Evo mene sa prvog pregleda danas sam po zadnjoj M 6+1tt plod 3mm i lagana srcana reakcija se cuje. Preplasena sam skroz jer mi je rekla da je ocekivala plod od 5mm i narucila me za 7 dana opet na pregled. Utjesite me malo bas me strah
Ja sam na prvi pregled išla sa 5+6, plod je bio 3.7, a po ultrazvuku sam tad bila 6+3, tako da mislim da je to sasvim normalno, meni dr nije ništa slično rekla i sad se sve odvija kako treba. Opušteno 😄
Angie ako te tješi nisam ni ja do sad dobila sličicu. bitno da je nuhalni uredan
ja obavil asvoj pregled- s bebicom je sve u najboljem redu, veličina za 10+5. pokazala mi dr stopala, ručice, želudac, duplje gdje će biti okice, kralježnicu. vidi se srce kako titra i pustila dr zvuk- lupa kao ludo.
izvadili krv za nifty, čekam rez sljedeći tjedan. idući pregled 16.7.
ostale cure sa pregleda gdje ste?
izvagali su mu 59 kg, ja mislim da im vaga ne valja ali dobro
[iimg]
Evo me curke! Sve je super plod uredne velicine za 7tt. Srceko kuca. ❤️❤️❤️❤️ Presretna sam i sva osamucena od svega
Angie i Annika super za uredne preglede 💪 neka je sve u redu,a slicica ce biti. 😁 Angie drugi put zato trazi dvije 😁
Mangomum beba je tu,sve je tu na mjestu. Vrijeme pregleda je takvo da ne moze puno ni reci. Smatram da ce biti sasvim drugacije i jasnije sljedeci pregled. A tek si i napunila 6tt,svaki dan puno znaci zato opusteno. Nemoj se brinuti samo.
I ja sam u 6tt. Ne idem jos na pregled.
Evo me curke! Sve je super plod uredne velicine za 7tt. Srceko kuca. ❤️❤️❤️❤️ Presretna sam i sva osamucena od svega
Cestitaam!! Mislim da je cijeli forum iscekivao tvoj post 😀😀 drago mi je da je sve u redu i sretno dalje!
I svim ostalim curkama cestitam na urednim pregledima! 😘
L 💛
Super Grizli!!! 💪To je najvaznije ❤. Cini mi se da je ostao jos jedno izvjesce od danas 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji