ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    09. Lipanj 2019. 19:19

Ja sam totalno neodgovorna, jedem jaja iz centra, pastetu, mesni tu i tamo popijem Coca colu. Jednostavno radim sto mi pase. Bumo vidjeli kako ce sve ispast!

url=https://lilypie.com]

Maj4
    09. Lipanj 2019. 19:42

Grizli hvala 😊

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

mrgud_zg
    09. Lipanj 2019. 19:47

Imam jedno poprilicno glupo pitanje 🙈 za zene koje su radile ove prenatalne testove.. jeste to sve obavljale same? Mislim muz ne treba nis pretpostavljam? Idem direktno u breyer na panoramu pa ne znam dal samo potpisujem pristanak il ima neki razgovor il nes? 🙈

Grizli
    09. Lipanj 2019. 20:23

Angie znas sto ja sam agronom po struci i malo se jezim od rijeci domace jer to vrlo cesto ne prolazi sanitarne kontrole. Nisam bas ljubitelj ni stvari iz trgovackih lanaca. Nekako sam najvise povjerenja stekla u opg-ove koji proizvode stvari za lokalne agroturizme, hotele, trgovine i sl. One koji su certificirani i za koje pouzdeno znam da rade kako treba. Ne kazem da jaja od tvoje svekrve nisu dobra nego ja nemam taj lulsuz pa moram ici na provjereno jer ovi lokalci sa svacim hrane koke i drze ih svakako. Recimo domaci sirevi su nesto sto u zivotu ne bi kupila toliko sam se na faxu nagledala analiza tih sireva da mi slabo dodje na samu pomisao. Treba biti oprezan i sa domacim vocem i povrcem. Cesto ljudi ili primjenjuju previse pesticida pa ima natalozenih otrova i teskih metala u tome, ili pak druga krajnost da uopće ne koriste nikakva zastitna sredstva pa voce i povrce bude puno spora, bakterija, gljivica, plijesni i jajasca zivotinja sto je daleko opasnije od nekog proizvoda koji je minimalno ili umjereno tretirano.
    Stella hahahah sad si me nasmijala! Mislim da se ne smije pretjerivat samo, bar se nadam da je tako ispravno. 

• AnnA
    09. Lipanj 2019. 21:03

Uzasno me boli zeludac i trbuh i sad naravno umirem od brige...

Angie1205
    09. Lipanj 2019. 21:06

Grizli zato ja kad kazem domace onda mislim il je iz vrta moje svekrve ili nekog od obitelji jer znam da je sve raslo bez ikakvog otrova. 
    Do nedavno smo i mi sami imali vrt na vikendici no radi posla nismo stigli lani ni ove godine ista posaditi i sad zalim radi toga 😏
    Kod mene su ti jagode rasle grbave i ruzne al su bile 100puta finije od ovih koje sad kupim, ove iz vrta sam doslovno mogla brat i jest🤪

• leptiric00
    09. Lipanj 2019. 21:21

Nasa curka ce biti Liv ❤️ Ja sam htjela da ima znacenje a to znaci život

• leptiric00
    09. Lipanj 2019. 21:24

AnnA

Uzasno me boli zeludac i trbuh i sad naravno umirem od brige…

Probadanje?? Ili Vas mozda samo crijeva bole,pa imate osjecaj da vas i trbuh,imate zatvor? Tvrdu stolicu?

Juno
    09. Lipanj 2019. 21:25

Cure, ima koja problema s ubrzanim radom srca? Meni danas tako slabo cijeli dan, a srce lupa ko ludo. Nilako do zraka doći

• AnnA
    09. Lipanj 2019. 21:30

Iznad pupka me boli. Cak nije bol nego kao da pece. Ne znam opisati. A ispod pupka me svako toliko bocne. Nije zatvor. Danas sam cak imala proljev

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.