ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mari1313
    10. Lipanj 2019. 08:10

sretno svima danas na pregledima :) lorija jesi se ti narucila za prvi pregled? 

DeeSB
    10. Lipanj 2019. 08:11

Cureee sretno danas!! 😀
    Citala sam vas cijeli vikend al sam bila sva neka mrljava pa mi se nije dalo nista tipkati....evo sad na poslu, u hlacama na gumu....i toliko sam jutros bila gladna da sam si 2 bureka kupila (pojela sam pola jednog, al bitno da sam dva kupila) 😂😂

L 💛

flower
    10. Lipanj 2019. 08:14

Sretno onima koje idu danas 🤞🤞 a i svima koje idu ovaj tjedan 😊... Ja imam pregled 18.6. 🙂

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• piba7
    10. Lipanj 2019. 08:16

Sretno svima na danasnjim pregledima ❤❤
    Čekamo slikice 😊

DeeSB
    10. Lipanj 2019. 08:18

flower

Sretno onima koje idu danas 🤞🤞 a i svima koje idu ovaj tjedan 😊… Ja imam pregled 18.6. 🙂

Ja sam isto 18.6. narucena....tko ce to docekati 🤔😀😀

L 💛

lorija
    10. Lipanj 2019. 08:22

Mari1313

sretno svima danas na pregledima :) lorija jesi se ti narucila za prvi pregled?

Nisam jos. Namjeravam sljedeci tjedan otici naruciti se za kraj mjeseca. Taman ce biti 8-9tt,da obavim i ostale potrebne pretrage do 12-13tt. Tako sam si to zamislila 😂😂 naravno ako bude sve u redu do tada. A ti? Kakvo je stanje s tobom simptomima?

annika
    10. Lipanj 2019. 08:22

jutro svima
    sretno na pregledima. ja sam naručena u 12.45, kako me pere nervoza

[iimg]

Livia
    10. Lipanj 2019. 08:27

Jutro!
    Sretno cure, javite nam lijepe vijesti 🤞🤞
    Ja sam u 14:30, isto me pere nervoza. I sanjala sam gluposti 😑

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

mala.le.90.
    10. Lipanj 2019. 08:32

Ne znam cure za vas, ja sam 12 plus 3 i ljudi me vec pitaju jesam li trudna jer se stomak vec zaokruzio i izbacio. Jucer sam bila na plazi i iz profila se bas moze primjetiti da sam trudna.
    Pregled nam je preksutra al kad vidim da stomak raste i ja sam nekako mirna...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    10. Lipanj 2019. 08:43

Ej cure...ja sam baš uzbuđeno nervozna zbog vas svih danas, kako će tek meni bit sutra...  držim fige, bit će to sve super✌❤ Livia i ja sanjam gluposti ili nemogu zaspat jer imam neke grozne misli koje mi naviru,nemam pojma što mi je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.