ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    10. Lipanj 2019. 08:46

Cure, sretno svima danas, javite sve lijepe vijesti 
    Meni je sinoć bilo toliko zlo da sam mislila da umirem. A ovo mi je već treći put u trudnoći da mi je toliko zlo da samo želim zaspati, a ne mogu zaspati koliko mi je muka. Jedva sam nekako uspjela i sad je ok.
    Ja u srijedu idem vaditi krv za KKS i urin i u 8:30 na Nifty.
    Pregled 18.06., ali radi se UZV i prije Nifty-ja pa vjerujem da ću i u srijedu nešto vidjeti i saznati.
    Kako ćemo izdržati vrućine ovaj tjedan? Ja sam sretna jer sam shvatila da imam dosta haljina u koje ću stati ovog ljeta. Inače 80% vremena sam u haljinama, to će sada biti praktično kad trbuh krene rasti.

Angie1205
    10. Lipanj 2019. 09:02

Evo Petrova obavljen, sad sjeli mm i ja na kavicu pa cemo u Merkur mada sam narucena tek u 11:30 😂
    Al kad sam vec tu necu se vracat doma za Vg.
    Malale meni se trbuscic vidi vec dobra 2 tjedna, al ja sam bas mrsavica pa se kuzi i iz profila i od naprijed 🤪

Maj4
    10. Lipanj 2019. 09:19

Jutro cure 🖐🏻
    Sretno, ajme sam sva uzbuđena radi vas  jedva čekam slikice i dobre rezultate 🤞🏻🤞🏻❤ 
    Ja inače imam malo trbuščića, ali zadnjih dana imam osjećaj da mi se donji dio baš nekako istaknuo, ne znam kako bi opisala to točno 🙈🙈 sad sam 12+6, lakše mi je kad vidim da se i drugima već vidi, znači da si nisam umislila 🤣

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

mala.le.90.
    10. Lipanj 2019. 09:26

Maj4

Jutro cure 🖐🏻
    Sretno, ajme sam sva uzbuđena radi vas jedva čekam slikice i dobre rezultate 🤞🏻🤞🏻❤
    Ja inače imam malo trbuščića, ali zadnjih dana imam osjećaj da mi se donji dio baš nekako istaknuo, ne znam kako bi opisala to točno 🙈🙈 sad sam 12+6, lakše mi je kad vidim da se i drugima već vidi, znači da si nisam umislila 🤣

Haha, nisi umislila😀 ja sam mislila da nece jos biti vidljivo, al eto kad drugi vide, znaci nismo lude😁
    Sreca pa je ljeto i nosimo laganu odjecu, bas smo u dobra doba zatrudnile😁

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Gogaa_V
    10. Lipanj 2019. 09:40

Sretno na pregledima cure. Javite rezultate i sličice.  Sve će biti uredu ❣

Lavica27
    10. Lipanj 2019. 09:42

Maj4 meni je iskočio trbuh u prošloj T u 8.tjednu🙈🙈🙈 Jer je druga bila pa navodno čim je rastegnuto prije se vidi. A u prvoj tako nakon 12 tjedna se već vidjelo i počela sam nositi trudnicke hlače (bila je jesen/zima).

DeeSB
    10. Lipanj 2019. 09:48

Meni se u jutro samo maloo vidi trbuscica a navecer kao sa sam u 4. ili 5.mj a sad sam sredina 8. tj 😂😂😂 ali mozda to ima i neke veze s tim koliko jedem...hmmm... 🤔🤣🤣

L 💛

TinchiSk
    10. Lipanj 2019. 09:54

Definitvno niste umislile da vam se vidi trbuh. Isto i kod mene. Ujutro još kako tako, možda bih samo ja primijetila, ali do navečer... kao da sam 5. mjesec minimalno. Mislim da će sad krenuti baš naglo rasti.
    Iva4, mislim da je optimalno dobiti do 12 kg u trudnoći, ali to sve ovisi o početnoj kilaži. Lakše trudnice mogu i više, one punije manje. 
    Iskreno, jedva sam od mučnina izdržala ovo prvo tromjesečje tako da mi je jasno da sam već sada u prevelikom plusu, ali što sad tu mogu. Probat ću dalje nastaviti zdravije, da ih se ne nakupi previše. U prvoj sam trudnoći dobila 15 kg i sve je otišlo u roku 6 mjeseci bez ikakvih dijeta i gladovanja, a čak nisam ni dojila.
    Dobro, sad sam 10 godina starija, ali vjerujem da ću ih se riješiti kad za to dođe vrijeme.

DeeSB
    10. Lipanj 2019. 09:55

iva4

jutrooo cureee …. sretno svima danas i jedva cekam vidjet vase malisane na slikicama
    ja sam se isla vagat malo prije i od zadnjeg vaganja prije 3 tj dobila sam 3 kg sad sam na 69 i to me jako plasi bojim se da sam se jako udebljalajel zna neko od vas da ne googlam kako ide to sa kilama??

Ja ti nemam pojma kako bi to trebalo ici....za sada imam 1,5 kg vise nego prije 2 tj kad sam bila na pregledu. Iako izgledam kao da sam dobila i vise heheh. Ja inace nisam bas mrsavica, ja bi to nazvala taman 😂 ali dr mi svaki put kaze da moramo razgovarati o prehrani....mogao bi me i na dijetu poslati 😭

L 💛

annika
    10. Lipanj 2019. 09:56

iva4

jutrooo cureee …. sretno svima danas i jedva cekam vidjet vase malisane na slikicama
    ja sam se isla vagat malo prije i od zadnjeg vaganja prije 3 tj dobila sam 3 kg sad sam na 69 i to me jako plasi bojim se da sam se jako udebljalajel zna neko od vas da ne googlam kako ide to sa kilama??

iva, znaš kako kad trebaš dobiti M natekneš i uvijek imaš 2 kg više? možda ti sad tako tijelo zadržalo tekućinu. znam da meni da, i tako mi je i sad. moramo paziti koliko i šta jedemo. u biti u prvom dijelu trudnoće ono što dobijemo je naše, ništa beba ne dobije od toga.

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.