ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Livia
    09. Lipanj 2019. 13:53

Mi smo zajedno birali oba imena, i sad cemo tako. Jako razlicita imena nam se svidaju pa bi bio cirkus da samo jedan bira 😬
    Gogaa od ponudenog mi se avion cini puuno bolja opcija. Doduse ja se ni van trudnoce ne bi dobrovoljno upustila u 20 sati voznje a kamoli trudna. 😁 U svakom slucaju se konzultiraj s ginekologom ali ako je trudnoca uredna, letit smijes do 28. tjedna bez problema. Mislim da mozes i nakon ali uz nekakvu potvrdu ginekologa tad. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Livia
    09. Lipanj 2019. 13:54

Ispravak 🤦‍♀️
    Mi smo zajedno birali oba imena, i sad cemo tako. Jako razlicita imena nam se svidaju pa bi bio cirkus da samo jedan bira 😬
    Gogaa od ponudenog mi se avion cini puuno bolja opcija. Doduse ja se ni van trudnoce ne bi dobrovoljno upustila u 20 sati voznje a kamoli trudna. 😁 U svakom slucaju se konzultiraj s ginekologom ali ako je trudnoca uredna, letit smijes do 28. tjedna bez problema. Mislim da mozes i nakon ali uz nekakvu potvrdu ginekologa tad.

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Gogaa_V
    09. Lipanj 2019. 14:18

Hvala  na savjetima  cure. Livia prije trudnoce  sam od prilike svaki  mjesec  po jednom isla  na tako dug  put u jednom  smjeru. Ja i muz bi se mijenjali  za volanom. 🤣 Sad vidim  da mi i sat i po,  dva , voznje  smetaju  jer mi  je neudobno  da sjedim tako  da cu se sada prepustiti pilotima, ili mozda i ne odem u Hr ove godine. 
    Sto se tiče imena mi smo razmisljali Rocco, Ronald za dječaka,  za djevojčicu Lavinija, Amelija,  Lorena. Za neko cemo valjda vec odlučiti.

• mustra
    09. Lipanj 2019. 14:30

Mi smo ta imena nekako jos davno prije, prije nego sto smo stvarno ramisljali o djeci, vec dogovorili. Ako bude curica bude Katja, a decko Jakov...a sad se pak ja nesto malo neckamm

Hrabrica
    09. Lipanj 2019. 14:50

Angie1205

Mi imamo slicno ime za muskica…Noa…mada mm-u se svidja i i obliku Noah….
    Za curku sam ja predlozila Nora al obzirom da su mm-ovi u srcu zagorja, bojim se kak bi to tam zvucalo 🙈

E ovaj dio sto si pisala kak bi to tamo zvucalo... znaci placem od smijeha na tu izjavu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

• Mari1313
    09. Lipanj 2019. 15:29

Grizli mislin da ako te uhvatila jaka zelja, da ti nece biti nista od jedne fetice kruha sa pastetom :) trudnici se sve treba udovoljavat hehehe opcenito sto se prehrane tice u trudnoci,(a i inace) se drzim toga da je sve dobro umjereno.
    cure da cujemo vase misljenje, sto mislite o ovim marmeladama za suncanje u trudnoci? nekako sam sumnjicava, danas sam bas gledala sastave u bipe, i one kao prirodne imaju stoijedan dodatak. 

Nasty
    09. Lipanj 2019. 15:40

Mi se ne možemo dogovoriti oko imena, za sad smo mislili ova al i taj popis se mijenja: Andrea, Edita, Tamara, Nora, Tea, Luka, Filip, Bruno, Matej, Tin pa čekam rezultate niftya da suzimo izbor. 

Lavica27
    09. Lipanj 2019. 15:42

Livia

Ispravak 🤦‍♀️

Livia s prvom je bilo da sam ja našla ime i on je bio okej s time. Onda Mj dana prije poroda je došao na to da mu je lijepo ime ali prenjezno jer misli da će naša kćer bit žena zmaj danas-sutra (i nije fulao da ti kazem😂). I onda sam mu ja dala popis od 20 imena i da odabere jedno i kao nijedno mu se ne dopada i da ima ideju nek ja rodim pa kad je ugledamo dat ćemo joj ime. Došlo mi je da ga u top strpam. Na kraju nakon tj dana dodje on slavodobitno da se sjetio imena i to je to a kad ono ime s mog popisa inicijalnog i još me uvjeravao da se ne sjeća da je tamo bilo😏😏
    Tako da ovaj put je zadnja moja😁 Naravno,mora se i njemu svidjeti.

Gogaa_V
    09. Lipanj 2019. 15:48

Mari1313

Grizli mislin da ako te uhvatila jaka zelja, da ti nece biti nista od jedne fetice kruha sa pastetom :) trudnici se sve treba udovoljavat hehehe opcenito sto se prehrane tice u trudnoci,(a i inace) se drzim toga da je sve dobro umjereno.
    cure da cujemo vase misljenje, sto mislite o ovim marmeladama za suncanje u trudnoci? nekako sam sumnjicava, danas sam bas gledala sastave u bipe, i one kao prirodne imaju stoijedan

Možda neka baby kozmetika za suncanje , kad nije stetna za bebe nije ni za same trudnice. 😂 A vecinom imaju visok zastitni faktor . Najbolje se ne izlagati suncu od 10-15 h i ne dugo. 

• AnnA
    09. Lipanj 2019. 15:51

Mari1313
    Ja nikad nisam imala ljepsu boju nego kad sam si sama smiksala kokosovo ulje (koje inace koristim za sve zivo) i kakao maslac. Naravno nije za jako sunce jer nema faktora. Ali kad malo bolje razmislim, znalo je biti i jace sunce a ja nikad nisam niti malo izgorila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.