Pozdrav svima.. U 6-om sam tjednu.. Vec sam bila na prvom pregledu prije 5 dana i ustanovljena mi je nekakva upala. Mene je jutros zabrinulo jako probadanje u stomaku😣, i iscjedak sa nekakvim komadicem kože kao nakon sto izgorite na suncu tako nekako ali bez krvi ( valjda sam dobro objasnila i oprostite na ovako detaljnom opisu ) . Jel ijedna imala nesto slicno? Mene je to jako zabrinulo a narucena sam tek 19.6 😟
Dobro je sad mi je lakše. Da da ujutro je ok, ali navecer se sva kao balon napišem, brz obzira koliko jedem. Sad na pregledu me nije vagala pa ne znam koliko sam se udebljala. Morat ću do ljekarne ovih dana, nemamo vagu u stanu 🙈🙈🤣🤣
Marija2909 da otiđeš do gin bez obzira što nisi naručena primit će te ili ju barem nazovi pa reci što se događa, a ako ne stigneš kad ona radi danas onda na hitnu.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
jutrooo cureee …. sretno svima danas i jedva cekam vidjet vase malisane na slikicama
ja sam se isla vagat malo prije i od zadnjeg vaganja prije 3 tj dobila sam 3 kg sad sam na 69 i to me jako plasi bojim se da sam se jako udebljalajel zna neko od vas da ne googlam kako ide to sa kilama??
iva, znaš kako kad trebaš dobiti M natekneš i uvijek imaš 2 kg više? možda ti sad tako tijelo zadržalo tekućinu. znam da meni da, i tako mi je i sad. moramo paziti koliko i šta jedemo. u biti u prvom dijelu trudnoće ono što dobijemo je naše, ništa beba ne dobije od toga.
Iva4 ja sam ti našla neku stranicu gdje upišeš početnu kilazu svoju, visinu i godine i onda ti izbaci minimalan prirast po svakom tjednu trudnoće,maksimalni i optimalan. U prvoj T sam dobila do 20.dr 5kila i brinula se jer mi je prelazilo to optimalno al sam do kraja dobila još 4kile i ukupno sam se iz rodilišta vratila sa +1kg od početne. Tako da,to je individualno,ne brini, pripazi da nije baš često junk food.
Evo meneee!! Ispikana na obje ruke al ziva. Malo razocarana al opet sretna.
Nuhalni nabor 0.9, crl 61 (sto znaci da je bebac veci za 4 dana), posteljica straga, malo nize al nije placenta previa...mada tu me malo splasio al ajd.
Ovo sto sam razocarana...nit sam vidjela bebu na ekranu jer nisam vidjela od 3 glave (dr i 2 studenta) nit sam dobila slicicu 😔
Angie bitno da je sve u redu,slikice ce biti sljedeci put,ostale cure sretno,meni se apsolutno nista ne vidi ,a ja bi tako da mi bar malo trbuscic iskoci ,meni je13+2 nam se da ce se uskoro bar nesto vidjeti :)
Ja sam u 18 tjednu jos uvijek nemam trbuha , kupila si trudničkih par komada odjeće al mi ne pasu
tako da jos uvijek nosim svoje traperice od prije trudnoće ..
bas me zanima kad ce pocet trbuh rasti
a pregled je 26.06
Kao sto su cure rekle, vazno da je sve u redu :) razumijem ja tebe da si htjela vidjeti, al ajde strpiti ces se do sljedeceg puta ;)
Evo mene sa prvog pregleda danas sam po zadnjoj M 6+1tt plod 3mm i lagana srcana reakcija se cuje. Preplasena sam skroz jer mi je rekla da je ocekivala plod od 5mm i narucila me za 7 dana opet na pregled. Utjesite me malo bas me strah
Sortiraj odgovore
Najstariji