ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leptiric00
    10. Lipanj 2019. 15:40

Čestitke grizli,i ostalim curama,a sad cure uzivajmo u trudnoci ❤️🐣

• ivonna
    10. Lipanj 2019. 15:42

Ja u petak idem na pregled tad cu biti 6+4 pa cemo vidjet sta ce meni reci 😊 ja sam mislila da je to mozda prerano da se cuje srce, ali ocito nije kad vi pisete da ste i ranije isli na pregled i cuje se srce 😊 

mrgud_zg
    10. Lipanj 2019. 16:36

Evo i mene. Sve je super od danas napokon lakse disem 😁. Mi smo po zm 11+3, a po uzv 11+1 sto je vec super jer smo prije 3 tj bili jos manji (dugi ciklusi, pa znaci da beba super napreduje). Nuhalni nabor 0,99. Pao mi kamen sa srca. I cula prvi put zvuk srca. Tad me po prvi put “zasorala” spoznaja da zbilja stize beba 🙈. Isla sam privatno s obzirom da sam poslje isla na panoramu a kod svoje soc.gin imam pregled tek 19.6. I covjek me pokusavao nagovorit da odustanem od panorame jer su svi parametri super i da nek ustedim novce. Ali nisam se dala pokolebat hahaha pa sam otisla svejedno na panoramu. Al nakon ovog pregleda stvarno nekak smirena iscekujem rezultate. Idem za vikend na godisnji i bas sam opustena i sretna 😁
    Cure cestitam od srca svima ♥️ Stvarno sve super vijesti 🎉🎉. A ovo za pregled sa 6 tj je stvarno rano, nemoj brinut. Ja sam dosla sa 5,5 na prvi pregled i zena me pogledala kao kaj si uopce dosla pa nema se kaj vidjet tak rano. Pogotovo al soc gin ima neki prastari uzv. A gle nas danas, veliki smo 4,5 cm 😂😂

Maj4
    10. Lipanj 2019. 16:48

Ajme sve dobre vijesti baš mi je drago 🎉🎉 
    Totalno sam emotivna u zadnje vrijeme, tako da sam cijelo vrijeme bila nestrpljiva kao da svoje nalaze čekam 🙈  sad samo nek nam se svima nastavi ovako lijepo ❤ 🙌🏻 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

ena10
    10. Lipanj 2019. 16:51

Samo da se ubacim u temu.. Nadam se da su sve buduće mame dobrodošle :) 

Čestitke svima u naše ime..  :) :) 

Ja sam prvi puta na pregledu bila kada sam bila trudna točno 7tjedana. Beba je bila jako jako mala, ali se srčeko vidjelo.. 
    Sada je beba otp.11 cm.. Kako doktor kaže ''školska prva trudnoća..''

Termin je 29.11., danas je 15+3 tt. 

Svima želim što ljepšu, i mirniju trudnoću i da uživate u svakoj sekundi! 

• mustra
    10. Lipanj 2019. 16:52

Drage cure, cestitam svima! Puno lijepih vijesti danas, bas mi je drago!! Samo neka i dalje te bebice budu tako dobre i sve bude super! Nadam se samo da ce i sljedeci pon biti tako uspjesan, kad ja idem na pregled!!🤞🤞

Livia
    10. Lipanj 2019. 16:55

Evo i mene! Zabice lijepo rastu, culi smo i oba srca danas ❤️❤️ Jedna beba je i dalje za par dana manja ali prati svoju krivulju rasta pa je to ok. 4.6 i 4.2 cm su. 
    Nuhalni su uredni, sve je savrseno! 
    Jos iduci tjedan Nifty odradimo i kad stigne nalaz nadam se da nema vise strahova. 
    Cure drage, cestitam svima na super pregledima a posebno onima koje su vidjele srceka prvi put danas ❤️
    Lijep ponedjeljak stvarno 😄

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Gogaa_V
    10. Lipanj 2019. 17:17

Cure  drago  mi je zbog vas da vam je sve ok . 🤩🙏
    Ja sam imala  5+6 kada sam isla  na prvi  u.z. I beba je bila 9 mm. Sad  mi to nesto veliko zvuči. 😆 17-og ću imati 8+5 pa se nadam  da ću cuti  srce  koje sam prosli  put samo vidjela bez zvuka. Previse  mi je stresno  sve,  svaki dan neki novi  strah  na bol, peckanje , pa razmisljam , ili tako naletim  na neki post  pa se jos  vise  uplasim... rodica mi kad je saznala da je t.  nakon testica  nije uopste  htjela  ici  na u.z dok nije izasla  iz  prvog  tromjesecja. 😕 i😪😪 i  sve je bilo  ok.  
    Ja i sad brojim dane  do pregleda  jer mi nekako  dugo  svako 3, 4 tjedna  ici  na pregled. Kako ću izdrzati  do 17. ne znam 🤔  

Nasty
    10. Lipanj 2019. 17:17

Cure čestitam svima na super vijestima i urednim pregčedima! Sada samo naprijed smireno i opušteno! Uživajte😍🍀
    Mangomum to ti je skroz uredu za 6tt. Nemoj se sekirati bezveze. 

Gogaa_V
    10. Lipanj 2019. 17:50

Mangomum nemoj se plašiti , vidis  da je kod svake  različito. Ja sam imala jake bolove 5+1 dan i tada je bila  beba  5 mm to su mi na hitnoj  vidjeli , a detaljni pregled kod moje gin za par dana  i porasla  je beba  za jos  par mm. Znaci da svaki  dan igra  ulogu,  i stvarno je razlicito  kod svih. Ne mogu  se sjetiti  s pocetka  foruma  isto  je neko  tako bio  zabrinut  jer se nije ni vidio  plod  pa za 7 dana  sve bilo  ok, vidljivo i uredu. I kod tebe  će biti  sve uredu , vidjeces

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.