Mi smo zajedno birali oba imena, i sad cemo tako. Jako razlicita imena nam se svidaju pa bi bio cirkus da samo jedan bira 😬
Gogaa od ponudenog mi se avion cini puuno bolja opcija. Doduse ja se ni van trudnoce ne bi dobrovoljno upustila u 20 sati voznje a kamoli trudna. 😁 U svakom slucaju se konzultiraj s ginekologom ali ako je trudnoca uredna, letit smijes do 28. tjedna bez problema. Mislim da mozes i nakon ali uz nekakvu potvrdu ginekologa tad.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Ispravak 🤦♀️
Mi smo zajedno birali oba imena, i sad cemo tako. Jako razlicita imena nam se svidaju pa bi bio cirkus da samo jedan bira 😬
Gogaa od ponudenog mi se avion cini puuno bolja opcija. Doduse ja se ni van trudnoce ne bi dobrovoljno upustila u 20 sati voznje a kamoli trudna. 😁 U svakom slucaju se konzultiraj s ginekologom ali ako je trudnoca uredna, letit smijes do 28. tjedna bez problema. Mislim da mozes i nakon ali uz nekakvu potvrdu ginekologa tad.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Hvala na savjetima cure. Livia prije trudnoce sam od prilike svaki mjesec po jednom isla na tako dug put u jednom smjeru. Ja i muz bi se mijenjali za volanom. 🤣 Sad vidim da mi i sat i po, dva , voznje smetaju jer mi je neudobno da sjedim tako da cu se sada prepustiti pilotima, ili mozda i ne odem u Hr ove godine.
Sto se tiče imena mi smo razmisljali Rocco, Ronald za dječaka, za djevojčicu Lavinija, Amelija, Lorena. Za neko cemo valjda vec odlučiti.
Mi smo ta imena nekako jos davno prije, prije nego sto smo stvarno ramisljali o djeci, vec dogovorili. Ako bude curica bude Katja, a decko Jakov...a sad se pak ja nesto malo neckamm
Mi imamo slicno ime za muskica…Noa…mada mm-u se svidja i i obliku Noah….
Za curku sam ja predlozila Nora al obzirom da su mm-ovi u srcu zagorja, bojim se kak bi to tam zvucalo 🙈
E ovaj dio sto si pisala kak bi to tamo zvucalo... znaci placem od smijeha na tu izjavu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Grizli mislin da ako te uhvatila jaka zelja, da ti nece biti nista od jedne fetice kruha sa pastetom :) trudnici se sve treba udovoljavat hehehe opcenito sto se prehrane tice u trudnoci,(a i inace) se drzim toga da je sve dobro umjereno.
cure da cujemo vase misljenje, sto mislite o ovim marmeladama za suncanje u trudnoci? nekako sam sumnjicava, danas sam bas gledala sastave u bipe, i one kao prirodne imaju stoijedan dodatak.
Mi se ne možemo dogovoriti oko imena, za sad smo mislili ova al i taj popis se mijenja: Andrea, Edita, Tamara, Nora, Tea, Luka, Filip, Bruno, Matej, Tin pa čekam rezultate niftya da suzimo izbor.
Ispravak 🤦♀️
Livia s prvom je bilo da sam ja našla ime i on je bio okej s time. Onda Mj dana prije poroda je došao na to da mu je lijepo ime ali prenjezno jer misli da će naša kćer bit žena zmaj danas-sutra (i nije fulao da ti kazem😂). I onda sam mu ja dala popis od 20 imena i da odabere jedno i kao nijedno mu se ne dopada i da ima ideju nek ja rodim pa kad je ugledamo dat ćemo joj ime. Došlo mi je da ga u top strpam. Na kraju nakon tj dana dodje on slavodobitno da se sjetio imena i to je to a kad ono ime s mog popisa inicijalnog i još me uvjeravao da se ne sjeća da je tamo bilo😏😏
Tako da ovaj put je zadnja moja😁 Naravno,mora se i njemu svidjeti.
Grizli mislin da ako te uhvatila jaka zelja, da ti nece biti nista od jedne fetice kruha sa pastetom :) trudnici se sve treba udovoljavat hehehe opcenito sto se prehrane tice u trudnoci,(a i inace) se drzim toga da je sve dobro umjereno.
cure da cujemo vase misljenje, sto mislite o ovim marmeladama za suncanje u trudnoci? nekako sam sumnjicava, danas sam bas gledala sastave u bipe, i one kao prirodne imaju stoijedan
Možda neka baby kozmetika za suncanje , kad nije stetna za bebe nije ni za same trudnice. 😂 A vecinom imaju visok zastitni faktor . Najbolje se ne izlagati suncu od 10-15 h i ne dugo.
Mari1313
Ja nikad nisam imala ljepsu boju nego kad sam si sama smiksala kokosovo ulje (koje inace koristim za sve zivo) i kakao maslac. Naravno nije za jako sunce jer nema faktora. Ali kad malo bolje razmislim, znalo je biti i jace sunce a ja nikad nisam niti malo izgorila
Sortiraj odgovore
Najstariji