Grizli ne znam jos jesu dvojajcani ili jednojajcani, sutra ce mi valjda reci. Pregrada izmedu posteljica (ako postoji) se najbolje vidi izmedu 10. i 14. tjedna tako da se nadam da cemo ju sutra vidjeti.
Mi nismo ni blizu imena jos... imam par ideja ali nijedno mi zasad nije posebno zazvucalo.
annika za Nifty nalaz treba 7-10 dana otprilike. Zna se dogoditi i duze, kolegica je cekala vise od 2 tjedna i vec je mislila da ce morati ponavljati test ali na kraju su ju zvali da je nalaz uredan.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Pozdrav svima, čestitke novim curama koje su nam se pridružile sa lijepim vijestima. Sretno na pregledima , meni je tek 17.6 ne mogu dočekati, a nisam jos pocela biti mnogo nervozna kao daleko je datum 🤣🤭 šta mislite o putovanju u 14, 15 tjednu trudnoće. (Tada bih imala toloko) Pritom mislim na bas dalji put nekih 15-20 sati autom (naravno uz pauze itd) , ili avionom mada me avionom 10 puta veci strah u trudnoći. Da li bi ste se vi usudile ili ipak ne? Nemam problema u t, bar za sada je bilo sve ok i evo cekam taj pregled 17-og. Nadam se da će i tada potvrditi da je sve ok, ali nesto nisam sigurna da bi bilo sigurno poci na tako dug put, pa me zanima vaše mišljenje ili iskustvo.
Nama se isto svidja Noel. O tom imenu smo razgovarali dok jos nisam bila trudna. Ali sam ja rekla da moze biti Noel jedino ako se rodi oko Bozica hahha. A s obzirom da mi je termin 31.1 mislim da nista od tog imena ako bude deckic. Ime za decka nemamo. A ako bude curica biti ce definitivno Noemi
Pozdrav svima, čestitke novim curama koje su nam se pridružile sa lijepim vijestima. Sretno na pregledima , meni je tek 17.6 ne mogu dočekati, a nisam jos pocela biti mnogo nervozna kao daleko je datum 🤣🤭 šta mislite o putovanju u 14, 15 tjednu trudnoće. (Tada bih imala toloko) Pritom mislim na bas dalji put nekih 15-20 sati autom (naravno uz pauze itd) , ili avionom mada me avionom 10 puta veci strah u trudnoći. Da li bi ste se vi usudile ili ipak ne? Nemam problema u t, bar za sada je bilo sve ok i evo cekam taj pregled 17-og. Nadam se da će i tada potvrditi da je sve ok, ali nesto nisam sigurna da bi bilo sigurno poci na tako dug put, pa me zanima vaše mišljenje ili iskustvo.
Joooj..i meni je 17.6. pregled!! Jedva cekam! Ugl. letiti smijes do nekog tjedna, ne znam tocno kojeg, ali u 14-15 tjednu bi jos sve trebalo biti ok. Ja sam vec dva puta letila i ovaj tjedan idem autom, doduse 3 sata samo. Ali, ako nemas neke dodatne komplikacije, sve bi trebalo biti ok, tako je meni gin rekla.
I danas sam tek iz kuce iznijela radosnu vijest. Na temu je doslo i ime,ja kad sam rekla da mi je lijepo Noel,muz odmah skocio i rekao - Pa onda mozes i na nasem jeziku Bozic 😂😦
Imate li vi lijepih imena na prijedlog?
Haha lorija to je i moje za muškog😁 Otkad sam ga čula 😍
Javi bas sta ti coek kaze za to ime 😂😂
Obzirom je on prvoj dao ime (A ja sam htjela drugo) rekao je da mu je lijepo jer zna da ja odlučujem ovaj put :D
Angie baš si me nasmijala s ovim za Zagorje i Nora😂😂
Ja sam jela argetu od tune prošli vikend jer sam imala ogromnu želju. Vjerujem da je sve dopušteno u granicama normale. Ni inače ne jedem paštetu prečesto, baš kad mi dođe želja. Tako ću i tunu vjerojatno, počela mi se jesti, od jedne konzerve mi neće biti ništa.
Naš će dečko biti Roko. A ako ipak curka iznenadi, onda Tena.
S dugim putovanjima nemam iskustva.
Nifty se čeka do 10 radnih dana, ja ću taman upasti u sve ove blagdane i praznike pa ih očekujem tek krajem mjeseca. Jedva čekam da to sve prođe.
Ja sam za curicu odavno rekla da će biti Anastazija, baš mi je nekako posebno. Da bi mi dragi neki dan kad je shvatio da sam ja baš ozbiljna oko tog imena rekao da mu je predugo 😒
Za dečkića još nemam ideje. A dragom još rano za sve to. Rekao je da čeka da beba još naraste i da ja narastem da mu postane stvarno 🤣🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Tko je ono kazao da su deckici jednostavniji dok su mali. Blazene cure. Ja sam prije uvijek htjela sina, al sad kcerku. Puno lakse je s curama. Moram se depilirat za sutra, a noge su mi jos pune krastica od proslog puta. Sad sam uru vrimena setala po suncu i mislim da cu skoncat, odmah sad pa cu se rijesit svega😁
url=https://lilypie.com]
Lavice da mi upoznas svekra bilo bi ti sve jasno 😂😂
Bas danas idemo gore, vec vidim scene 🙈
Mm dao ime Emi, ja sam Lei a sad kao svi skupa odlucujemo...ak bude curka vec vidim da bude izvlacenja papirica 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji