 15:05

Grizli

Evo me curke! Sve je super plod uredne velicine za 7tt. Srceko kuca. ❤️❤️❤️❤️ Presretna sam i sva osamucena od svega

👏👏👏👏 čestitkeeeee

• Mari1313
    10. Lipanj 2019. 15:06

tako mi ke drago da je svim curama danas pregled prosao super :)
    lorija ni ja se nisam jos narucila za pregled, vidila bi isto to ostaviti za kraj mjeseca, tada cu biti punih 8tjedana. od simptoma nista jos specifično bas, jedino osjecam da sam na dane nekako bas umorna na kvadrat. kako se ti osjecas? 

• Lala27
    10. Lipanj 2019. 15:08

Grizli

Evo me curke! Sve je super plod uredne velicine za 7tt. Srceko kuca. ❤️❤️❤️❤️ Presretna sam i sva osamucena od svega

Divne vijesti, čestitam, tvoja borba se isplatila, mislim da te mi sve pratimo znajući tvoju priču i sad se radujemo zajedno sa tobom ❤️❤️❤️

Juno
    10. Lipanj 2019. 15:21

Čestitke na pregledima i da je sve super. Kako Lavica27 kaže iako je ponedjeljak, super je dan. Ja odradila svoju smjenu, nešto mi puhnulo u glavu da nazovem šeficu i velim da odlazim na očuvanje trudnoće. Žena mi čestitala i rekla neka si iskoristim cijeli godišnji prije tako da sam od sutra do 01.08. na godišnjem, a onda ću otvoriti komplikacije. Baš sam happy. 

lorija
    10. Lipanj 2019. 15:28

Mari1313

tako mi ke drago da je svim curama danas pregled prosao super :)
    lorija ni ja se nisam jos narucila za pregled, vidila bi isto to ostaviti za kraj mjeseca, tada cu biti punih 8tjedana. od simptoma nista jos specifično bas, jedino osjecam da sam na dane nekako bas umorna na kvadrat. kako se ti osjecas?

Isto tako. Simptoma nemam nekih posebnih,izuzet sto me malo bocne u podrucju jajnika. Umor je takodjer prisutan,toliko da me muz posalje leci da on dovrsi posao u kuhinji 😁💪 ne znam koliko ce ga to drzati 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.